Szakács Béla Küldje el cikkét az ismerősének! Az Ön neve: A címzett neve: A címzett e-mail címe:
És vége a tülkön ülésnek!!!!! (Van egy eredeti malacka kép is a vvv.civis. oldalon, csak azt nem tudtam átkopizolni)
HINI Nyomtatható verzió Cikk küldése e-mailben Üzenet a szerkesztőnek
2009-10-09 09:24
A szomszédom Baranyai bácsi teljesen belekeveredett a bizonytalanságba. Elcsavarta a fejét a sok híradó meg hír és az önálló gondolatai összekuszálódtak a sok információ következtében.
HINI
Minden azzal kezdődött, hogy úgy két hete még arról győzködött, hogy oltassuk be magunkat a vírus ellen amit ő csak HINI –nek hív, merhogy szemüveg nélkül nehezen különbözteti meg az 1-et és a nagy Í betűt. Azzal érvelt, hogy ingyen van és megmenti az állampolgárt a biztos elpusztulástól. Aztán pár nap múlva már próbált lebeszélni, mert közben azt hallotta, hogy a túlnépesedett emberiséget akarja megtizedelni a külföldi összeesküvés. Tegnap meg azzal állított meg a szeméttároló előtt, hogy az unokája azt olvasta az interneten, hogy sima vizet fecskendeznek be az emberbe, maximum buborékmentes ásványvizet. Ezt a szakirodalom placebónak hívja. Tehát pszichikai szempontból történik az oltás. Igazság szerint nem tudtam megnyugtatni Baranyai bácsit, mert az én tudásomnak is vannak korlátjai ezzel kapcsolatban. De az orvos személyek is bizonytalanok az ügyben, én ugyanis tapasztalatból ezt hallottam. Sőt a politikai emberek is más-más véleményen vannak, ami a választások előtti hercehurcában magától érthetődőek. Így aztán azt javasoltam Baranyai bácsinak, hogy egye marék számra a vitamint, igyon citromos teát és ne engedje, hogy ismeretlen személyek telehapcizzák az arcát. Mert, ahogy a mondás mondja: óvatosan járkálj és tovább élsz.
Jó hír. Most írta az iwittyen Március ÚJJ, hogy saccperkábé 9 óra körül új Szakács Béla eposz jelenik meg a vvv.civishir.hu interneten. Azaz, ma sem maradunk rajongolási tényező nélkül.
Azt vajon honnan tudta Béla, hogy Csilluka egész pontosan 6 percet nézelődött?? Ha ezt az adatot Csilluka mondta, akkor én ezt nem venném 100% pontosnak. Nem lehet, hogy esetleg 7 perc is meg volt az?? Úgy azért már mindjárt más a Tigáz megítélése, vagy nem?
Attól is függ, hogy mennyire pörög bádoglavórként a sor, hogy milyen ügyben vagyunk hivatásosak. Ha mondjuk csomagot akarunk feladni, akkor ott végezhetünk 4.36 perc alatt is, de ha csekkbefizetni c megyünk, akkor szinte órákig állhatunk libasorba. na mondjuk ez a Nagypostára vonatkzik, és nem a Tigázra.
Jövő héten már kesztyübe öltözhetünk, olyan időjárást ígért a metrologia. Saccperkábé semmi kedves napsütés sem lesz. Csilluka sem fog 6 percet sem nézelődni, mer szinte mínuszok lesznek.