A múltkor szombat este, hazafelé az árkon keresztül közelítettem meg házunk bejáratát. Mivel közben négykézlábra is ereszkedtem, hogy jobban lássam az utat, észrevettem az árok oldalában egy csomó ilyen zöld frincfrancot. Akit szintén érdekel, mik ezek a furcsa kis lények, segítsen őket kitalálni!
Nem-nem az, de ha minden igaz, jövöre elvégzem a szeszfőzdés tanfolyamot a Szeszipari Kutatóban. Egyébként csak simán iszákos vagyok :-) Ha rákattintasz a nicknevemre és megnézed azáltalam leginkább látogatott topikokat, van közöttük egy érdekes :-D
Nem is kell, mi úgyis visszaveszünk. Nemtom, hol olvastad, h számontartjuk, neked mi teccik:-( Egy barátom mindig azt mondta: a figyelmes olvasás csodákra képes! Neked is javaslom:-)
A csokit azt szeretem -gombócartúr csak jelenthet- de hogy én modi, vagy ... na ezt kikérem magamnak! Árokszéli gyanúsítgatás! Növényekről írogatunk mi itt, árokparti nemes növényekről, nem pedig g...ról. Ki hallott már ilyet? :((
Most áthívnálak benneteket egy erre való topikba, ahol oszlopos tagnak minősültem, de ott sem láttunk-hallottunk ilyesmiről. Na gyertek: "Baszogassuk egymást". :))
Hát remélem, engem nem:-( Majd a Pereszkét inkább! Ő mindannyiunk érdekében csak megtehet ennyit, h feláldozza magát, nem? Aszt akkortól azt írunk ide, amit csak akarunk!
Nem értem én ezt! Nem is növény, nem is az árokparton, oszt' mégis vedeltek tovább! Aztán csodálkoztok, ha egy józan modi meg kivág benneteket! Miért nem kínáljátok meg őt is? :)