Pedig ha tudnád mennyire tudnak szeretni ! De nem egyformán mutatják ki .
Az én ébresztőórám pl.-ul úgy tud rám nézni , mintha maga az Isten lennék , és ezt naponta többször is . Határozott igénye van a simire , hogy hálás lehessen .:-))
De a testvére , Saci már csak este mászik fel hozzám , és pár perces hízelgés után megy a helyére .
Az anyjuk meg sose .... 8 év alatt jutottunk odáig , hogy evés közben ha megsimizem dorombol , és már nem rohan el .
Igen, én is sajnálom néha. A szeretet nem megy parancsra. Különben is megharapott, úgyhogy nincs nyitva előtte szívem kapuja! Jól el van látva, rendesen kap enni, és egy héten háromszor megengedem, h a lábamhoz dörgölőzzön. Ez a legtöbb, amit kaphat. Lakoljon meg, amiért nem kutya!
Ha ajándékot kapsz , akkor elfogadott téged a macsek .... szegény feje ... ha tudná , hogy nem is szereted .:-(
Alantabban írtad , hogy a 9.-en lakom . Akkor hogy hoznának teeee ?! Még madár se tud beröppenni , mert berácsoztattam az erkélyt , hogy ne rettegjek , ha jön valamelyik unokám .
Nem zavaró. Anyóca azt mondta, kitömeti a dögjét. Erre gondoltam, be is lehet falazni esetleg... Szerintem egál a kitömetés/falazás. Csak segíteni akartam...
Dehogynem, van egy közösség védelme passzus, azt pont illik arra, amit te most itt műveltél a macskázással.
MM III.1.1.I
Kötözködő, rosszindulatú, személyeskedő hozzászólás, amelyek konfliktusok gerjesztésére alkalmasak, illetve arra, hogy másokat zavarjon, a kialakult közösségek létét megzavarja, veszélyeztesse. Ezekkel – illetve a kapcsolódó felhasználói nickekkel – szemben, kifejezetten a fórumon kialakult közösségek védelme érdekében, a jelen szabályzatban meghatározott módon a moderátorok intézkedhetnek olyan esetben is, amikor egyéb szabály megsértése nem áll fenn.
Hát.. ha túlaludtad magad, akkor jobb lesz, ha iszol egy kis pálinkát. Attól majd megin' álmos leszel. Vagy most mi lesz? Hogy fogsz így megin' aludni?
A húsleves az jó dolog. Én mindég készítek a zöldségből franciasalátát, de az nagyon fingat sajnos.
Aszittem, ez ilyen kulináris-kulturális klub. A macskafalazás valaha az európai kultúra része volt. Akárcsak a kódexírás. Szomorú, h megesszük az állatokat, és nem tiszteljük őket. Szegény bocik is hogy vannak tartva. Sok egyáltalán nem lát eget egész életében. Akárcsak be lennének falazva. Ezek a mindennapi életünk részei. Akkor is, ha nem akarjuk.
Akkor elmodom: pontosan tudod, hogy a társaság nagy része macskaszerető ill. macskatartó, ergo nem fogod őket ilyenekkel hergelni, A saját topikodban úgy és akkor macskázol, ahogy és amikor akarsz. Remélem érthető voltam.
Fogalmam sincs, de ha te mondod, ám legyen... Am Svájcban a mai napig eszik karácsonykor kis eldugott falvakban. Igaz, kutyát is... Ez kulturális dolog. De ha nem, hát nem...
Neked meg most szólok, hogy még egy iyen jellegű macskázás részedről, és az összes általam ismert nickedet kitiltom innét. Ha kell, nagyon szívesen elmagyarázom, hogy mi a gond a macskázásoddal, de szerintem tudod magadtól is.
Így is macskaparadicsom van nálam . Mind a 68 m2-t bitorolhatják , + az erkélyt is . Elvetettem nekik füvet rágicsálni , mert az egyik szereti , vettem nekik külön-külön ágyat . Mi kell még ?
Ha van túlvilág , majd macska akarok lenni magamnál ....:-)