Olvastuk a topic címét. Ez még egy bizonyos szintig el is megy. Azon felül már inkább visszataszító az egész. Dehát ezek szerint vannak emberek, akiket nem zavar az, ha viszont ilyen ocsmányságokat írnak neki. Most írjam azt az itt elhangzott okosságot, hogy ezek a némelyek ezt talán otthonról hozták.
2015-ös írás... Miért kellene foglalkoznom ezzel? Az itten viselkedése alapján eszembe sem jutna azonosítani a viselkedését, gondolkodását, hozzáállását azzal az írással... Jó embernek ismertem meg itt és nekem ennyi elég!
De tényleg nem kell ennyire kiborulnotok egy fórumok írásaival alátámasztott minősítésre!! tudom, hogy néha fáj az igazság, de ne legyél már az ügyvédje, mert elég nagy a szája és megvédi magát!! Innentől még jobban fog utálni, pedig csak egy türköt mutattam neki... az már igaz, hogy szörnyű lehetett neki is a látvány, de legalább tudja, hogy mit látunk mi belőle!
Így van! Csak kíváncsi voltam a reakciókra a másik csapat részéről! Nekik bármit szabad, de aki azt teszi, mint ők, az már sunyi, nyomoz, aljas és hasonlók!
Akkor meg miért akadsz ki, hogy más is látja milyen vagy? Te bárkit minősítgethetsz - persze csak negatívan, mert pozitív az nem jön tőled-. ha pedig magadról olvasol valamit, akkor kiborulsz?
Miért nyomoznék?? Én nem írogatok oda, ahová ő..nem rohangálok utána lejáratni és bunkóskodni vele.. csak kíváncsi voltam, hogy miért van ennyi gyűlölet és rosszindulat ebben a nőben... megkaptam a választ, pedig szerintem max 2 topicba olvastam bele...
Huh, de meglepődtél... Te folyamatosan kullogsz utánam, amióta ezen a fórumon vagyok - bármilyen néven- és mínuszolgatsz, irkálsz nekem... Saját magad is így minősíted? Ha a rendszer olyan, hogy olvasható más hozzászólásod, akkor miért lenne szánalmas, ha az ember meg akarja ismerni a másikat?? Nem tudtam, hogy miért vagy ilyen ellenséges, gyűlölködő, negatív másokkal.. Jóindulatnak, empátiának semmi jele nálad! Vagy a vallásoddal van gond vagy túl sok a tesztoszteronod :)