Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Cofoco Creative Commons License 2004.07.03 0 0 8779

Bocsi Diesel!

Előbb irkáltunk, mielőtt megnéztük volna.....előző hozzászolás (Pax2részéről) storno!

Pax2 Creative Commons License 2004.07.03 0 0 8778
Hali Diesel! Én is regisztráltam, megérkezett?
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.07.03 0 0 8777

Szia!

Nincsenek jó híreim. Valamiért mostanáig nem ért át sem a Tiéd, sem az amit próbaképpen én küldtem. Mostanra megjavult, a szolgáltatóra tudok tippelni... :(

Előzmény: dohonyiz (8771)
vizs Creative Commons License 2004.07.03 0 0 8776

MuldR!

Nekem a középkonzolon lévő szellőzőrostély felől hallható a ciripelés. Egészen pontosan még nem sikerült beazonosítani, az is lehet, hogy a rádióból jön.

Előzmény: MuldR (8750)
adapter Creative Commons License 2004.07.03 0 0 8775

Üdvözlet mindenkinek!

Szeretném elmondani,hogy 5-hete vettem át dci-met ez idö alatt 6500-km-et autóztam minden gond nélkül.

Igy érdeklödve olvasom leveleiteket,és igyekszem azon hibákat felfedezni jármüvömön.

Üdvözlettel:Karl

Előzmény: Biovadász (8761)
circum Creative Commons License 2004.07.03 0 0 8774

Ez csak azt jelenti, hogy racionális lény vagy, és képes vagy a volt kocsidat elkönyvelni a statisztikailag szar kategóriába, és nem egyenlőséget tenni a talicska (általában) és a Te (volt) talicskád közé. Ami szép teljesítmény, pláne egy nőtől! :-))

Nem tudom, nekem menne-e...

Előzmény: boszi70 (8764)
zsuga666 Creative Commons License 2004.07.03 0 0 8773

Hali Fiatalok !

Én vónék az a barom, aki hallgatva az idők és a reklámok szavára +rendeltem a WS PLATINUM nevezetű kencét ezelőtt 1 évvel. Sajnálattal kell közölnöm, hogy bevált. Tökéletes megoldást jelent a röpkakák ellen. Bár már írtam róla, de szívesen elkövetem még 1x. Kézhezvétel után, 1 pénteki 28 fokos nyárelejei napon tól-ig lekentem a vasat. Szombat reggelre már ott virított rajta a galamb outputja. A remek tesztlehetőséggel élve keddig érleltem az anyagot a karosszérián az egyre fokozódó hőségben, bár voltak fenntartásaim és dúlt bennem az aggodalom. Komolyan +lepődtem mikor kevéske kencét löttyintve a keszkenőre, a reklámban látott finom mozdulatokkal simán eltávolítottam a kakát. További előnye a kencének, hogy a mosási, mosatási periódusokat jelentősen +hosszabbítja. Mikoron már jó dzsuvás a jármű, 1 jó kis eső szinte újjávarázsolni képes a laggozást. Tehát; amennyiben elegendő kidobni való, elfekvő zsé van ottholt, amit szívesen elvontok a család éhező tagjainak követelődző, tátogó szájától, na azt a pézt nem kár ilyes létszükségleti dologra költeni.

attys Creative Commons License 2004.07.03 0 0 8772
Nekem semmi bajom vele! Hihihi.
dohonyiz Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8771

Szia Diesel!

Ismét kitöltöttem a kérdőívet a honlapon, remélem most már átment....:-)

Zoli

Előzmény: diesel_uberalles (8749)
vidia1 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8770
Nekem semmi bajom vele. Pedig ha nekem gondom lenne csak észrevenném mivel autószerelő vagyok. Kiváncsi vagyok az első szervíznél mivel akarnak majd hasba akasztani.
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8769
Egy kis humorbonbon, hogy könnyebben elviseljük a pesti utakat :)

© Óbuda (Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának Lapja)

nagya2 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8768

Hi Biovadász !!!

VAN

Üdv Nagya!!!

diesel_uberalles Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8767

Valami ilyesmire gondoltam :)) Amúgy ezt legjobban az M3-as Füzesabony utáni szakaszán lehet érezni. Van egy átlós vonal az úttesten, amin gyakorlatilag "átesik" az autó... :)

Előzmény: Törölt nick (8762)
ÖregMackó Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8766

Szia!

Nekem semmi bajom a géppel! Suhanunk, faljuk a kilómétereket.

boszi70 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8765
Én meg a szomszédunk majd 7 milliós c5-éről.
Előzmény: Vulkan16V (8763)
boszi70 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8764

Senkit sem akarok megsérteni, de látom, hogy kezditek "megtapasztalni" a kocsit, és mosolyogva olvasom, hogy bizony ti is elkezdtétek járni azt az utat, amit -legalább is én - mi. Az elsőnél engem is rettenetesen idegesítettek ezek a "bajok", és ezt azok az edzett márkatásrak is alátámasztják akik végig hallgatták nap mint nap a sírálmaimat hónapokon keresztül. Ennél a lassan 3 hónapos "másodiknál", már nem aggaszt, be kell tudni, hogy ez bizony ilyen, még akkor is, ha azt várta volna az ember, hogy nem fog kattogni, zörögni, esetleg leállni. Én aztán nagy kritikusa vagyok a thalianak -sajnos sok rossz élményem volt vele!-, de mostmár én is megtanultam, hogy nem kell foglalkozni a kattogásaival, zörgéseivel, attól még megy, nem is rosszul.  Az előzőnél kitartóan próbáltam minden egyes zörgését "megjavíttatni", és lehet, hogy ez vezetett oda, hogy az állandó szétszedés, összerakások után egyre rosszabb lett a kocsi. Ha valakit zavarnak a zörgések, egy nálam jól bevált módszert ajánlok:

min.15-ös erősségen hallgassa a rádiót, és fel sem tünnek a zajok! :)))))

Ha az elvárásainkat egyeztetni tudjuk a kocsi képességeivel, még szeretni is lehet, de nagyon. (lehet, hogy nekem is sikerül?) Gondoltátok volna, hogy egyszer én ilyet írok?

Vulkan16V Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8763
A legtöbb hozzászólás bosszantó apróságokról szól, ami a legtöbb típusnál előfordul. Azért autózni még nagyon jól lehet vele. Tudnék mesélni új Ford Mondeo leszakadt első futóművéről is... stb.
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8762
Az utak 90%-a 1-2 fokot jobbra lejt, hogy lefollyon a víz róla, ettől megy lassan enyhén jobbra az autó!
Előzmény: diesel_uberalles (8758)
Biovadász Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8761
Van itt valaki, akinek semmi baja sincs a thaliájával? :)
boszi70 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8760
Én voltam 1 éves szervizben, vissza is küldtem az igazolást erre kb. 2 hónap múlva kaptam egy levelet, hogy ejnye-bejnye nem vittem a kocsit felülvizsgáltatni, és ne küldtem vissza az igazolást. Tehát a gond az adminisztrációjukkal van. A legszebb, hogy ezt mind azzal a kocsival történt, amit már 2 hónapja visszaadtam a ranaultnak.
Előzmény: chickey_mickey (8751)
boszi70 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8759

A kattogás "természetes" jelenség, bár van rá megoldás. Engem kifejezetten zavart, főleg hogy szerintem egyre íntenzívebb a kattogás. Az előzőnél "kihisztiztem" egy cserét (1.thalianál). A clio-éba valót raktak be, onnantól nem kattogott, és a műszer is sokkal kifinomultabb volt (szerintem egyszerűen csak jobb minőségű volt). Tehát igen is lehet rajta segíteni. A mostani is kattog, de rendesen! Sőt ha tekerem a kormányt zörög is benne valami. Ja és cincog.

Előzmény: Zsolta dCi (8744)
diesel_uberalles Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8758
A jobbra/balra húzás erősen függ az úttól is, de tény, hogy nekem is jobbra önállósítja magát az autó :)
Előzmény: v__tibor (8754)
topo Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8757
igen.
Előzmény: Biovadász (8756)
Biovadász Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8756
"mikor az index kint van és tekerem a kormányt pls 90fokos prakolásnál a kattogás a kormánynál természetes? (gondolom az indexkar visszakattintója)"

Nekem az Alfám is csinálta 9 éven keresztül és soha nem lett belőle nagyobb probléma, szervizekben sem szóltak érte.
Előzmény: Zsolta dCi (8744)
virgoncz023 Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8755

Hehe...akkor én is csatlakozom a "jobbra húzók" táborához! :-) Nem vészes, de sokáig nem matathatok máshol két kézzel, mert lemászik a kocsi az útról! :-))

Ennél nagyobb bajom ne legyen!

Előzmény: v__tibor (8754)
v__tibor Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8754

Van kombi RS (http://www.skoda.hu/ausstattung.php?B_ID=134), de tényleg mindegy ...

Ventillátor fokozattól függ a hang? Így esetleg be lehetne határolni a forrás helyét, okát ...

Nekem is kezdetektől húz egy ici-picit jobbra (mértéke változik az úttól, nyári-téli gumitól). De több típust vezettem, ahol valamerre mindig araszolt ...

Előzmény: MuldR (8750)
gabocsiga Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8753
Nekem meg 1,5 év után sem voltak képesek kiküldeni! Pedig én még telefonáltam is, nem is egyszer!
Előzmény: chickey_mickey (8751)
Vulkan16V Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8752
550 km után a kuplung teljes felengedése után nálam is apró kattanás érezhető. Mintha valami elektromos kapcsoló lenne. Reggel alszik, délután  a már napozott autón érezhető. (Lehet, hogy egy hüllő? :-)) Lehet-e, kell-e vele valamit csinálni?
chickey_mickey Creative Commons License 2004.07.02 0 0 8751

Hi minden régi és új Thalicskásnak!

cca 2 hete kaptam egy üdvözlő levelet a RH tól amiben felhívják szíves figyelmemet hogy lassan 1 éves lesz az autóm és lehetőségem van az assistance szolgáltatást újabb egy évre meghosszabbítani, de ehhez el kell ballagnom vmelyik szakszervízbe, egy felülvizsgálatra és akkor adják meg a + egy évet. Nem kell előre bejelenteni sem, és még a pontos fizetési összeg is benne volt a levélben. (4258Ft vagy valami ilyesmi).

Két napja ismét kaptam egy levelet melyben örömmel tudatják velem hogy az assistance szolgáltatást 2005 07 06-ig meghosszabbították! Mellékelten megkülték a kártyát is:)

Én tudtommal nem voltam az előzőekben leírt felülvizsgálaton :)

Akkor most mi van? Ne menjek sehová, vagy csak akkor fogadják el az érvényes kártyát ha a könyvben benne van a vizsgálat ténye?

Akinek van valami tapasztalata kérem írja le.

Köszi

Ch_Mi

MuldR Creative Commons License 2004.07.01 0 0 8750

Az Autópályarendőrségnek 4 db RS oktáviája van. De RS nincs kombiba. Egy csomó sima 1.8 as van amire azt lehet hinni az az RS. Bár Thaliával mindegy, egyik elől sem lehet elmenekülni :)

Most 5300 km nél előjött egy furcsa jelenség. Olyan mintha halkan ciripelne a levegőbefújó venti környékén valami. Nem tudom, hogy az a venti, vagy pedig az a légzsákos dolog. :(

Mindez egy 1,5 hónapos autónál.

Ja, és elkezdett jobbra húzni, bár csak nagyon picit.

KÖSZÖNÖM DEMSZKÁJ :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!