“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Igaz kismakkám, azt elfeledtem hogy Jossynk amelett hogy nyilas tempoi voltak, kiváló irodalmár, műértő is volt, halálba bosszantott benneteket a tudásával..
Az emberi jogi aktivisták szerint, amikor 2017-ben Oroszország lazított a családon belüli erőszakra vonatkozó törvényen, azzal az áldozatok alapvető védelmét szüntette meg.
Mielőtt Gracheva kezeit levágta volna, a férje késsel fenyegette őt – mint kiderült, azért, mert azt hitte, a felesége megcsalja őt.
"Azt hittem, a rendőrök segítenek, ezért másnap elmentem a rendőrségre. Biztos voltam benne, hogy tesznek valamit. De nem. Az egyik rendőr azt mondta:
Majd rendbe jönnek. Semmi komoly nem történt.
December elején lezárták az ügyet, három nappal később a férfi kivitte Grachevát az
Kérlekszépen a Jossy egy svédben élő magyar ficak volt(van?) erőteljesen ultra jobbos nézetekkel.
Harcolt a régi wagneri klikkel, pixy, pamacs inclus, s engem is felnyomott ugyanarra a blogra ahonnan a múltban a hümike rólam tett be képeket, s olyan rootot kapott hogy ihaj. Na nem miattam, hanem mert a pamacsnak igencsak kellemetlen a dolog..
Gondolom a blog még ma is létezik, a pamacs tudja a címét, én nem hálistennek..
Kedves genderista agyhalottak! Ahelyett, hogy az ELTE, a CEU, a Corvinus és más egyetemek nevében Ti ott ráérősen sztrájkolnátok, tüntetnétek azért, mert a kormány nagyon helyesen a dolgozó magyar adófizetők pénzéből nem finanszírozza tovább a gender-szakokat, inkább gyertek ide az Alföldre szőlőt kapálni, paprikát szedni, mert akkora munkaerőhiány van, hogy a gazdák romániai cigánytelepekről buszokkal hozzák ide az idegenlégiósokat. De lehet velem együtt jönni fát vágni és kiszállítani a rászorulóknak, mert 3 dolgozónk van kb. ezer köbméter fára, amit jó lenne egy hónapon belül feldolgozni (a jegyzőnk és én is besegítünk a kollégáknak). Látom a képeken, hogy afrikaiak is itt tüntetnek veletek együtt. Nekik pedig azt javaslom, hogy ők inkább menjenek haza az európai tudással Afrikába, és építsék a hazájukat, vagy küzdjenek az afrikai nők jogaiért, mert tízezrével erőszakolják meg őket.
ne add az értetlent, Hümike, a 4342-ban az ex puszipajtikád mintha valami olyasmit állítana, hogy te valami képeket leszedtél valahonnan és beraktad ide
Mielőtt a libsik szívrohamot kapnak, közlöm, hogy a társadalom része a férfiak által kitalált nőgyűlölő ábrahámi vallások is. Amelyek mind talmudista szubkultúrából erednek.