Az illető leírása alapján (és figyelembe véve a magyar lehetőségeket) a következők között választhatsz:
1. pénzküldés borítékban
2. nemzetközi postautalvány
3. Western Union Money Transfer
Nekem kedvező tapasztalataim vannak a pénzküldéssel kapcsolatban (valahol korábban már írtam róla), bár 100 EUR körül már elgondolkoznék a Western Union átutaláson is.
Segiljetek!
Van egy csoka(ceg) akitol szeretnek rendelni nehany dolgot kb. 100eu alatt. Nemetben van. Aszongya:
"You may pay with credit card using PayPal (pay to PayPal user wfaust@wfaust.de - just note your order details when sending money using PayPal). Otherwise orders have to be prepaid by cash. No checks or bank transfer. Exceptions are only made for large orders or for government institutes. Sorry. But my main intention is to make the targets available as cheap as possible without extra work or risks on my side. Customers inside Europe not willing to send cash may also send money using postal money orders from the post office. Do send an extra note using a letter or email after sending your postal money order with your order details as senders of postal money orders are often hard to identify. Western Union money transfers (not postal money orders) are also accepted."
Nem nagyon vagom a temat, de azt tom hogy pay-pal innen nem megy. Azt is latom hogy nem akar csekket es banki utalast(?). Vagy hogy is akarja? Tudna nekem segiteni valaki, mert nem ertem...
"Az utánvéttel egyébként az a gond, bár a Te esetedben ez nem áll fenn, mert az értéke jóval 120 EUR alatt van egy meznek, hogy rögtön van hozzá érték is, így nem gond a vámosnak, hogy mivel számoljon."
Gondolkodom, hogy mi érné meg jobban. Átutalni, vagy postán feladni. OTP-nél van folyószámlánk, és inkább kisebb összegeket küldenénk.
Ha nem nagy gond, elküldenéd esetleg mind a kettőt?
Segítségeteket szeretném kérni. Teljesen új leszek az e-bay-en. Sokat olvasgattam már itt, így kb. már képben vagyok sok mindenben, de szeretném kérni, hogy akinek van valamilyen sablon szövege, azzal kapcsolatban, hogy a tulaj hajlandó-e Mo-ra elküldeni a cuccot, a fizetés módjáról, és a szállítási ktg-ről, az legyen kedves küldje el nekem e-mail-ben.
Leginkább németül érdekelne, mert az német ill. osztrák oldalt szeretnénk nézegetni.
Sziastok!
Hogy lehet megoldani, hogy az angol ebay-en a regisztrácionál ne a kártyafizetést válaszam. Melyik ebay-t ajánljátok? Hogyan lehetne utánvétellel fizetni, a drágább?
lehet hogy igazad van.. majd en is kiprobalom, bar nekem a nemetekkel nem volt eddig jo tapasztalatom..(volt aki a szallitasi kltsgre vonatkozo kerdesemre sem valaszolt mar)
bezzeg az amik, mindjart 4 fele valasztekot kinaltak csak erre..mondjuk ilyen 10e folotti feedbackekhez azert kell nemi kereskedoi erzek :)
Ha tenyleg legipostaval jott akkor nyugodtan elkezdheted kerestetni a postaval. Minden az USA-ban feladott csomagnak van egy kodszama, azt tudd meg a feladotol, es annak alapjan lehet kerestetni.
akkor meg azt kellene tudnod, hogy honnan jon es mivel... usa-bol airmail parcel-el kb 1 het alatt itt van. viszont vannak ennel olcsobb csomagok is pl. hajoval akar honapokig is zotykolodhet..
Aug. 12-én adta fel az eladó Amerikában a csomagot és még nem kaptam meg. Kicsit aggódom. Nem szabadna,hogy vámra kerüljön, mert érték allatti. Szerintetek mennyi idő alatt kellene ideérnie?