Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Volt ilyen régebben is. Az ipod fülese veri ugyan a gagyikat (még emlékszem, mekkorea különbség volt egy Philips-gagyi után az ipodét hallgatni) de egy "igazival" azért nem összemérhető. És hát igen, vannak problematikus példányok.
akik hozzám hasonlóan, első körben vettek video-s iPodot, és már valszeg recseg a bal oldali fülesük, garijeggyel azonnal cserélhetik. én legalábbis így jártam.
baszhatod, mert nincs rajta TV-kimenet. es oszinten szolva azt sem hiszem, hogy normalis sebesseggel bir MPEG2t dekodolni. 10fps-t meg nem nevezneek videonak.
Hi Mindenkinek!Edy kis általános infóra lenne szükségem!Most rendeltem egy motorola rokr telefont ami rendelkezik iTunes progival, de sajna semmi érdemi infót nem találtam azzal kapcsolatba hogy hogyan működik.Gondolok itt arra hogy neten meg kell vennem a zenéket vagy inportálhatom a sajátjaimat?ez itt az én nagy kérdésem!ha valaki tud segíteni előre is köszi!
Sziasztok! Lenne egy gyakorlati kérdésem. Miképpen lehet rávenni a IPodot, hogy az iTunes-ben beállított "artwork" képet a lejátszás során is megjelenítse. A iTunes szerint minden okés, de még se jön össze a dolog. A felbontással van a baj (170*170 JPG), vagy van esetleg egyébb trükk is?
Hello!Van egy 60 gigás nem a legújabb hanem egy kicsit régebbit típusú ipodom és azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet rá videót rakni és ha lehet az itunes programmal akkor azt hogyan kell?