“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Lépjünk túl azon Vízibili, hogy szokás szerint összemosol nickeket, viszont én meg egy hájas seggű vénasszonyra emlékszem, akit viasszal fröcskölt tele valami perverz.
Van itt az indexen egy aljas nőgyűlölő troll falka. Ezek minden olyan topikot megszállnak, amelyekben értelmes emberek a nők valós helyzetéről szeretnének beszélni."
Ezzel 3 problémám van:
1, én nem tudok nőgyűlölőkről, viszont te 100% férfigyűlölő vagy.
2, ha te, keró, üveg stb lenne az értelmes emberek, akkor én kérek elnézést.
3, amióta benéztem ide, egyetlen szót nem láttam tőled a nők valódi helyzetéről leírva.
De fel van háborodva a makinéfia főmajom. Akkor bezzeg nem volt ilyen ajvék, mikor hónapokig gyalázta a femiben azokat, akiknek nyitva lett a topik, de nem írhattak, mert minden nicküket azonnal törölt az aljas takony. És nem válaszolhattak!
jó, hogy itt vagy, az expuszipajtikád az imént azt állította, hogy te valami blogról leszedtél valami képeket, és hogy rólam beraktál valami képet a Lelkisbe, de én ilyenre nem emlékszem, hogy te rólam valaha képet raktál volna be
mond teee fogyatekos vagy, hogy nem ertesz a szobol !!!!
fedőnevén Fasírt -6 4 2505No. Abszolút és Brewial kartácsok ezentúl a feminizmussal kapcsolatos közlendőiket a szokott törzshelyükön beszélhetik ki magukból.
Láttad tegnap, hogy nekiálltak rágalmazni engem tegnap, és persze ott, ahol nem írhatok nekik. Nagyon nem akarják, hogy más is megtudja a viselt dolgaikat. Kár, hogy már ennyitől elbátortalanodtál és nem írtál, itt viszont tényleg nem írhatom le az okát.
Na mindegy, akkor arra kérlek, hidd el becsszóra: valós és alapos okkal övezi errefelé közmegvetés Johnnyt és nekem minden jogom megvan rá, hogy ebbe beletöröljem az orrát.
A Makipédiának pedig - amiről szintén hazudoznak - minden szava igaz, ráadásul mindenre ott a forrás is. Éppen ezért visonganak ellene annyira a femcsikék :-)