1 azaz egy fő szállásmestert akinek az lenne a feladata, hogy az épület dolgait rendben tartja addig míg ottvagyunk. Azaz gondoskodik a befűtésről ha kell, a tisztaságról és arról, hogy az épületet abban az állapotban hagyjuk amiben elfoglaltuk. Természetesen nem takarítót keresek, gondolom mint eddig, közösen elvégezzük ezt, hanem olyat akinek gondja van ezekre és az ehez hasonló dolgokra.
valamint
1 azaz egy fő konyhafőnököt akinek az lenne a feladata, hogy a konyhában eluralkodni vágyó káoszt visszatartsa, valamint gondoskodjon arról, hogy a rendelkezésre álló tápanyag el jusson az arra éhezőkhöz. Természetesen itt is a közös munka az alap, csak kellene aki ez kézben tartja.
Miwel pecni mék és nem ismerem a wizet, ezért kérdem, ugyanis nem mindegy, h milyen csalianyagot wegyek.
Ez néha bonyolultabb, mint az öxxes elektronika együttwéwe. Elhiheted.)))
Me pl ha 5 méteres, akkor a halak wizközt wannak és nem fenéken. Föleg, ha, fu is kicsit a xél. De ha meleg wan, akko fenéken bokláxnak, wixont estefelé a tetejin.
Xal kérdés, h milyen idö lex xombaton és hogy milyen mély a wiz.
Idöjárást mán nézem arra a környékre.
Ha meg nem tom a mélységet, akko muxáj lexö te megfüröggyé benne.))) Me a mélységmérö békám elhagytam a mutko.
...hmmm. Hogy milyen mély? Ha fexeni akarsz benne akkor naon, ha állszaszol, akkor nem naon. Amúgy meg tökmind1, mert hideg van, nem fox fürödni benne.
Nem, csak nem fér be az egérkamijonba Dogzsen meg az én szaraim mellé. Meg még viszek 3 bugyit is, meg für alle falle egy pótzoknit, hátha valaki icaka elviszi az ágyn lábának támasztottat....
Ha pénteken megyek, akkor ha igény van rá tudok vinni esetleg választékbővítés céljából egy ROTEL RA870BX vagy egy HARMAN KARDON PM665VXI erőlködőt, és esetleg egy frissen beállított STM310-et, bár ugy tudom Szpável szombaton hoz egyet ebből. Ilyen rissz rosszCD lejátszók gondolom nem kellenek, abból olyan nagy durranás amugy sincs itthon, mondjuk egy DENON DCD1800r meg egy 1060-es ROTEL a kis philips mellett. Ja Philipsből van egy kis szalagos is kis müanyag 3 motoros:)
Gondolom az nem baj ha egy pár érdekes LP-t is bedobok. Ja gondoltam viszek egy marék kazettát a sok gyüjtőnek:) meg hátha kell valakinek pár kisebb szalagorsó pl azt is:) Remélem az utépítés miatt be tudok állni itthon kocsival, mert ha nem akkor a fene cipeli a sok göncöt sok száz méterre:)