Egy topic azoknak akik még gyűjtik a VHS kazettákat. Adás-vétel, csere-bere, vagy ha valaki csak simán szabadulni akar a VHS kazettáitól vagy a lejátszójától pénzért, akár ingyenesen.
Üdvözletem! Én régi cartoon network, jetix, fox kids rajzfilmsorozatokat keresek, bedigizve, vagy akár kazetta formájában is,esetleg tudna ilyen ügyben valaki segíteni? Köszönöm előre is a választ
Postázom előre utalással/utánvéttel. Nem csak egyben vehetők meg. (A 2 Kodak-on nincs celofán, de nem voltak használva. Egy olyan 5-ös pack-ban voltak, amelyben nem volt minden kazetta külön celofánban.)
Ingyen elvihető Budapest II. kerületi lakásból kb. 50 db. VHS kazetta, nagyrészt komolyzenei műsorok, operák, valamint többnyire komoly filmek kedvelőinek való felvételek. Valamennyi kazetta házilagos felvétel. Ugyanott szintén ingyen elvihető hibás Thomson HIFI VHS képmagnó (nem adjha ki a kazettát). Érdeklődés: simonyija@gmail.com
Fantasztikus ajánlat!! A bemutatott videón, szépen fel lett javítva a film a képe, ahogy látom. Szép munka! Remélem, te több sikerrel jársz, mint én. Mindenesetre, sok sikert hozzá! (Nagyon kevés maradhatott fent belőle, akár másoltan is.)
Keresem a BIRODALOM VISSZAVÁG 1981-es szinkronos szélesvásznú VHS MOKÉP verzióját, akár DVDRIP formatumba is vagy egy analóg másolat készítése erejéig. Nem ingyen kérem, a birtokosa tegyen ajánlatot mennyiért adja.
Felajánlom továbbá ha nem kér anyagi juttatást akkor felújítom ingyen a teljes filmet mesterséges intelligencia segítségével amivel eltűnnek a zajok és részletgazdagabbá válik a kópia.
1. Az eredeti szélesvásznú és magyar feliratozású főcímmel és magyarított stáblistával ellátott változatban tartalmazza, a filmet. 2. A szinkron, az újabbkori GUILD-es kiadásokhoz képest, cenzúrázott változatban található meg ezen a vhs-hordozón.
Minden megoldás érdekel. (sajnos hiányzik a gyűjteményemből)