Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Nekem a Gáspár György kerti járat jutott eszembe erről. Csak ott nem tudom mit akarhatnak alacsonypadlós vackokkal. A debreceni utakat nem bírják, nem hogy egy kertségi esetlegesen földutat. :)
Auchan járathoz szerintem nem sok köze lehet az önkormányzatnak.
Az a gond, hogy pont emberek nincsenek már a téren. Ja bocs, járnak (két)óránként a kismacsi, ondódi, és pallagi buszok, nagy ritkán előfordulnak ott józsai járatok, valamint átutazóban a tócóból a 24, 25(Y). Egyik se generál olyan nagy utasforgalmat, hogy - véleményem szerint - gazdaságosan lehessen üzemeltetni egy "büfét", ráadásul úgy, hogy az "üzletsoron" van egy pékség, egy gyros?-os, ott van 2 kocsmának nevezett vendéglátó helység, egy lángosos, valamint ha minden kötél szakad, akkor a MOL üzlete. Ráadásul 3-4 percre a Tesco. Szóval igen bátornak kell lennie azoknak, akik ide egy újabb vendéglátó helységet álmodtak meg.
Tér átalakítása. Nevetni fogtok, de véleményem szerint az átalakítás előtti megoldás volt a legnormálisabb (amikor ott volt még a DEKO bolt, a józsaiak és a 20/13 onnan indult, ahonnan most bejönnek a térre.
Alapvetően nem hülyeség, hogy ahol utasok vannak, átszállnak ott legyenek kisebb üzletek, ahol lehet venni újságot, italt, péksüteményt. A probléma inkább az, hogy előbb a teret kellene úgy átépíteni, hogy minden irányból időveszteség és fölös kilóméterek nélkül átjárható legyen. Átszálló és forgalom irányító helynek nem rossz, csak a végállomási funkcókat kellene elfelejteni. De amígy a troli... és itt nem folytatom.
Akkor lenne értelme, ha a helyközi buszállomást oda költöztetnék, a buszokat (és a trolikat) pedig végre meghosszabbítanák, elterelnék. Ennyi erővel az Attila térre is építhetnék, vagy a Borzán Gáspár utcára.
És ezt ide minek? Mármint a büfét. A Segner gyakorlatilag kihalt, amióta a józsaiakat a Nagyállomástól, a 25(Y)-t pedig a tóciból indítják. Ráadásul ott van 20m-re a kocsma.
Úgy írtam ugye hogy a Nagyállomásról... :) Ebbe benne van persze a Petőfi tér/Piac utca alsó része is. A lényeg ugye csak annyi lenne, hogy a 31-es kivételével mindegyik a Széchenyi utcára kanyarodik le. És mióta szóban van, hogy a villamos megépítése után megszüntetik a 31,32-es buszokat (szóval vagy 5-6 éve már :D) ez volt az első kérdés ami felmerült bennem. Nah, de majd az ügyesek megoldják. :D
Állítólag végig akarnak valamit vezetni a Sumen utcán a Nagyállomástól, hogy ilyen irányban legyen kapcsolat azzal a területtel. Bár nem tudom, hogy a felüljáróra felkanyarodást a Wesselényi utcáról hogy képzelik el...
Már hogyne lehetne. A 15-ös ugyanúgy arra fog járni. A színháznál lévő megálló kihagyása meg nem egy nagy érvágás szerintem. De ha az lesz, ésszerű szervezéssel azt is meg lehet oldani.