Keresés

Részletes keresés

Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 151

Elhiszem, hogy nem mind egyforma, de a többi, akivel én beszéltem, az se volt jobb. Kiakadtam, amikor az egyik kioktatott, milyen bunkó dolog Magyarországon a cigányok megkülönböztetése, kirekesztése, bűnözőnek kezelése (mit tudom én minek hozta fel ezt a témát, én nem cigányoztam neki), de vágta a pofákat, hogy az indiai kolléga miért teker a fejére több méter anyagot, meg "nem normálisak hogy úgy odavannak a teheneikért." Nem tök mindegy? Csak akkor ő ne szónokoljon nekem a toleranciáról.

Előzmény: Jo Tunder (150)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 150

Az amerikaiak fele baromira nem szereti Bush-t, ellenzi az iraki háborút, espresso kávét iszik és halálos méregnek tartja a hamburgert. :)) Amerika a piacvezető balettban és filozófiában, a világ legjobb húsz egyeteme közül 16 amerikai, de te kifogtál egy idahoi őrnagyot :))

Előzmény: Caperucita Roja (148)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 149

Egyébként a magyar nemzeti hevülethez, inklúzíve az én magyar nemzeti hevületem, hozzátartozik, hogy szeretjük a köztársasági elnökeinket, és Sólyommal sem fogunk kivételt tenni. Akár tetszik Laci bátyánknak akár nem, ő most nékünk szeretett elnökünk lesz, zengőstül, ujjlenyomatostul, rezidenciástul.

Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 148
Nem Magyarországról beszéltem és a hamburger/kóla csak egy példa volt. Akárhányszor amerikaival beszéltem, mind értetlenkedett, hogy miért nem az ő értékrendje, szemlélete szerint élnek a világban. Az az amerikai tiszt, aki bejárta a fél világot furcsállotta, hogy egyes helyeken miért nincs McDonalds, miért terítenek kendőt az emberek a fejükre, megszólt minden népcsoportot az életmódja, ruházata, szokásai és étkezése miatt.
Előzmény: Derek (147)
Derek Creative Commons License 2005.08.06 0 0 147

"nem képesek elfogadni azt, hogy valaki nem a kólájukat akarja inni és a hamburgerüket kétpofára zabálni, vagy hogy másképp akar élni, mint ők. "

Ha jol tudom a mo-i hamburgeres helyeket magyar vallakozok nyitottak egytol egyik megveve a franchise-t,a kolat sem kenyszeritette senkire amerika, az elso palackozo MO-on a kanizsai szeszgyarban nyilt valamikor 69-ben vigan a szocializmus alatt ,addig a jugoktol hoztak at akik mar regebbota licence-be gyartottak a pepsivel egyutt.

A szegedi Superhamburger az Oskola utcaban meg joval azelott nyilt ,hogy az elso meki megjelent MO-on es igazan nepszeru volt.

Aki meg ismeri kicsit amerikat az tudja,hogy ezek az ettermek itt panganak az uressegtol akkor megy be az amerikai ha nincs ideje leulni egy vendegloben, vagy ha uton van es nincs kedve hosszabb idore megallni,Viszont az utcank vegen levo tengeri gezemice ettermek elott sorok allnak delben es vacsoraidoben.

Mellesleg a vilag vezeto vendegloi szinte mind kivetel nelkul amerikaiak.

Es aki jo kajat akar az menjen el egy cajun kocsmaba.10 dollarnal olcsobban degeszre zabalhatja magat.

Nem tudod mirol beszelsz.

Előzmény: Caperucita Roja (145)
Alpha Lyrae Creative Commons License 2005.08.06 0 0 146
Ragika (fotosztoj) az ilyen egyszerű dolgokat nem fogja megérteni. új hazájának a segge, amin kinéz annyira le van rekeszelve, hogy csak önnön bölcsessége sejlik át rajta.
Előzmény: Caperucita Roja (145)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 145
Gyorsabban megírtad mint én. Az USA népessége nagyrészt bevándorló szerte a világból, vagy bevándorlók leszármazottai. Engem csak az zavar, hogy nagyképűen szónokolnak a demokráciáról, miközben szerintem az egy főre jutó biztonsági kamerák és előírások száma sokkal nagyobb mint máshol a világban, miközben hangoztatják a toleranciát (homoszexuálisok, feketék, nők, mozgáskorlátozottak, stb) nem képesek elfogadni azt, hogy valaki nem a kólájukat akarja inni és a hamburgerüket kétpofára zabálni, vagy hogy másképp akar élni, mint ők.
Előzmény: Alpha Lyrae (141)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 144
Ritkán esett meg velem ilyesmi, pedig I'm too old to live, too young to die.
Előzmény: Caperucita Roja (143)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 143
Ja, én az amcsi katonára gondoltam. Azt hittem az után vágyódsz annyira. :-D
Előzmény: Callie (139)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 142
Ki mondta,hogy az?
Előzmény: Caperucita Roja (140)
Alpha Lyrae Creative Commons License 2005.08.06 0 0 141
aha.
ejrópa nélkül nem lenne amerika
(egy rossz dolog, hogy te itt rontanád a levegőt, így meg ott rontod. bibas)
Előzmény: Törölt nick (138)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 140
Hol jogvédő tevékenység szétbombázni egy esküvői menetet?
Előzmény: Callie (136)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 139

Kedves, most nagyon jót nevettem! )))))

1. Fiú vagyok.

2. A kecskére gondoltam, hogy itt heverésszen.

3. Minek? mert szeretem a kecskéket. Pl. nem robbantgatnak és olyan helyes kis szakálluk van.

Előzmény: Caperucita Roja (137)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.06 0 0 138
"Ha meg valaki amerikai és katona is egyszerre......"

Menj a búsba. Amerika nélkül te ma gót vagy ciril betükkel és tintenkulival rónád a sorokat.
Előzmény: Caperucita Roja (122)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 137

Minek? Belerúgni, felrobbantani, szexelni, beszélgetni?

1. fölösleges 2. nem éri meg a fáradtságot 3. nem olyan jó pasik, én még egyet sem láttam akit beengednék az ágyamba 4. hehe. na neeee.

Előzmény: Callie (134)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 136

Láds 133.

A civil áldozatok a jogvédő tevékenység "belesetei".

Előzmény: Caperucita Roja (124)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 135
pedig milyen vonzó név: Maximum Entrópia)))))
Előzmény: Jo Tunder (123)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 134
bárcsak heverészne itt egy
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 133

Amennyiben megszavaztad a NATO-tagságot,illetve olyan politikai erőre szavaztál,amelynek programjába benne volt,akkor igenis megbíztad az amerikai hadsereget,hogy védelmezze a jogaidat.

De ha te magad nem is szavaztál így, Magyarország nagy többséggel megtette.

Előzmény: Nem tudom. (120)
Callie Creative Commons License 2005.08.06 0 0 132
Kanada: ujjlenyomat.
Előzmény: Gördülő Kő (119)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 131

Ha mutatsz egy olyan hadsereget, ahol Ph.D-je van az őrmestereknek, akkor megértőbb leszek.

Csak legalább az alapműveletek mennének. Minimum egy 8 általános szint. És a legnagyobb tök nem az őrmester volt, hanem magasabb rangú. Neki magyarázgattam az összeadást és a kivonást, és szerintem nem én mondtam rosszul, mert ott volt még egy munkatársam és egy tolmács is, aki csak a fejét fogta.

Utána még kettesben maradtam az amcsi ürgével és beszélgettünk, hogy merre járt a nagyvilágban, honnan helyezték át, stb. Az egyetlen pozitiv dolog volt, amit el tudok mondani az az, hogy nagyon kedves, segítőkész és közvetlen volt. (A többi munkatársa is, és a következő cégemnél is akikkel beszéltem.) De ahogy a világot és az embereket látta, az kb. egy 6 éves szellemi szintjén volt, amikor a világot felosztjuk a gonoszokra, a sötét boszorkányokra, és a szent ártatlanokra, akik az igazságért küzdenek. Minden fekete, vagy fehér. Az arabok mind buták, akik nem értik, hogy milyen jó lenne Big Mac-et enni és Coca Colát inni miniszoknyában és baseballsapkában. Mintha nem a való világban, hanem egy mesefilmben élt volna. És hiába utazta körbe a világot, nem sok kultúra ragadt rá.

Előzmény: Jo Tunder (126)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 130

Nem tudom.

Mindenki el tudja olvasni, hogy mekkora baromságokat írtál. Ez a baj, hogy nem tudod eltüntetni a bűnjeleket. Tudományos fokozatoKAT szereztél ? Rögtön hármat ? :))) Manapság mindenki Amerikában doktorál, gyakorlatilag a fél polforum :))) Ezzel ne próbálj villogni, te kis marha.

Előzmény: Nem tudom. (128)
Szőke herceg Creative Commons License 2005.08.06 0 0 129

Mondom én, hogy körözik és ezért félti az ujjnyomát ;-))))

Előzmény: Jo Tunder (126)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 128
Egyebkent ott mintha az tortent volna, hogy te Partsemlegesen megcafoltad azt amit a Wikipedia a temarol allitott. Aztan vegul belekotottel a forditasomba (ami lehet, hogy nem volt pontos--konkretan egy felreertes volt benne a Laplace operator es a gorbulet viszonyaval kapcsolatban--de en a tudomanyos fokozataimat tenyleg kulfoldon szereztem) mivel az megiscsak ciki, hogy te allitasz valamit es a Wikipedia mast allit... N t.
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 127

Párt :))) oszt melyik ?

Előzmény: Nem tudom. (125)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 126

Caperucita,

Ha mutatsz egy olyan hadsereget, ahol Ph.D-je van az őrmestereknek, akkor megértőbb leszek. Tanítottam amerikai kadétokat sőt egyszer javítottam tisztek komplex függvénytan dolgozatát. Utóbbiak bárkit lenyomtak volna a BME-n. De egy detroit-külsői közlegény, általában nem nagyon okos. Hú de meglepő és milyen releváns. :))

Elnök úr egyébként mindennek mondható csak antiamerikainak nem. Volt szerencsém hallgatni ahogy a Marbury kontra Madisonról beszélt. Tudja kiknek köszönheti a karrierjét :))  És bizony ő idézett amerikai legfelső bírát magyar alkotmánybírósági döntésben, angolul.

Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.06 0 0 125
Mondja ezt a Part altal delegalt szagerto......eleve ez egy masik topic.N t.
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 124

Azok a bűncselekményeket is elkövető amerikai katonák éppen ezt a jogodat is védelmezik.

Az én jogomat aztán nem. Főleg azzal nem, hogy halomra lövik a civileket.

Előzmény: Callie (118)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.08.06 0 0 123

Figyelj böfike, te valami elképesztően ciki módon hazudoztál és hamisítottál, wikipediából próbáltál nagyfiú lenni, csak pechedre elég pocsékul fogalmazott a szerző :)) A polforum történetében úgy nem csúszott senki a taknyán mint te. Ezekután én veled ugyan nem fogok vitatkozni semmiről. Entrópia ügyben pláne nem.

Előzmény: Nem tudom. (117)
Caperucita Roja Creative Commons License 2005.08.06 0 0 122

Azt is elhiszem. Nagyon rossz véleménnyel vagyok a katonákról úgy általában. (Na nem a kényszerből besorozattakra gondoltam, azoknak tecceik-nem teccik menniük kellett anno)

Az amerikaiakról is rossz a véleményem. Egyszer kb. két hétig könyörögtem, hogy faxoljanak át egy iratot. Azért nem jött át, mert az ürge nem tudott külföldre faxolni, napokig próbálgatta. Ámuldoztak, amikor e-mailen kértünk valami dokumentumot. Jéééé, tényleg van nálunk internet? (Persze, csak a sátorba van bekötve, a számítógép mellett meg a kecske heverészik).

Ha meg valaki amerikai és katona is egyszerre......

Előzmény: mamicska (116)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!