Szia szuperfizikus, itt vagyok (valószínüleg nem sokáig...), mert 'egyébként', 'odaát', nem bírták a pragmatikus, konzisztens érvelésemet, és 'endlőzung'-ot 'alkalmaztak'... :)
(egy óra alatt két fórumból...! .. ez új rekord ! :) ;-/
És itt van construct 'végső 'khónklúziója' a fenti linkeken található MIÉRT-ekre:
"meg tudom különböztetni az okos embert a kóklertől"
" Persze, ezt a legtöbb esetben már néhány mondat alapján is meg lehet különböztetni. Az itteni doktorkák és szuperkék pedig különösen gyorsan lebuknak. Sokszor nem is a tudatlanságuk miatt, hanem a gerinctelenségük okán. Az igazi szélhámosok tovább fenn tudják tartani a látszatot, de ők csak szélhámos imitátorok.
Erről a kiskőrösi autodidakta lézershow fejlesztőről viszont már az első néhány mondatából látnivaló, hogy érti a dolgát, és egyenes ember. Előtte nem tudtam róla semmit, ám ez teljesen világos volt, annak ellenére, hogy az interjú maga kissé bulváros hangütésű.
Pedig Kovács Tamás nem képzett fizikus vagy mérnök, tehát a különbség egyáltalán nem az iskolázottságon múlik.
A mi doktorkánk nem látja, nincs érzéke megkülönböztetni az értéket az értéktelentől. Csak a saját sikertelensége keserű mérgét fújja minden sikeres dologra. Pedig ezúttal éppen ott áll előtte a példa, miként alkothat érdekes, látványos, sőt tanulságos dolgokat egy ember, aki nem végzett magasabb iskolákat."
(ugye milyen "tudományosan konkrét" és "releváns"...?!) :-/
Ez > www.duelun.com/documents < volt már ... ?! (vagyis ezzel a matematikai bizonyítással 'meg-voltak-már-bombázva' az 'relativitás-elmélet-hívők' .. ?! ) ;-)
Éppen ezért légy szíves írj egy tényleges megfigyelést, valóban elvégzett kísérletet, megállapodás, feltételezés, gondolatkísérlet nélkül, amely az atomok létezését bizonyítja.
Abban is megállapodhatunk, hogy a tudományban csak a tények számítanak és a logika.
A többi csak hókuszpókusz. A megállapodások, az alap nélküli feltételezések, a gondolatkísérletek valódi kísérlet nélkül, az értelmetlen paradoxonok, stb. Ezek mind az áltudomány jellemzői, és tökéletesen ráillenek a relativitáselméletre.
A valódi tudomány a tényleges megfigyelésekre és valóban elvégzett kísérletekre építi fel a logikailag ellentmondásmentes elméletet.
És ebből a saját magaddal kötött megállapodásból te csupa olyan marhaságokat tudtál levezetni, amelyek mind ellenkeznek a csillagászati megfigyelésekkel, a részecskegyorsítók, a GPS, a lézerek működésével.
Míg Einstein a fénysebesség izotropiájára vonatkozó feltételezéséből egy egész új tudományterületet, vezetett le, s az emberiség az elmúlt száz évben egy rakás új technológiát épített rá.
Ezért miákolsz itt reggeltől esetig. Ezért nem vesznek komolyan téged sehol.
Einstein bevezette a fizikába a "megállapodás" intézményét.
Azt mondta, hogy "állapodjunk meg abban, hogy a fény ugyanannyi idő alatt ér A pontból B-be, mint B pontból A-ba."
Az persze nem érdekelte, hogy a fény valóban így viselkedik-e.
Miután a megállapodás intézményét a relativisták elfogadták, mint "tudományos" módszert, mi is megállapodhatunk tudományosan abban, hogy a relativitáselmélet egy komplett áltudományos baromság.
Nem áltam be a fizikába, mert szerintem a Bohóc algebra. Én nem téged tartalak szórakoztatónak, hanem a bohóc algebrát , Én nem tudom az a bohócalgebrát bohócfizikává előléptetni. Nem tudom, hogy Old Fet Sun mit ért ezen.
A bohócfizika szerint Áltudomány a Relativitás Elmélet. Erre nem tennék pontot. A bohóc fizika egy kezdetleges valami,különben sem fizka, hanem Algebra.
Miért irod, hogy Bohoc fizikus? Ennyire ismered? Szerintem hantás. Ez a természete. A természetén nem tud változtatni.Már beirtam, hogy a Bohóc a Relativitás Elméltnél egy algebrai szinbólum, amin kezdetben az ember átesik.Túl lehet jutni rajta.