Volt 1.6 benyásom, 200 ezernél ette az olajat rendesen.. Most egy 1.9 PD-m van 360 ezer kilométerrel, és két csere között pár decit kell csak rátöltenem... Nemrég nyomtam egy hosszabb utat 4 ezer km-ert elég gyors tempóban, és egy millilitert sem kellett rátölteni..... Éppen milyen kedve van... Ja és aránylag híg 5w 40-est használok...
Keresek elfogadható áron dolgozó szerelőt, Audi A4 2.0 PDTDI 2006 évjárat autómhoz. Van pár hibája, mindenféle, motor, elektromos, futóműves, karosszéria, olajcsere. Szeretném jó szakemberre bízni.
Gázolaj (BRE - TDI - MT/AT) DTC Leírás P161A - Izzítógyertya 1. henger, nyitott áramkör - Állandó P161B - Izzítógyertya 2. henger, nyitott áramkör - Állandó P161C - Izzítógyertya 3. henger, nyitott áramkör - Állandó P161D - Izzítógyertya 4. henger, nyitott áramkör - Állandó H
Sziasztok! Minap lettem boldog tulaja egy sárga avantnak 1.9 tdi afn és a kérdésem az lenne hogy a gyári hangszórókat milyen illetve mekkora hangszóróra tudom lecserélni különösebb bontas nélkül? Nagyon recsegnek szal mar tuti ki van a lelkuk ezért szeretnem lecserélni őket.... köszi előre is!!!
Szia! en beszelek kicsit magáról :/ I am living in Budapest since 2009 and finish Sote and working as dentist now, I have to travel every day from Budapest to Maglód. I have been looking to buy good audi A3. but the sites like hasznaltaut0.hu are full of dealer with far a way prices or car are bucket rust.
o63o455o662 hossein.delgosha at gmail.com facebook.com/le.mechanic
I wonder if some one can address me place to meet original owners, like forums they selling cars our Klubs.
00297 - Gearbox Speed Sensor (G38)-Ezt dobta ki.Ez mi a szösz?Valamiféle szenzor a hibás?Hol lehet ez a szenzor a váltóban?Hol lehet ilyet kapni és kb mennyi az ára?A válaszokat előre is köszönöm!!!
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy adott egy Audi A4 b5 1.9 tdi 81 kw 4-sebességes automata váltóval.Olyan problémám lenne hogy vész üzem módban megy a váltó max 3-as ig és 1-esen d fokozatban nincs ereje.Hiba kód:00297.Kérem aki találkozott már ilyennel vagy tud az segítsen!Előre is köszönöm!!!
Sziasztok Audi A 2.5 tdi4 quattro 2004 èvjàratu autom van 4 autòszerelő nézte már az autómat de senki nem tud ràjönni hogy mi az a koppanò hang ami hirtelen megàllàsnàl vagy gyorsìtàsnál ad ki az autó jelzem ùj fèltengelyek vannak az autóban van valakinek ötlete?
Azt ki kell újra olvasni, mert nem biztos hogy most is a gyertyákkal van baja. Gondolom a gyertyák cseréje után törölve lett a hibatároló és a check engine lámpa is kialudt.
Tud nekem segíteni valaki? Nem rég vásároltam 2006-os 2,0 TDI Multitronic Audim műszerfalán folyamatosan világit a sárga motorcheck lámpa. A hiba tároló, izzító gyertya meghibásodását olvasta ki, de minden ki lett cserélve (kábelkorbács,gyertya, relé),de pár nap után újra világit a motorcheck lámpa.
Van egy audi a4-esem és a kérdésem az lenne hogy lehetne-e minőségi változást tapasztalni ha a gyári hangszórókat lecserélném gyári B&O hangszórókra? Vagy mindenképpen kellene erősítőt is cserélnem?
Jelenleg dsp rendszer van benne gyári subwooferrel és a B&O rendszert is hasonló felépítésű. Nem tudom valaki csinált már ilyen átépítést?