“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Figyu ! Akkor most elmondom a saját tapasztalatom .
Láttam itt 1-2 témát , amiről volt ellenvéleményem . Forintocska lehülyézett érvelés helyett . Nem egyszer , nem kétszer . Mongyuk' pont nem érdekel , de ki a fene akar úgy vitatkozni , véleményt cserélni , hogy a "nem éred fel ésszel" az egyetlen érv . Ha felkaptam volna a vizet , most rólam is azt mondanátok , hogy trollkodni , topikot szétverni jöttem ide . Holott csak azt gondoltam , meg akartok valamit vitatni . Az meg szerintem pro és kontra .
Honan veszed ezt ? Kérlek ne találgass , főleg ne terjeszd a "találmányod" !
A pol-topikokban kezdtem fórumozni itt az Indexen , de néha elegem lett , mert ott is ölik egymást . Gondoltam keresek valami békésebb helyet , mert néha jól esne csak úgy .... beszélgetni mindenféléről . Erre belebotlottam ebbe , meg a femisbe . Na .... hát itt sincs béke .