Keresés

Részletes keresés

különböző béla Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2134
Huhh, gyerekek láttátok a Spanyol-Jugót? Eccerűen mennyei vót..majdnem mint egy péntek délután paulinával...
különböző béla Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2133
különböző béla, minden földi halandók legközönségesebb, utolsónál is utánibb porszeme köszönti Shalina serenissimát, béla jókedvének és az angol nyelvnek tudorát

jól van na, csak leugrottam pár üveg sörér ide a sarokra!

ígérem kedves ma helyemet nem hűltnek találod, hanem forrónak, ha te is úgy akarod, felhívlak keringőre, nyelvleckére, összeesküszésre, nem létező szép emlékeink felelevenítésére, avagy pótlólagos kivitelezésére...és bármire, amire akarsz, csak nehogy baj legyen belőle...

Tanárnő drága! A napokban ahogy a kazettáim között kotorásztam holmi gimnáziumi felvételeket keresvén a bankettre, kezembe akadt a londoni deákéletem alatt színtiszta sznobériából felvásárolt eredeti römiszánsz ángolusul előadott "Rómeó és Júlia" kazi-sori, Kenneth Branagh, vagy kialófütty rómeóskodásával. Nem tudnád véletlenül használni a pajkoskedvű nebulóid megfegyelmezésére, mer én tuti, hogy soha a büdi életben többet meg nem hallgatom, kidobni meg azé sajnálnám, szal ha gondolod, tijedé. Nem nyűttem el nagyon. Ha nem köll, lekkalább értékeld, hogy egybő te jutottá eszembe...

Előzmény: Shalina (2132)
Shalina Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2132
Hát, engem annyira nem zavar... :))
Előzmény: paulinamartinez (2131)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2131
kedveseim!

nem is tudom mitől (de persze igen) de ma egész nap ilyen vagyok....:)))))))))))))

köszönöm hogy ilyen kedvesek vagytok, és gondoltok rám, főleg groundzeronak az egész napi lelkes szurkolást, kár, hogy csak holnap vizsgázom...:)))

a tegnap este igen jól jártuk a csárdást. jelentés: a helyzet módosult, nem 6, hanem 7 pasi volt....:)

ja, és valaki azt mondta, hogy mától nem mondhatom mindenkinek hogy szex baby....na mit szóltok?

na csók

Libertine Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2130
Már észrevette, hogy nekem igazán fontos. Mondjuk ez "belülről lát téged" kifejezés megragadta a figyelmemet - netán egy alien vagy?!?

más...

Béla, a július már foglalt, de PMB úgyis telhetetlen, úgyhogy jut is, marad is...:-)

Holnap pedig pirosbetűs ünnep van (nem kell dolgozni? de!), Paulina neve napja. Éljen rajongásunk személye, boldog névnapot kívánok, drága PMB!

a libertine

Előzmény: GroundZero (2129)
GroundZero Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2129
Kedves Pau, csak azt akarom mondani, hogy én nagyon szorítottm neked egész nap! Nem volt könnyű, mert érettségiztettem, észre is vették, hogy lelkileg teljesen máshol vagyok. de én csak rád koncentráltam, és minden energiámmal azon voltam, hogy jól sikerüljön neked ez a vizsga. Ugye érezted ezt a csakis érted dobogó szívet?
Pau, igazán észrevehetnéd, hogy ki az, akinek te igazán fontos vagy! Aki lelki társad tud lenni, és aki belülről lát téged! Lány, lásd a lényeget!!!

És mosogasd el a tányérodat, ha legközelebb eszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GroundZero Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2128
Ez most kinexólt?
Mert én nem osztozom!!!!!!
Pau, válassz!
Előzmény: különböző béla (2127)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2127
Különben meg szólni akartam, a július az enyimé! Tied lehet egész augusztus!
GroundZero Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2126
Jól van, Pau, értelek én... amint kiteszem a lábam a hálóról, te rögtön mással szűrögetsz... Jól van. :(
Előzmény: paulinamartinez (2123)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2125
Te Libi, remélem nem felejtetted el, hogy holnap Paulina névnap van!!! Aranyóra, toronylánccal mekkfan? Ne hozz szégyent rám...
különböző béla Creative Commons License 2000.06.21 0 0 2124
Hallottátok gyerekek? Tegnap éjcaka, -egy magát megnevezni nem kívánó nagyon jóakaró fülesére alapozva- razziázott az erkölcsrendészet a süsiben, hát valami borzasztó! volt a helyzet!, amit ottan! találtak!, mer nemelég!, hogy kiskorúval!, de eccere hatan!!! Az egész bagázst lecsukták, csak paulina szabadulhatott, miután egy magát megnevezni nem kívánó nagyon jóakarója leperkálta utána a horribilis óvadékot. És szegény lány holnap vizsgázik, ebben a lelkiállapotban!...hát ne csodálkozzon senki, ha szokásos fénye ezúttal esetleg kissé haloványabban csillogna
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2123
na, kívánjatok sok sikert, testi épséget.

elküldöm csókjaim, és az öleléseket, remélem nem ezek lesznek az utolsók!!!!

csókok és ölelések,

linácska

Shalina Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2122
Mondom én, mindig ezt csinálja! Felhívás nyelvleckére, társaságalapításra, keringőre, stb., aztán uzsgyi elfele. Holnap meg majd emlékezhetek, hogy milyen jó is volt az!
Sebaj, tán holnap...
És elég komoly vagyok? :|
:)
Előzmény: különböző béla (2120)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2121
béla!

most nem tudom mit keversz itt össze vissza, de télleg igazad volt, elmarad a koncert...:(((. ez a bejelentés ugyan nem tudom mennyire jó neked (nekem mindenképp), ugyanis változott a csárdást járók összetétele. a módosulat: 6 fiú + paulina....haha! ez lesz az én éjszakám!!!!

de azért sírok....:(

Előzmény: különböző béla (2120)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2120
kommentárok a legutóbbihoz:

Paulina, csak vicc vót!

Shalina, ez nem vicc!

Most sajnos mennem kell, jó szórakozást pm, érezd jól magad (na , ez sajna nem jött igazán szivből, pedig próbáltam! :(( )

Szia Shalina, köszi a rajongást, én is imádlak!

Holnap éjcaka remélem itt lesztek, én egész este/éjjel várni fogok rátok!!

Shalina Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2119
Ja, és látod, egyéb parádés kunsztok mellett tudsz te olyat is, hogy "előzmény: ezmegaz". Csak hogy Shalinának ne kelljen a régmúlton gondolkodnia, hanem ugyanazzal az energiával már a jövőt tervezhesse. :)

Ja, és hogy le ne maradjak:
Tényleg! De jó is volt az! :))

Előzmény: különböző béla (2117)
Shalina Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2118
Az ötlet remek. Ha jól látom, egy beltag meg egy kültag már van is. :)
Előzmény: különböző béla (2117)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2117
Shalina, ne búsulj, ma felvirrad a mi napunk..pontosabban éjcakánk. Paulina ma este magunkra hagy, s mig ő valóra váltja az Uhrin FC gyérnek nem nevezhető sportolói körének tett igéreteit, mi addig parádés angolórát rittyentünk...mekkalapittyuk az antiuhrin-szek(sz)ciót...
Előzmény: Shalina (2114)
Shalina Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2116
........rajong........
rajong Béla rajong
........rajong........

Kérésed parancs. Béla körülrajongva. :)

Előzmény: különböző béla (2093)
Shalina Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2115
A körülmények ismeretében gondolod, hogy pont erre ne éreznék magamban elég bátorságot? :))
Előzmény: paulinamartinez (2073)
Shalina Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2114
Olyan vaaagy!

Csak azért nem mindig világos, mire gondolsz, mert mindig jelentkezel, de nyomban el is szaladsz. Aztán meg úgy csinálsz, mintha lenne mire emlékezni. Arra is alig emlékszem, mikor láttunk utoljára!
Kamcsatka, Hawaii, Endoftheworld Beach és a többi, Béla csokoládébarnára sülve, mi meg itthon koktélozgatunk Sallyvel.

Na de félre bánat, félre bú, Béla visszatért hozzánk, tehát háromszoros hurrá!
Hurrá!
Hurrá!

Előzmény: különböző béla (2076)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2113
...hogy nélküled nem kerek a perec..és sótlan..
Előzmény: paulinamartinez (2111)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2112
Hát amit a sorok között kellett olvasni...hogy még mindig...nagyon...és bárcsak...
Előzmény: paulinamartinez (2110)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2111
béla lécci ne beszélj rébuszokba, már úgyis mindjárt sírok. lécci mond ki kerek perec....
Előzmény: paulinamartinez (2110)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2110
mi volt az első???
Előzmény: különböző béla (2109)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2109
Na jó, paulina, vallok. A második hir kamu. Az első halálkomoly...
Előzmény: paulinamartinez (2107)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2108
na ne tolongjatok már ennyire...:)))

:((

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2107
béla!
miket hadoválsz itt össze vissza? nem hiszek neked!!! különben is nem elég neked, hogy ma már egyszer megríkattál?
legközelebb a meglepetéseidre készíts ám fel!!! majdnem infarktust kaptam. de komolyan. a meghatottságtól sírtam. béla, te drága!!! szeretlek!!! nem is tudok már szavakat találni.
csak lécci nyugtass már meg, hogy a hír kamu. a napozós.....vagy megint sírjak, télleg???

lini!
téged is továbbra is szeretlek!!! persze hogy megyek magamtól is, csak még nincs július...;)

Gergo1!
valóban, azt hiszem én is pont így érzek. Boldog lenni soha mással....csak veled!!!! 8meg még pár emberrel...;))

csókolózunk?

különböző béla Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2106
Nohát Libi, én is úgy gondoltam: Christina Aggggrrrrhhh von Paulinamartinez
Előzmény: Libertine (2105)
Libertine Creative Commons License 2000.06.20 0 0 2105
1. Béla, te má' megint napszúrást kaptál! Nekem nem kell üldöznöm Paulinát, jön Ő magától is :-).
2. A mattyar focin sajnos nem tudok segíteni, teljesen reménytelen :-(.
3. Christina a tiéd lehet (hogy mondhattá má' ilyet ebben a topikban?), én maradok drága, aranyos, jószívű, gyümölcskedvelő szerelmemnél, PaulinaMartinezBracho von Libertine úrhölgynél, akinél jobb e világon nincs!

Uff!

gróf libertine

Előzmény: különböző béla (2103)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!