Itt - ha nincs kifejezetten ótvar idő - itt mindig működik a lengyelpiac. Amikor te voltál, akkor kriminálisan szar időt jeleztek.
Reggel 7 -kor nem igérem hogy helyzetjelentést küldök, de 8 körül már lehetséges. Nagyon szar időben én sem mehetek ki, mert mindig viszem Rudit is - és félek hogy megfázik.
Mit akarsz te a bődédra? Napelemet vagy napkollektort? .
Na ezt most nem kis segítséggel jóól elmentettem és zsarolni foglak vele!!Mert én egy renccergazdagvagyok...
Nna most minden viccet félretéve:Ez a mai nap egy katasztrófa vóóót!Munka alig,jelentkezők,hogy ide meg oda járuljak hozzá az 3 percenként.Reklámozzak,mint állat,mert az nekem jó 6 jegyű számért,nem is keresek annyit!Meg ezzel az aprópénzzel kivisz a tőzsdére,hogy majd beszarok!-máá megtörtént,aztán még én adok tanácsokat,hogy ne parázzatok!Tulajdonképpen ma legalább 4x földhözvágtam a sapkámat az ilyen hülyeségek miatt!!Ezek meg ott a ,,nagyházban" már megint milliárdoznak!Egyik hitelt a másikből fedezik a mi kárunkra holnap meg majd bemondja a rádióban,hogy mennyivel tartozok tegnap este óta!Hát komolyan mondom,hogy SOKKOT kaptam!!!
Ezt örömmel nyugtázom!Én mennék még 120-al is,de a nissan 75 pacija nem tud többet 80-90-nél!Van amikor belendülök 1 lejtőn 110-re,de a legközelebbi sík úton szép lassan elfogy a szusz!Háát ennyi...
Amúgy én imádok száguldani,de ez az autó nem arra termett!Azt meg most tanulom,hogy aki nyaral az ráér...))Többet látok a tájból.
nyugi...... túra lesz , örömmel veszem ha többen megyünk, bódé így vagy úgy de lesz :) Túrának 1 alapvető feltétele van : én nem megyek gyorsabban mint 90 sehol sem, még ha reptéri kifutó akkor se .
Igazad van!Az enyém 21 éves és itt magyarországon én vagyok az első tulaj.A hollandot nem kell bemutatni,mert nagyon jól bánt vele.Én meg amióta nálam van(tavaly április) folyamatosan fejlesztem.Fűtés stb.Nekünk jelenleg ez a luxus...
Aztán idén kerül bele nagy víztartály+szennyvíztartály estleg a tetejére napelem.Van hozzá elősátor előtető.Mi kell még?Hát egy kis apanázs aztán mehetünk a világgá...
Csoda szerintem sincs. Ha a lakókocsit nem egy kempingbe telepítve, és kiadva használják, hanem a tulajdonosa, akkor általában vigyáz is rá. Az én lakókocsim 26.-évét tapossa, ebből nálam a 10-et. Rendben van, működik minden benne.
GPS.!!!Hétvégén lesz bolhapiac?De nem ám olyan,mint most vasárnap volt!Talán még 15 elárusító is volt!!!Hanem legalább olyan,mint előző héten.TELE van a placc...
Azt nem lehetne,hogy megnézed reggel 7-kor aztán megmondod,hogy mi van?Mert,ha nem jó akkor rögtön megállok Eplényben csúszkálni...
Én már most megmondom,hogy marad!Nnna jóó estét!Hát alig bírom követni az eseményeket!Akkor TE most a mélyponton vagy ugye?Mi a baj?Nincs munka?Mert azon sem csodálkoznék!Azt mondják,hogy itt a dunántúlon akkora a jólét,mint a rosseb!Hát én nem ezt veszem észre...vagy sokkot kaptál,hogy jön a BABA?,,még jó,hogy nem történt nagyobb baj!"Ha ez számít valamit akkor tudd meg,hogy én NEKED szurkolok!!!A Felborul meg talál majd egy olyat ami a buxájának teljesen megfelelő!Lepusztult állapotban sátor nélkül!Arra az ósztriaji túrára az Asszony útólagos engedelmével odaadom a ,,BÓDÉ"-mat!Bár az a túra nekem nagyon tetszik és,ha elviselnél bennünket arra a pár napra én elmennék Veletek!
Akkor mi is itt a probléma?
Azt a 6 személyes platós holmit meg valamikor már említettem.Rá kell rakni valami olyasmit amit haza kell hoznom és még nem tudom mi az és hogyan néz ki!Szóval Te érted miről van szó!Hétközben dógozós autó hétvégén meg lakó!!
Mikor én is lakókocsi vétel előtt álltam szétnéztem. Ne hogy már egy Bastei és a N 126-os 400ezer volt a kereskedőnél és még ráadásul szakadt állapotban is. Sátradat nézve Kb az megér vagy 80-ezret.Nem beszélve a bódéd belsejéről amit csak ma raktál fel róla képet. nagyon megkímélt állapotban van. Ne hogy bemeséld magadnak, nem éri meg a 270ezret. Nem vagy kezdő mikor kerested a bódékat Te is nem egyszer írtad hogy szakadt állapotban van 300ezres kár volt meg nézned. Annak idején Tilminek a fórumon.
Tudom, gyakorlatilag ennyit nem ér, de ez van. Azt nem merem leírni, hogy kocsikáztam kb 1200km mire ezt összeszedtem....... ez titok..erről nem beszélünk :)
Szerintem a 270 ezer nem sok mivel tökéletes állapotban van kívül belül. Nem beszélve az 1-szer használt elő sátorról. Még szét kell egy kicsit nézni-e ,rá jön hogy sokkal rosszabbat lehet azért az összegért kap.
Még csak azon spekulálok, hogy átlátszó, ablak-szerű anyagot varrasak bele - vagy áttetsző fehéret ?
Ez utóbbi is szépen átengedi a szórt-fényt - igaz, amit én láttam az tiszta fehér volt az egész tető - nem csak 1 - 1,5 négyzetméternyi világítóablak. .
Olvastam mikor írtad a sátor világoságra 6000-7000-Ft körüli ára. Nem drága meg oldás, A hogy Téged a fórumról ismerve biztos kitalálsz valamit még a sátor színére is.
Hááát, kifeszítve rendesen még nem láttam - de kézben már igen - és az is elég volt.
Jóóó, lehet púderozni a dolgot, hogy "húdefasza, kifejezetten kosz-álló szín", meg ilyesmik - de akkor is hányinger, ahogy kinéz.
De arról a tervemről nem mondtam le - hogy fény-ablakot varratok a tetejébe - és talán akkor hangulatosabb lesz odabéééé.
Bár az ilyesmi (szerintem) ráférne a Caravelle-es barátom (egyébként nagyon komoly) elősátrára is - mert annak az anyaga is egy nagyon vastag, totál fényzáró anyag.
És bizony az én ízlésemnek jó sötét van odabent - még fényes nappal is. .
Nehéz, a kérdésedre a válasz. Még ilyen helyzetben mint "Caerleon kolléga" nem voltam soha. Én a bódémat nem adnám el az biztos. "Az asszonynak mikor mondtam hogy adjuk el, és vegyünk nagyobbat azt mondta szó se róla." Én inkább tartózkodnék a drukkolástól.
Hát az biztos hogy hogy nem sokkal variálhatsz vele.Ha meg csináltatnál egy esztétikailag szép elő sátort. Az is belekerülne vagy 200 ezerbe. Nagyon ritka ,ha minden klappol amit veszel. Mint pl "Caerleon kollégának"
Na most kinek drukkolunk? Caerleon kollegának, hogy mégiscsak tartsa meg a bódét...vagy felborul kollegának, hogy hozzájusson egy ilyen fasza kis cucchoz?
*privi : egy gyerek az előző házasságomból... és most "lehet :)" még egy a mostaniból ... sokat van velünk, ...de most olyan kell amiben mosdófülke is...stb... szóval családi dolgok.
Hát figyelj: az enyémnél ocsmányabb szinű elősátrat gondolom hogy még állami (közbeszerzési) pályázatra se tervezhettek volna. Pedig oda aztán minden megy, ami ocsmány.
A sátor remek, variálható, minden...nade a színe, öregem.... Igazi náci-ízlés, komolyan.
Barna-sötétbarnával. El tudod te ezt képzelni nyári, vízparti színnek? .