Keresés

Részletes keresés

Oroszlány Creative Commons License 2009.08.06 0 0 163
A milan.com nem cikkez még róla??:-)
Előzmény: Weah_ (162)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.06 0 0 162

én meg most vettem rá a sarki abc-ben és hat! :)

sztem Berluék nem csinálnak picsát a szájukból még egyszer... sajna a Kaká és a Pirloval kapcsolatos találgatásokból az előbbi valósult meg.

Huntiról nagyon cikkez a gazetta, én óriási vételnek tartom/nám!

Előzmény: Oroszlány (161)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.06 0 0 161
Azért én nem vennék még mérget Pirlo maradására!
Előzmény: Weah_ (160)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.06 0 0 160
nagyon jó lenne, ha érkezne, sokkal jobb mint LF. mivel (sajna) Pirlo marad, ezért kppályás (szintén sajnos) nem várható, viszont egy bal oldali védő mindenképp kellene.
Előzmény: Oroszlány (159)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.05 0 0 159

A Corriere dello Sport szerint az AC Milan megegyezett a Real Madriddal Klaas-Jan Huntelaar megvételéről.

Az olasz lap azt állítja, hogy a holland támadó 15 millió euróért költözik Milánóba és 3 évre ír alá.

A hírt a Marca is lehozta.

A Milan honlapja még nem erősítette meg a hírt, ezért egészen addig nem tekinthető hivatalosnak.

Oroszlány Creative Commons License 2009.08.04 0 0 158

Olaszországi jelentések szerint a Milan kész 35 millió eurót áldozni az Arsenal csapatkapitányáért, Cesc Fabregasért, amennyiben Andrea Pirlo végleg a Chelseahez szerződik.
Az olasz Tuttosport szerint Arsene Wenger már megígérte a Milannak, hogy a 22 éves spanyol a Rossonerihez szerződik, így ennek fejében Silvio Berlusconi hamarosan Londonba küldi embereit.

A hírek szerint a piros-fekete klub 5 éves szerződést iratna alá a játékossal, aki évi 4 milliót keresne. Nagy valószínűség szerint szerdán, találkozni fog egymással Silvio Berlusconi, Adriano Galliani és Leonardo. Ekkor a klub vezetői megfontoltan átbeszélik a történéseket, kiemelt figyelmet fordítva a spanyol klasszisra.

A Sport.co.uk szerint egyre biztosabb, hogy a játékos a nyáron elhagyja az Arsenalt, a legvalószínűbb új állomáshelynek a Milan tűnik, de Spanyolországból a Barcelona és a Real Madrid is jelezte érdeklődését Cesc iránt.

-acmilan.hu

Háát, eléggé hápog, de nem bánnám!

Gattuso8 Creative Commons License 2009.08.04 0 0 157
Na,ha ez sikerülne,ez egy pozitívum. Még egy fasza szélsőhátvéd,egy csatár kellene,de én egy dinamikus középpályást is elnéznék,mondjuk Miguel Veloso.
Előzmény: Oroszlány (155)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.03 0 0 156
remélem végre valahára leigazoljuk a hollandot, sztem sokkal jobb befejező csatár, mint LF és fiatalabb is. ha még Pirlo is eligazol és hozunk valaki értelmes alternatívát (Hernanes stb.), akkor azért bizakodhatunk!!!
Előzmény: Oroszlány (155)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.03 0 0 155

Didát nagyon vinné a Genoa, sztem rögvest oda kellene adni, irdatlan magas a fizuja, negyed annyiért ücsörögne a padon egy fiatal, Abbiati utód!

Úgy gondolom, órákra vagyunk Hunti megszerzésétől...

Oroszlány Creative Commons License 2009.08.03 0 0 154
A Sportbox.ru. orosz internetes oldal szerint a Real Madrid játékosa, Klaas-Jan Huntelaar közel került ahhoz, hogy a Milan játékosa legyen.

Az egyelőre meg nem erősített hír szerint a királyi klub 11millió eurós vételárban állapodott meg a Milannal, ami 9 millióval kevesebb, mint amennyit januárban kifizettek a támadóért.
Korábban a német Stuttgart €18m-t ajánlott a hollandért, de a játékos nem akart a klubhoz igazolni.

Huntelaar 20 tétmérkőzésen 8 gólt szerzett a Real Madridban . Cristiano Ronaldo, Kaká és Karim Benzema érkeztével azonban feleslegessé vált a spanyoloknál, így a klub vezetősége vevőt keres rá. Ha hinni lehet a pletykáknak, a Milan lesz a csatár új állomása.

Oroszlány Creative Commons License 2009.08.03 0 0 153

Miért nem lehet eltakarodni innén???

Könyörgöm, mondjátok már meg???Miééértt??

Előzmény: lépcsőházi travolta (151)
ivanandras2 Creative Commons License 2009.08.03 0 0 143
"Még semmi nem dőlt el. Június végén, a Konföderációs Kupa után találkozom a Milan vezetőivel, és majd akkor tárgyalunk a jövőmről. Azonban előbb még beszélni fogok Ancelottival is. Ő egy különleges ember, neki köszönhetem, hogy lehetőséget kaptam a Milanban. Nagyon jól érzi magát a Chelsea-nél, ők az európai futball óriásai. Megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen klub érdeklődik irántam. Azonban ismétlem, mielőtt leülnék a Milan vezetőivel tárgyalni, beszélni fogok Ancelottival."

Nekem ez bőven elég.. Baromira el akart menni.
Előzmény: Rossonero_ (142)
Rossonero_ Creative Commons License 2009.08.03 0 0 142
Akkor szépsen sorban:

1 Gattuso tavaly a sérüléséig az egyik legjobbunk volt. Utána játszott pár meccsen, úgy ahogy, de mennyit is hagyott ki? Rajta nem fog múlni semmi...

2 Pato nászúton volt, később csatlakozott a csapathoz, azonkívül hatalmas dolog, amit eddig elért, az egyetlen fiatal tehetségünk, nem tudom, mennyit lehet "várni" egy 19éves sráctól... Igen, még nem kész játékos, remélem nálunk lesz az. Mutass egy olyan nyilatkozatot, amiben azt mondja, hogy el szeretne menni.

3 Pipporól sose feledkezzünk meg....

Előzmény: ivanandras2 (141)
ivanandras2 Creative Commons License 2009.08.03 0 0 141
Ha egy játékos nem akar egy csapatnál játszani, abból jó nem sülhet ki. Pato nyilatkozataiból nekem az látszott, hogy egyértelműen el akart menni tőlünk.
A barátságos meccsek alatt feszülten, idegesen, gyengén játszott. Folyamatosan az ellenfeleket rúgdosta a gólok helyett.
Nem vagyok annyira elájulva tőle eddig...

Jelenleg nincsen sajnos csatárunk a keretben.
Előzmény: Oroszlány (140)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.03 0 0 140

Az tény, hogy Pato nem teljesedett ki még nálunk, de azt mindenki láthatja, akinek kis rálátása is van a focira, hogy ezseni (lesz) a srác!

Mindenesetre nálad nem fér be a csapatba egy 19 éves, fantasztikusan nagy tehetség, aki ha jól tudom, tavaly a második, de lehet h a harmadik legtöbb gólt rúgta úgy, hogy sérült is volt, ellenben a kezdőbe raknád azt a Pirlot, aki átalibizte az egész szezont, mellesleg 3 éve alibizik, és 30 éves!

Fura nézet...

Előzmény: ivanandras2 (139)
ivanandras2 Creative Commons License 2009.08.03 0 0 139
Belegondolni is rossz ebbe....
Gattuso és See jelenleg nem Milan-szintű játékos. Évek óta nem azok.
Abate jó volt pár felkészülési meccsen, én nem raknám azonnal a kezdőbe. Di Gennarotól még annyit sem láttam, mint kollégájától.

Az a baj emellett, hogy elméletileg muszáj 2 csatárral játszanunk, mert egyik jelenlegi csatárunk sem képes egyedül megoldani a feladatát és egyszerűen képtelen gólt lőni. Dinhonak bérelt helye lesz a csapatban, mert játszhat akármilyen szarul, nincs alternatívája.
És sajnos ezzel már ki is esett a 4 középpályás lehetősége, mert ugye 3 védővel aligha fogunk játszani.

Ha már muszáj a 4-3-1-2-t alkalmazni, akkor valami ilyesmit képzelek el:
Abbiati - Zambrotta, Nesta, Thiago, Jankulovski - Flamini, Pirlo, Ambrosini - Dinho - Huntlaar, Pato

Legszívesebben Huntelaar, Dzekot, vagy Huntelaar+bárkit írtam volna, de úgysem igazolunk 2 csatárt és Pato úgyis kezdő lesz.
Előzmény: Weah_ (137)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.03 0 0 138

Ezt a topikot pontosan azzal a céllal nyitottam, hogy az ilyen, és hasonló megnyílvánulásoktól távol helyezhessem azokat a Milan drukkereket, akiket csakis a csapattal kapcsolatos hsz-ek érdekelnek!

Látom neked(és még néhányatoknak) ez nem jön le!

Legyetek szívesek, tiszteljetek meg bennünket azzal, hogy a szájkaratét máshol intézitek!Ennyi intelligencia csak szorult belétek!!Vagy mégsem??

Előzmény: lépcsőházi travolta (133)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.02 0 0 137
ha Leo tényleg 3 kppályással akar felállni, akkor a Gatta-Ambro-See vagy a Flamini-Abate-Di Gennaro sorhoz nem biztos, h még igazolunk...
Előzmény: Rossonero_ (136)
Rossonero_ Creative Commons License 2009.08.02 0 0 136
Ha Pirlo tényleg megy, akkor mindenképp kell ember a kp-ra is. Plusz a Leo által kért csatár+szélső és én már boldog leszek... Nagy kavarások mennek a háttérben, Berlu állítólag ígért egy fiatal brazilt a kp-ra, Huntelaarról meg ma mondta, hogy nem tudja, ki az, valamint kérdés, hogy komolyan gondolta-e ezt a csak 23év alatti igazolások dolgot... Nincs idő a bohóckodásra, kifut(ott)unk az időből!!
Márk Milán Creative Commons License 2009.08.01 0 0 135
Az úrnak legyen hála! Mehet See is!
Előzmény: Oroszlány (129)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.01 0 0 134

a gazella szerint megy a "ping-pong" LF és Huntelaar között, de még a Dzeko sztori sincs lefutva.

Pirlo helyetteseként pedig Sneijdert említik a Realból.

Weah_ Creative Commons License 2009.07.31 0 0 132
a gazetta most arról értekezik, h a Wolfsburg leigazolta Martinst, így talán bepróbálkozunk megint Dzekonal.
ivanandras 2 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 131
Egy ikonról beszélsz, gyökér.
Előzmény: Weah_ (130)
Weah_ Creative Commons License 2009.07.31 0 0 130

ebben a pillanatban akartam belinkelni! :)

ha ez igaz, akkor elkezdett a csapat erősödni!

Előzmény: Oroszlány (129)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.31 0 0 129

Andrea Pirlo az utolsó meccsét játszotta tegnap a Milan mezében és a jövő hét elején csatlakozik a Chelsea csapatához, legalábbis az Il Corriere dello Sport szerint.

Több portálon megjelentek hírek arról, hogy a múlt héten lejátszott Inter-Milan mérkőzés után a játékos elbúcsúzott a csapattársaitól: "Ez volt az utolsó derbim" - mondta akkor.

A cikk szerint a Milan székházában, a Via Turatin találkozik a két klub képviselője, hogy aláírják a szükséges papírokat.

acmilan.hu

Weah_ Creative Commons License 2009.07.31 0 0 128
kur*vára nem sok van már az idénykezdetig, de remélem addig gyökeres fordulatot vesz minden. azért abban bízom, h az interrel legalább x-re végzünk, az talán "lökés" lehetne a jövőre nézve.
Előzmény: Oroszlány (127)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.31 0 0 127

Hát pedig ez a szomorú valóság!És szembe kell nézzünk a tényekkel, hogy nem is érdemeltünk egyiken sem győzelmet, bár a tegnapi meccsen nem voltunk annyira nullák, mint az előző kettőn, ennél a bűngyenge Boca-nál sem voltunk jobbak!

Ez van!

Előzmény: Weah_ (126)
Weah_ Creative Commons License 2009.07.30 0 0 126
azért azt nem gondoltam volna jó két héttel ezelőtt, amikor beírtam a másik topicba, h egy meccset sem fogunk megnyerni ennyi közül...
Előzmény: Oroszlány (125)
Oroszlány Creative Commons License 2009.07.30 0 0 125
Nahh, vezetünk a Boca ellen!!!Thiago Silva!!:-)))))))))
ivanandras2 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 124
A wolfsburg erőteljesen érdeklődik Martins iránt. Talán így lesz lehetőségünk Dzekot elhozni.
Előzmény: sonomilanista (123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!