Annal sokkal tobbet is tud, legalabb is en a 16 szelepest hajtva, ezt mondhatom, egyszeruen csak figyelni kell ra, nem igazan dijazza mindig a hirtelen kormany mozdulatokat.
Mindehez meg hozzateve, hogy az egyik legjobb futomu ami a seggem alatt volt (ebben a keategoriaban), de ertve ezt a normalis tempora... Kenyelmes, joindulatu, jo vele parkolni, tehat elegedett vagyok vele, ha most mas kep is jott le abbol amiket irtam... szetesesrol azert messze nem beszeltem... :-)
Jaj-jaj, ugy latom tegnap kicsit sarkosan fogalmaztam... A Thalia futomuve arra kituno amire terveztek, de nem a 140 feletti kemeny igenybevetelekre... ez egy jo csaladi auto, nem sportlimuzin, ennyit akartam kihozni a dologbol... Ettol mindenki igenyei szerint es tudasat felmerve annyit megy amennyit akar...
Hmm, palya feliras, nem rossz egy kenyelmes Thaliaban... hooo, de azert felmatricazva, bukocsovezve nem lattam meg Thaliat :-)
Arrol nem beszelve, hogy egy Turi Tomi es egy atlag juzer nem azonos kategoria... :-)
Zoli, gratula a szepseghez! Mit sikerult kisirnod meg beloluk? Bor, virag volt? :-)
A Thalia "szar" futóművéről csak annyit, hogy Túri Tomi Thaliaval irja föl a pályákat. És már ott, edzésen is csűri, csavarja a gépet :) Ettől job referencia nekem nem kell. Ha alatta nem esett szét, alattam se fog :)
Ha meg elkezd csörögni, és szar lesz a lengéscsilla, majd lecserélem 4 gázos Bilsteinre :)
Én eddig egy 23 éves OFF Audival ON járkáltam, annál már megszoktam, hogy 90-nél többel nem megyek :-))
Más kérdés, hogy a kis Thalicska olyan halkan és simán megy, hogy hazafelé állandóan lesnem kellett a kilométerórát, állandóan olyan 70-nel robogtam be a városokba..:-)
Meg még a fék is szokatlan kissé, eddig 2/3-ig be kellett nyomni, hogy megálljon a régi autóm, ennél már alig kell hozzáérni. De majd megszokom :o)
Ja, az alapfordulatszám az elején olyan 7-800 körül volt, most amikor hazaértünk épphogy 500 fölött volt. Ez mitől eshetett vissza? Nem ment semmi klíma meg ilyesmi egyik alkalommal sem.
Ah, végre egy kép róla. :)
Nekem csak a szinmintát tudták megmutatni és nem jól tudom ráképzelni a kocsira.
De most már megnyugodtam, nekem is ilyen lesz és jó áll neki. :)
És IGEN! Végre átvettük az autót délután 3-kor, és azóta 110 km-t bele is raktunk.
A kocsi gyönyörűen megy, majd' 20 liter benzin is volt még benne, amin nagyon meglepődtem, mert a kereskedő is azt mondta, hogy ugyan tankoltak bele, de.....aztán tankolásnál 30 liternél több nem ment bele......
Képeket a táramban lehet megnézni (az utolsó 5 a friss) majd lesz még pár a 7végén! :-)
Minap a szerelők meglepődve nézték, hogy az autómon az alulsó műanyag motorvédő lapot is egy nagyjából tenyérnyi kis csökevény helyettesíti. Pedig a rögzítési pontok is megvannak, és a 15 éves öreg Renault-mon is volt ilyen védőlap.
Szóval szerintem kezd összeállni, hogy miket spóroltak ki az Azure szériából.
NNo, itt kicsit muszáj beleszólnom, a családunkban két autó van, egy thalia 1,5 dci (2003.07) és egy swift sedan 1,6 16V (1998.08).
Nem tudom, a Te Thaliadban milyen motor van, de az nyugodtan mondhatom, hogy hacsak nem 1,6-os, aligha villognál le. A futóműve is sokkal stabilabb az 1,6-os swiftnek (az 1,3-asé egész más) A thaliankkal nem szeretek 120 felett menni.
Az egészhez hozzátartozik, hogy a Renault-t jobban szeretem :-) De a swift mindenképp fürgébb.
Hmm, en igyekeztem hasonlo kategoriat megjelolni, hogy erezd mirol beszelek... na befejeztem a kotozkodest, egyszeruen csak nem szeretnem ha hamis biztonsagerzete lenne barkinek es tolomneki170elesjolesznekem feeling miatt...
Amugy meg mindenki ismeri a vezetoi kepessegeit, aztan uccu neki toljuk a sorbol lefele a suzukikat :-)
Nekem gyárilag benne van. Én a Baumgartnernál vettte. Olyan megoldással tették fel , hogy csak speciális kulcsal lehet levenni. Ja a motor elektronika védelméről írtam.
Garfield007
nos sejtem már mi lehet a baj....én egy sportfutóműves E30 320i-ből ültem át a Thaliba, és először valóban voltak furcsa élményeim....legelébb a magas üléspozició...a Darth Vader-es fék...majd a billegős kaszni...eleinte még 100-al se mertem "tépni"...de idővel hozzászokik az ember, ráérez a vezetésére....aztán azon kapja magát, hogy a pályán villogja le a suzukikat...