Az ellen ......nem véd, legalábbis jelen terv szerint nem, de ha akarom és lesz elég pénzem bármikor simán tudok köré húzni majd egy 1,5-2m-es betonfalat meg persze rá betontetőt, na az már egy nem túl közeli támadás ellen tuti megvédene, csak azt nem tudom hogy lenne e értelme! :O Ha érdekel a "Hogyan kell túlélni egy atomtámadást" project, és felakarsz íratkozni, szívesen felírom a neved, előjegyzést már felveszek?! :D
Én biztos nem, tudod most megvan a magam baja, minél előbb beakarom fejezni az építkezést, ezért sincs motorozás sem mostanában! :( De a másik szemem meg örül, mert lassan de biztosan /el/készül az objektum! :)
Addig még van elég idő, gyúrjá rá egy kicsit, ja és ne a társ keresésre hanem a tájékozódásra! ;) Megtaláltam és megnéztem a Pegasot, nagyon szép, és túraplexije is van és keskeny oldaldobozai, amik a kocsik közötti cikázást segíti elő, tényleg meggondolandó vétel, de mint beszéltük, utána nem egyszerű eladni, de ez is kétesélyes mert lehet hogy pont akkor fog valaki egy ilyet keresni, mindenre van vevő csak meg kell találni! ;)
Dátum Program 2008. 04. 17. Bemutatkozó fesztivál Szegeden 2008. 04. 18. A magyar versenygépek műszaki átvétele Budapesten
Látványos showműsor 2008. 04. 19. A külföldi versenygépek műszaki átvétele Budapesten 2008. 04. 20. Budapest-Nagybánya szakasz
Gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren 2008. 04. 21. Nagybánya-Szováta szakasz 2008. 04. 22. Szovátai szakasz 2008. 04. 23. Szováta-Debrecen szakasz 2008. 04. 24. Debrecen-Veszprém szakasz
2 gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren 2008. 04. 25 Veszprémi szakasz
2 gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren 2008. 04. 26. Veszprém-Balatonfüred szakasz,Gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren, díjkiosztó, gálaest
>Szép halkan megjáratta TRobbe és Jana a sárga kecskéjét Járassák is, jó nekik, nálam most a motorozás leszorult a trónról, most "csak" a kettesszámú legfontosabb hobi! :(
Szép halkan megjáratta TRobbe és Jana a sárga kecskéjét, mi pedig (Könnyű, Csukix, Pepe) szurkoltunk nekik a Pini "hegységnél". Yót beszélgettünk, és persze átestem a tűzkeresztségen. Itt vannak a mellékletek:
A furatokat kellett behegeszteni,amit a laza csavarok kivertek oválisra. Nem fotóztam le,mert akkor feltettem volna,aztán meg ......etc. etc. Mindegy,alu hegesztést vállalok.
Egyesületi Tagoknak! Amint az alapító összejövetelen elhangzott Trobee szedi a pénzt /6000ft/ és egyszeri díjfizetésben állapodtunk meg,idén márc 15 a határidő az elkövetkező években jan 15.