World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
jó azt ne mond hogy ehez fos grafhoz nem elég egy 9600pro amikor mx 440 el is futott amugy a wint is újraraktam a gamet is dehát semmi...lehet veszek memót!
a) fordulj szakertohoz b) vegyel rendes gepet, megfelelo mennyisegu memoriaval es vgaval (2Gb, ati radeon x1600XT) c) wow uninstall ujra install d) format c: mindent ujrainstall
Scholomance 60-as insta, 5 fős. Régi játékosok nagyon sokat jártak oda tavaly ősszel, mert az ottani mobok adnak Argent Dawn reput, ami a Naxx-kulcshoz kellett. (Naxxramas 40 fős raidinsta volt, az utolsó a BC előtt.)
Szerintem lvl 67-en bizonyos típusú karikkal lehet szólózni (pl. mage), másokkal kevésbé. 2 olyasmi szintű kari, mint te simán lenyomja. Egyébként jó kis hely volt anno, csak már mindenki megunta a sok farm miatt.
Taktikát, ilyesmit a www.wowwiki.com -on találsz, de talán egyszerűbb a bemegyek és leölök mindenkit módszert alkalmazni. ^^
ugyhogy most már el se indul a wow...megáll úgy hogy azt írja ki hogy wow unable to start up 3D acceleration.please make sure directx 9.c is installed and your video drivers are up-to-date. és a directx is meg a driver is a legújabb...!?
Értem de most felraktam a catalyst 7.1 et tehát ami jelenleg létezik videó driver a 9600 hoz a legújabb és azt írja ki hogy rakjam fel a dx 9.c-t felakarom telepíteni de az emg azt írja hogy már felvan rakva. Szal most nem tom!
Elevileg nem teljesen kizárt, hogy esetleg segíthet az, hogy átrakod egy másik foglalatba a memoria modult, de szerintem ez a cserélősdi átlalában vájákolás. A régebbi alaplapokon jumperelni kellett a memoria mudulok kiosztását, de az újabb lapokon ez már kiment a divatból. Ha viszont régi alaplapod van, akkor ez simán lehet önmagában is mindenféle furcsa hibák forrása. Nálunk pl. az egyik gépen nem bírta az alaplap néhány kondija az áramingadozásokat, és jól kiolvad belölük a szmötyi. Ez ránézésre is látszani szok.
Az mit jelent hogy cserélgetem a memóriamodulokat?:DSorry elsőre nekem erről az jut eszembe hogy az egyik memória foglalatból át teszem a másikba a memóriát:D De van egy olyan érzésem hogy tévedek:D Ha így van légyszi mondd el hogyan!!!THX
hat, lehet hogy memoria hiba, ha ez is folytonosan elojon. Esetleg vid driver. Friss Ati drivered van fent? Ha igen, akkor probald meg hogy cserelgeted a memoria modulokat
Ezek valami szemét goblinszármazékok lesznek, tuime is money, friend...
DB, már mindenhogy próbáltam, 212-214, 212, 214 címen is, sehoygse ismerik. Slusszpoén: ma amikor átvettem a kulcsokat a UPC kábelese ott toszojgatta befele még pár elmaradt lakásba a kábeltévé madzagját (az enyém már be van kábelezve)... ekkor már erősen röhögtem kínomban.
Szevasztook! Egy jó nagy gondom van játszom a wowwal és állandóan lefagyassza a gépem, belépek és pár perc múlva leáll a gépem vagy megakad ilyen daráló szerű hanggal. Amit eddig megcsináltam:kipucoltam a proci ventijét a tápot meg mindent portalanítottam, új videókártyát vettem egy ATI 9600PRO-t, újra raktam a windows-t, újra raktam a wow-ot és még mindig ezt csinálja aki tud segíteni az segítsen légyszi!!! Előre is köszi!
Nekem detto ugyanez volt a UPC-vel. Mondják, nekik nincs 211-es házszámú címük. Hosszú huzavona után kiderült, hogy 211-213 címen van regisztrálva az épület. LOL. off bocsi.
A helyzet az, hogy én meg költözöm, mondhatni mindjárt, a kis magyar abszurd, hoyg az új építésű lakást a UPC bekábelezte ugyan, de a címet a rendszerük még nem ismeri ergo nem lehet szolgáltatást rendelni. Úgyhogy szépséges játszó terveimet keresztülhúzza a netszolgáltató, illetve annak hiánya.
Ha egyszer végre visszatérek a rendes kerégvágásba lesz dolgom elég, mire behozom magam.
Tesóm PVP-zik sokat, szerintem őt láthattad. Összrakta a tier2 fejszét, sorban szedegeti ki a PVP rewardokat, lévén míg instáztam csak tank cuccokat vittem, igaz abbol, azon a szinten mindent amit kellett. DPS cuccok elég gyengék voltak mindig is, még mindig FM és AQ szett darabokban rohangál, de kezd alakulni tesóm óvó kezei között (már amennyire PVP cuccokban alakulhat egy kari).
Én minden bizonnyal felhúzok mégegy maget 70re. Nem azt, amit elsőnek indítottam és most 55ös, mert az humán és nem tetszik a modell igazán :) Kell egy draenei mage csaj. És valszeg nem lesz tailor, a fasz kivan a hülye farmolással amivel a spellfire jár. Meg mindenki ugyanabban a gagyi lilában van :) Skill > gear amúgyis.
jelen pillanatban az en eltem igy nez ki: hazaerek valamikor fel het es het kzook, atvedelek kenyelmesbe, adok egy csokot az asszonynak, belogolok es mar jon is az invite. a kovetkezo 1 honapban minden hetvegem fullra foglalt, egy hetvegen sem leszek gep kozelben....
se altozni, se farmolni nincs idom (na nem mintha panaszkodnek, jo dolog az instazas). tegnap raid utan elrepultem alarian strongholdba es bevaltottam a tok felesleges shardjaimat mana potikra, legalabb azert nem kell ah-ba maszkalnom...
mar irtam korabban is. rossz otlet hunterrel kezdeni, utana minden kari nyogvenyelos:) van egy 46os magem, de egyszeruen meguntam vele a szintezessel jaro szopast. egyebkent ha bejonnek az altalad irt valtozasok valoszinuleg felhuzom.
Saját jogon 2 hetvenesem van, plusz a lízingelt papom, ami mostanában mainként funkcionál. De szeretném még a warlockot is felhúzni az még 5 szint. 38-as a kicsipala, őt is szivesen végigvinném. Na de idő az nincs, csütörtöktől meg elnettelenedek egy jódarabig, már előre tartok az elvonási tünetektől.