Nekunk a pelenkazas kozbeni lovacskazas megy,ami azt jelenti,hogy tiszta erovel rugdos,es azt hiszi jopofa,mert nagyokat rohog hozza.Nekem meg majdnem kirugja a fogamat,a szememet.Nem kellene vele allandoan bohockodni,mert ma ugy bevertem a fejem a szekreny sarkaba,hogy erosen gondolkoztam elajuljak-e,o meg gyongyozoen kacagott,azt hitte megint hulyeskedek.En meg nezegetem a puklimat a homlokomon:)
"Meg az osszetaposott kekszek naponta 10 szeri felporszivozasa"
Ne is mondd... Valamelyik nap találtunk a játszószivacs alatt egy darab banánt (szinte egy egész szobát befed, lehetetlen alátenni akármit is). -10 pont :-))
Nalunk az egesz haz tudja kivulrol a Mokuska,mokuska cimu CD-t.Mar kerdeztek,hol lehetne megvenni,mert igy tolunk athallva nem az igazi.Meg ugy sem,ha az en rikacsolasomat /az hiszem enekelek/ nem halljak alatta.A gyerek meg Pavlovi reflexszel,ahogy meghallja,hozza a hintajat.Meg ne kerdezzetek miert,de arukapcsolas van.A negykezlab ugatva szaladgalas hany pontot er?Meg az osszetaposott kekszek naponta 10 szeri felporszivozasa?
Nálunk a sláger az, hogy Balázs "énekel". Ezt úgy kell elképzelni, hogy olyan hangot ad ki, mint akinek valami hatalmas nagy élvezetben lenne része. És nekem utánoznom kell. Nemcsak itthon. Ez asszem, minimum 80 pont :-))) Bár ha hozzáveszem, hogy itthon is utánzom, sőt, utána a hátamra ül és lovagol és mindketten hangosan nyögünk - én a fájdalomtól, Ő meg utánoz -, és mindezt végighallgatják az ablak alatt dolgozó építőmunkások is, akkor kijár a 90 pont is... :-))
Persze lehet, hogy mar leulhetnek a fiammal, mert 4 mult, es mar talan van neki valami a bucijaban..de lattam jatszani...inkabb nem...meg tul jo!!:-))))
Hulyen nezne ki,ha rolam neveznek el.Csak azert nem.Meg kulonben is lusta vagyok,meg hideg van kint.Majd tavasszal:)Vagy elkuldom a foldrajztanar apjat.Az meg a lanyaert meg ekkora marhasagra is kepes lenne.Kicsit gyagya,de en azert szeretem:))
Eloszor mi is azzal probalkoztunk, meg farkatlan egerrel de azt hiszed bevette? Az igazi kellett neki kizarolag. :) Nem hulye csak gyerek!
A mac meg a parom egyik programozasi projectjehez kellett, azota nem hasznaljuk csak dvd nezesre es netezesre, a gyerek meg kisajatitotta. :) Ugy is beszel rola, az EN szamitogepem! :))) hiaba, programozo gyereke, legalabb egy laptopja legyen, nem?
Erre van tudomanyos magyarazat, mielott kardodba dolnel :). A memory tipikusan az a jatek, amiben egy atlag 3 eves szarra ver egy felnottet, mert az agya megy relative ures. Van hely a memoriajaban akar 10x egymas utan is jatszani. En az elso meccs utan (mar ha van meg kedvem jatszni, miutan 22:4-re kikaptam :( ) mindig az elsoben forgatott kartyakra emlekszem. Az en agyam mar elegge tele van :)))
Az Internettel hogy all?Esetleg ha megtanitad neki valamenyik szovegszerkesztot.Bar ezek a kolykok lassan minket fognak tanitani a szamitogeprol.
Az enym is imad kotni.Egyelore ugy nez ki,mint egy macska a gombolyaggal,de valahol el kell kezdeni.
Ja es Pannikanak sajat sakk-ja van.Elkunyeralta az apjatol.Ezt muld folul:))
Nekem ez a nagy kereszt, en nem szeretek homokozni. Meg legozni sem :((( Gyerek viszont nem tud rabloultizni meg backgammonozni :))) bar kotni mar tanitgatom :)
Es anya szebben nyihog,vagy ugat,mint barki az oviban:))
Ezek viszont komoly pozitivumok a szememben.
Nem kell mindig jatszani a komoly felnottet.
Nekem direkt elmeny,ha a gyerekkel beulhetek a homokozoba es epithetek.A gyerek csak alibi,mert egyedul hulyenek neznenek.Meg hintazhatok,meg csuzdazhatok is.
Mire jo egy gyerek,mi?
hát szasenyka, azt kell mondjam, ezért kijár neked a második hely. _csak_miattad_kiegyezem_a negyedik_hellyel! (hallod idike, csak és kizárólag szasenyka miatt :)))
Mi 1 evesen voltunk loversenyen.Igaz a fuvecske jobban erdekelte,de levegon voltunk.Pipalj le,ha tudsz:)
Az immunrendszere meg tobbek szerint eleg rendesen edzve van,ugye Idike:))))))))
Ja es neha leesik innen onnan,ugy hogy ott allok mellette.Nem tudtam,hogy ez is pozitivum:)