Keresés

Részletes keresés

Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 942

Egy darabot játszanak ezek a ribancok, ugyanolyan színház ez, mint amikor hivatalosan is dolgoznak.

Szerepet játszanak, és Schilling a rendező. G. Szaros a producer.

Előzmény: Abszolút Igazság (940)
á-m Creative Commons License 2017.10.24 -5 1 941

A sikeresség sugárzik az emberekről. Egy egészséges ember az önbizalomhoz vonzódik. A szépség is összefüggésben van ezzel.

Nem tartom egészségesnek a sikeres férfi + zakkant nő kombót. Amelyik férfi erre hajt, ott nincs rendben a fejében valami. 

Előzmény: Abszolút Igazság (939)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.24 -1 3 940

Az állítóalagos erőszakoló berohant a szobába, majd elkezdett fésülködni. Aztán rávetette magát...

Teljesen érthető, én sem erőszakolok soha kócos hajjal ;-)))

Szerintem ez csak egy szerencsétlen kolléga volt, akinek szintén indult a gépe. Eltévesztette a szobát, berohant fésülködni, majd miután feltűnt neki, hogy ez nem az ő szobája, kiment és az ajtóban összeütközött Zitával.

Előzmény: Aurelius Respectus (935)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 939

"A sikeresség mindkét nemnél vonzó dolog."

Érdek-kapcsolatoknál talán igen, de az ösztönök szintjén NEM.

A nők inkább választanak csúnya, de sikeres férfiakat.

A férfiak inkább választanak nem túl sikeres, de szép nőket.

Mások a párválasztási preferenciák, na.

A sikeres rendező és a csinos színészleányka találkozása win-win szituáció mindkét fél ösztöneinek.

Előzmény: á-m (930)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.24 -1 2 938

Most jönnek a második, harmadik eresztéssel azok, akik nemhogy önként mentek baszni, de még ők kezdeményezték.

És most szép sorban rájönnek, hogy a társadalmi nyomás, a hímsoviniszta közösség miatt tették ezt, maguktól nem lettek volna ilyenek, és ez is egy erőszak, egy társadalmi erőszak, amiért a társadalom tartozik vagyoni és büntetőjogi felelősséggel.

Előzmény: AeNau (937)
AeNau Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 937

Dehogy nem. 

Gonosz fehér vénemberek kihasználták a naiv, fiatal lány őszinte rajongását...

Lehet hogy néhány év múlva mer csak előállni a történettel...

Van erre példa a közelmúltból....

Előzmény: 3A3a (936)
3A3a Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 936

Őt nem molesztálták. Hanem bebújt az ágyikóba a karrierért.

Persze ha szerinted minden szexuális aktus molesztálás, akkor az más...

Előzmény: AeNau (934)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 935

A Gurmai Zita ügyről mi a véleményed ? 

elég nehezen hihető szerintem

Előzmény: AeNau (934)
AeNau Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 934

"Én meg bedobtam Dobolyai Alexandrát, hogy azért volt EU Parlamentben, azért nagykövet, mert a megfelelő emberekkel hajlandó volt lefeküdni (Kovács László, Veres János) - de valahogy senki nem hajlandó elítélni, hogy így csinált karriert."

Ki védi meg Alexandrát a molesztálóktól?!?!?!?

Előzmény: 3A3a (863)
lyukas csokoládé Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 933

Az arányok mások, a férfiaknál nagyobb súlya van a sikerességnek, nőknél nagyobb súlya van a megjelenésnek. És mivel ez biológiailag belénk van kódolva ez ma sincs másként, pont ezért tudtunk most is hozni rengeteg férfi színészt fiatal párokkal...

Hogy ezeket a nőket lelki sérülteknek tekinted-e az eléggé megkérdőjelezhető dolog, de nyilván vannak olyanok is.

Előzmény: á-m (930)
gitana19 Creative Commons License 2017.10.24 -2 1 932

Madonna? Demi Moore?

Megjelenhetne ma ez a dalszöveg? Vagy az írja rögtön áldozathibáztatóvá válna?

She likes the boys in the band
She knows when they come to town
Every musician's fan after the curtain comes down
She waits at backstage doors
For those who have prestige

Előzmény: lyukas csokoládé (929)
gitana19 Creative Commons License 2017.10.24 -2 1 931

És ha a férfi gondolja meg magát? "Banyek, nem is Ds hanem csak Bs, engem megerőszakolnak éppen!"

Előzmény: 3A3a (927)
á-m Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 930

A sikeresség mindkét nemnél vonzó dolog. De vannak határok. Régen más volt, külföldön is. Ma már nem áltatják magukat az idősebb férfi színészek.

Az, hogy valaki kifog egy lelkisérült fiatalt, az nem egy nagy érdem.

Előzmény: lyukas csokoládé (923)
lyukas csokoládé Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 929

Igen, fordított felállásra is van példa, bár gyanítom azért az jóval ritkább. Nem vagyunk azért teljesen egyformák.

Előzmény: 3A3a (928)
3A3a Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 928

A Macron meg a másik véglet...

3A3a Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 927

És persze minden alkalommal, mert az, hogy tegnap lefeküdtem veled, nem jelenti azt, hogy ma is le akarok, ugye?

Rosszabb, szex közben végig írásba kell szerződni, hogy igen még a következő lökést is akarja mind a két fél, hiszen az is erőszak, ha a nőnek menetközben megy el a kedve (mondjuk ezzel megelőzhető a korai magömlés, ami tiszta előny egyeseknek).

Előzmény: gitana19 (922)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 926

Simán lehet, hogy valójában az a színésznő nem kap szerepet, aki nem vall Martonra (Weinsteinre stb.).

Előzmény: Brewial Whore (896)
3A3a Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 925

Ernyei nem (csak) a filmekben hetyegett fiatal csibékkel - ez a való.

A lantos Dániel is vonzó volt 19 éves fruskáknak pedig már akkoriban is elmúlt ötven.

Ne magadból indulj ki, hanem nézz körül

Előzmény: á-m (918)
baculum Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 924

Végülis a személygépkocsi magán tetület, szal olyan, mintha a lakára ment volna fel a hölgy.

:-)

lyukas csokoládé Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 923

Csakhogy a beleegyezés olykor nem egyértelmű és szinte soha nem verbális, ezért tévedések mindig is lesznek.

Amúgy pedig a jóval idősebb pasasokhoz való vonzódás nem magyar jelenség, hanem általános az élet minden területén. Trump felesége is vagy 25 évvel fiatalabb nála, az egyik Olsen lány a bankár Sarkozy (a volt francia elnök testvérének) párja, millió példa van erre, ez nem csak valami hülye vonulat a magyar filmekben. A sikeresség férfiaknál szexepil, evolúciós okokra is visszavezethető.

Előzmény: á-m (919)
gitana19 Creative Commons License 2017.10.24 -3 0 922

Most nem a konkrét esetben, hanem általánosságban. 20-25 év elteltével, férfiként (vagy adott esetben idősebb nőként, fiatalabb férfi partnerrel szemben) hogyan bizonyítod, hogy a beleegyezés megtörtént? Ezentúl 2 tanú előtt aláírt szerződés kell a szexhez? És persze minden alkalommal, mert az, hogy tegnap lefeküdtem veled, nem jelenti azt, hogy ma is le akarok, ugye?

Egyszerűbb lesz, ha mindenki vesz egy szexrobotot.

Előzmény: á-m (919)
baculum Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 921

:-)

Kétségtelenül hatalmas felelősség hárul jelenleg Martonra:-))).

Látom érted a mondókám lényegi részét. Ezt nem biztos, hogy teljes valójában lenyelné a lakosság:-).

Ettől függetlenül nem hinném, h az az ember ilyesmit cselekedett volna.

Előzmény: Abszolút Igazság (906)
á-m Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 920

Szerintem magukat is mind elkönyvelték bűnösnek.

És mit lehet tenni? Mi lenne a jó megoldás? Engem őszintén szólva nem érdekel, hogy ki kivel mit csinált, de ha ez kellene ahhoz, hogy a jövőben ne legyen több ilyen eset, akkor legyen ez.

Előzmény: Törölt nick (916)
á-m Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 919

Ugye te még nem hallottál arról, hogy a szexhez beleegyezés kell? Tudom, ez neked valami divatos hóbortnak hangzik, pedig ez a normális.

Előzmény: lyukas csokoládé (915)
á-m Creative Commons License 2017.10.24 -3 1 918

Elég szar példák ezek. Van egy ilyen vonulat a magyar filmekben, hogy az öreg faszik milyen kapósak, de ezt az ilyen Marton félék propagálták. Egymást hülyítették, hogy mekkora nagy kanok 50-60-70? évesen. 

Előzmény: 3A3a (912)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.24 -2 0 917

De ismerünk olyan feminista bloggert is, akinek mindkét férje az apja is lehetett volna... A kulcsszó a hipergámia (hipergamy angolul).

Előzmény: 3A3a (911)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 916

Csak nekem fura? Ezzel mintha elkönyvelték volna bűnösnek. 

Előzmény: á-m (905)
lyukas csokoládé Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 915

Egy csomó nőnek vonzóak a sikeres, idősebb pasik, pláne akik némi apakomplexussal is küzdenek. És igen, olyan is történik a világban, hogy süti-kávé után már akár szex is jöhet. Sőt, elárulom azt is, hogy vannak nők akiket CSAK úgy lehet megkapni, ha agresszíven lép fel a férfi, ők ezt várják el, erre gerjednek. Persze ebben kritikusan fontos a nonverbális kommunikáció és itt - a beszámoló alapján - súlyos hibát követett el a pasas. Ugyanakkor érdemes szembesülni az emberi szexualitás realitásaival, ez nem egy letisztult, egyértelmű dolog és nem is lehet azzá tenni.

Előzmény: á-m (910)
gitana19 Creative Commons License 2017.10.24 -2 0 914

Faludy György és Faludy Fanni?

Előzmény: 3A3a (911)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.24 -2 0 913

Miért hazudsz? Egy jó karban lévő 50-es férfira, főleg ha van egy kis vagyona/hatalma is, simán ráizgulnak a 18 éves kis ribikék. Gondolod, hogy ha minden nő nemet mond neki, akkor sokáig próbálkozott volna?

Nyilván volt épp elég színésznő-aspiráns, aki engedett neki. Én a helyében most felsorolnám ezeket, mint annak bizonyítékát, hogy ez mennyire bevett szokás volt akkoriban...

(Na mi van, még mindig nem X-eltél ki? Pedig olyan nagy hangon bejelentetted... :-P

Előzmény: á-m (903)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!