Bár ha innentől minden meccsüket behúznák, 23-11 lenne a mérlegük, +3 vereség esetén meg 20-14. 23-11-gyel bőven odaérnének, ezt a kiegyenlített mezőnyt tekintve 20-14-gyel nem tudom, hogy beférnének-e még. Elég sok körbeverés stb. lesz szerintem.
Bár nem hiszem, hogy akár a 23-11, akár a 20-14 is összejönne nekik ezúttal.
"Ugyanakkor ne feledjük, tavaly az utolsó 8-9(?) meccsüket nyerve kerültek be a play-offba, szóval soha ne írjuk le őket!"
Bizony, viszont előtte sokkal jobb mérlegük volt, mint most, ezért nehezen tudnám elképzelni, hogy idén is odaérnének a top 8-be. Innentől kb. minden meccsüket nyerniük kéne, max. 2-3 vereség férne be, tán még annyi se.
Viszont az év csalódása nálam továbbra sem ők, hanem a Fener... Nem gondoltam volna, hogy ennyire lúzerek lesznek.
Vagy éppen döntő helyzetben jön ki, hogy ki az aki jobb. Vagy éppen a rossz mérleg magával vonz egy bizonytalanságot, ami az utolsó pillanatokban nem párosul kellő magabiztossággal. Amíg pl James több szar vállalás után is beleállt abba a buzzer-be, amivel kikaptak Moszkvában.
Sajnálom a Zalgirist, nálam kevés ember szurkol nekik jobban, de azt mondom, legyen egy-egy ilyen szezon, ahol nem sikerül semmi, hogy ha a következőn megint sikerül a bravúr. Mint ha mindig hoznák azt, amire jogosan pályáznának, az olyan szürkévé tenné őket. Ugyanakkor ne feledjük, tavaly az utolsó 8-9(?) meccsüket nyerve kerültek be a play-offba, szóval soha ne írjuk le őket!
CSKA - Zalgiris 85-82 - hosszabbítás után, buzzerrel...
A Barcától 7-tel kaptak ki, az Olympiacostól meg 9-cel, azok is viszonylag szoros vereségek voltak.
Szóval, szerintem nem a játékosállománnyal van a baj, inkább fejben vannak problémáik. Mert ha minden meccsüket 15-20 pontokkal veszítenék el, akkor az valóban a játékosok minőségéről árulkodna. Ez a csapat simán ott lehetne a 8-11. helyeken még ilyen kerettel is. Fejben kéne náluk rendet tenni.
A Zalgiris játékosállománya nem olyan jó sajnos. Volt 2 nagyon jó szezonjuk, szerencsésen kifogott légiós választással, de hosszú távon kijön a költségvetés. Tavaly előtt FF, tavaly play-off, ezek erőn felül voltak.
Szerintem ez a Zenit eddig igencsak kilóg a mezőnyből. A csapat összetételét, teljesítményét, nézőszámokat, mindent tekintve. Mennyire jobb lenne helyettük egy Virtus Bolognát látni Teodosiccsal.
A Zalgiris még eddig igencsak csalódás. Fel nem tudom fogni, hogy lehetnek ennyire rosszak 3-4 litván válogatottal, 3 feketével meg egy ausztrál válogatottal.
Nagyon-nagyon hosszú még a szezon, de most olyan szinte egyformán erősnek tűnik 9-10 klub, hogy a Fenernek még a legjobb 8 is necces lehet, főleg úgy hogy Milánóban és Tel Avivban úgy bukott nagyon simán a play off szempontjából fontos rangadót, hogy az összevetést hazai pályán nagyon nehéz lesz már megfordítani...
Can I watch EuroLeagueTV on more than one device at the same time?
No, EuroLeagueTV access is restricted to one device at a time. Therefore, one user can only be logged in on one device and if a user opens a new session, the old session will be closed.
Can more than one person access my EuroLeagueTV account at the same time?
No, EuroLeagueTV is restricted to one user per account.
kb 65 euró az éves előfizetés a euroleague tv-re.. minden meccset nézhetsz érte, élőben, késleltve, később is vissza, sőt, korábbi szezonokat is - ez egy elég vicces ár ezért, mert mondjuk 2db meccsjegy áráért kapod
Az elmúlt időszakban többen is érdeklődtetek az Euroliga-közvetítéseink iránt. A helyzet a következő: Egyelőre még nincs megállapodás az Euroliga és a Digi Kft. Között. Amint ez a helyzet változik, akkor természetesen minden platformon értesíteni fogunk Titeket!
Gondolom akkor Digis fantasy leuague sem lesz :-( Tud valaki valami magyar ligáról/vevő lenne pár ember rá? Úgy érdemesnek érezném csinálni egy csapatot, szerb vagy török fantasy ligákba belépni nem lenne olyan fun :-D