“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Van itt az indexen egy aljas nőgyűlölő troll falka. Ezek minden olyan topikot megszállnak, amelyekben értelmes emberek a nők valós helyzetéről szeretnének beszélni. A feminista után a kvótásba és ide is bepúposkodtak! Mindegyiket az aljas személyeskedő trollkodásukkal szét akarják verni.
Igaz kismakkám, azt elfeledtem hogy Jossynk amelett hogy nyilas tempoi voltak, kiváló irodalmár, műértő is volt, halálba bosszantott benneteket a tudásával..
Az emberi jogi aktivisták szerint, amikor 2017-ben Oroszország lazított a családon belüli erőszakra vonatkozó törvényen, azzal az áldozatok alapvető védelmét szüntette meg.
Mielőtt Gracheva kezeit levágta volna, a férje késsel fenyegette őt – mint kiderült, azért, mert azt hitte, a felesége megcsalja őt.
"Azt hittem, a rendőrök segítenek, ezért másnap elmentem a rendőrségre. Biztos voltam benne, hogy tesznek valamit. De nem. Az egyik rendőr azt mondta:
Majd rendbe jönnek. Semmi komoly nem történt.
December elején lezárták az ügyet, három nappal később a férfi kivitte Grachevát az
Kérlekszépen a Jossy egy svédben élő magyar ficak volt(van?) erőteljesen ultra jobbos nézetekkel.
Harcolt a régi wagneri klikkel, pixy, pamacs inclus, s engem is felnyomott ugyanarra a blogra ahonnan a múltban a hümike rólam tett be képeket, s olyan rootot kapott hogy ihaj. Na nem miattam, hanem mert a pamacsnak igencsak kellemetlen a dolog..
Gondolom a blog még ma is létezik, a pamacs tudja a címét, én nem hálistennek..
Kedves genderista agyhalottak! Ahelyett, hogy az ELTE, a CEU, a Corvinus és más egyetemek nevében Ti ott ráérősen sztrájkolnátok, tüntetnétek azért, mert a kormány nagyon helyesen a dolgozó magyar adófizetők pénzéből nem finanszírozza tovább a gender-szakokat, inkább gyertek ide az Alföldre szőlőt kapálni, paprikát szedni, mert akkora munkaerőhiány van, hogy a gazdák romániai cigánytelepekről buszokkal hozzák ide az idegenlégiósokat. De lehet velem együtt jönni fát vágni és kiszállítani a rászorulóknak, mert 3 dolgozónk van kb. ezer köbméter fára, amit jó lenne egy hónapon belül feldolgozni (a jegyzőnk és én is besegítünk a kollégáknak). Látom a képeken, hogy afrikaiak is itt tüntetnek veletek együtt. Nekik pedig azt javaslom, hogy ők inkább menjenek haza az európai tudással Afrikába, és építsék a hazájukat, vagy küzdjenek az afrikai nők jogaiért, mert tízezrével erőszakolják meg őket.