A Temesvári utcában a szódásra emlékszik valaki?
Igen tegnap írtam, hogy Csungor de az a bece neve volt ma beugrott, hogy Hanfeld Lászlóvolt egy-két évet együtt jártam vele iskolában de mint sok más havert, barátot öt is leelőztem mert sokan megálltak a hatodik osztálynál, de azt nagyon szerették mert elég sokszor járták.
Ahogy írtad akkor ugrott be, hogy” bagolyvár „ na az volt az a furcsa épület ahova csiga lépcsőn kellett hozzá felmenni.lilák
Sziasztok.
A nyaralás csak hétvégétől kezdődik így van még egy kis időm.
krapek.
„1971-ig a Bocskai utcában laktam”
Hát akkor én biztos ismerem kendet.
Egy kis névsor. Lepkó Feri , Ösz Feri, Fagyi, P Szabó, Gregán Vili, Moki, Bibal, stb.
Én is az Ica borozóban nőttem fel mint abban az időben sok környékbeli.lilák
Így igaz ! A Tungi pont az említett gyárral szemben van.
Isten őrizz !-nem kell mentegetned magad . Néha én is összekeverem a szezont-a fazonnal,főleg ha utca nevekről van szó. Azokat én is képes vagyok elfelejteni és összekeverni is.
Nem vigasztaltál meg,hogy nálatok is hallani lehetett,de így nem hiszem,hogy csak engem ért ez a megtisztelő kitüntetés,hogy ingyen hallhatom,még ha csak foszlányaiban is ..... Remélem Tarlós egy hétig csuklani fog !
A Kálvin János utca a Váci utat köti össze a Megyeri úttal. Majdnem az Oxigéngyárnál van. A Kálvin J.utca után következik a Nagyváradi,aztán még egy utca (Ungvári vagy Fiumei ? nem tudom a nevét) és aztán az Oxigéngyár,majd a laktanya.
A Megyeri úthoz nincs közel az Árpád út. Nem Fóti utat akartál írni ?
A Temető melletti Pléhcsárdától csak idáig kellet kibírnia a szomorú gyászóló társaságnak.
Aztán be lehetett kanyarodni az Irányi Dániel utcába .Ott volt egy borozó -a nevét annak sem tom. Aztán egyesen tovább a Bányagép pályáig kellett csak elbotorkálni,ott is volt egy jó kis füstös.... :)