Keresés

Részletes keresés

hechtpapst Creative Commons License 2003.11.07 0 0 855
Volt, hogy csak egy hetet kellett varnom, de volt olyan is, hogy masfel honapot... A csomag nagysagatol, a feladas modjatol es a magyar vamostol fugg minden...:))
Előzmény: kivi (854)
kivi Creative Commons License 2003.11.07 0 0 854
Szerintetek Németországból mennyi idő alatt kellene ideérni a motyónak? Vagy másképp: mennyi idő után írjak az eladónak hogy mi újság?
Ariel Creative Commons License 2003.11.06 0 0 853
nemeteknel mar reklamozzak az ebay-t...
eppen ma lattam a VOX-on.
fabee Creative Commons License 2003.11.06 0 0 852
En mindig ugy irom, hogy "Hungary - central-Europe", amikor szallitasi koltseg felol erdeklodom. Nem is feltelezem, hogy tudjak, hol van Magyarorszag.
Egysze nekem is elsutottek, hogy szepen becsomagoljak. Masnival, ahogy kell. (:
Előzmény: hechtpapst (848)
hobe Creative Commons License 2003.11.06 0 0 851
Karacsonyra pont jo lesz kis piros alapon feher hopelyhecskes papirban:-))
hxm Creative Commons License 2003.11.06 0 0 850
Ez sem stimmel a .com-ra regisztráltam és ott is licitálok...
Előzmény: hxm (847)
Ariel Creative Commons License 2003.11.06 0 0 849
hechtpapst!

aranyos...biztos szoke :D

hechtpapst Creative Commons License 2003.11.06 0 0 848
Sziasztok!
Itt még új vagyok, az Ebay-en már nem annyira.
A probléma egyik lehetséges oka az, hogy pl. a .de-re regisztráltál, azon keresztül nézelődtél más országban regisztrált felhasználók cuccai között. Ilyenkor nekem is később küldi az értesítéseket...

Más:
A közelmúltban feltett néhány kérdésemre a következőket válaszolta egy amerikai felhasználó:

"I have no idea where hungary is ...lol but if you give me your zipcode i can check the price on shipping, about bid pay???honestly i dont know i use paypal i guess i didnt realize there was a difference i will check into that too....sending as a gift like you want it wrapped in gift paper???let me know thanks jennifer"

Bocs, ha ilyen már megjelent a topicban, de ezt nem hagyhattam ki...
hechtpapst

Előzmény: hxm (847)
hxm Creative Commons License 2003.11.06 0 0 847
Átnéztem a beálításokat minden ki van pipálva az emiloknál, és egyébként rendben megkapom az emileket máshonnan....
szilvasij Creative Commons License 2003.11.06 0 0 846
...bocs, elírtam: elállítódik...
Előzmény: szilvasij (845)
szilvasij Creative Commons License 2003.11.06 0 0 845
Hej!

Azt irta, hogy eddig kapott mailt, akkor hirtelen magától elálítódik?

Nálam is előfordult, hogy megnyertem a cuccot, kaptam is rá mailt, aztán rá egy hétre mégegyszer.
Talán ez megvilágítja a helyzetet, nem biztos, hogy a helyzet magaslatán áll a mailszerverük, mint az előttem szóló kollega is mondotta.

CSő

Előzmény: muggli (844)
muggli Creative Commons License 2003.11.06 0 0 844
Boszika!
Egyetértek Fabee-vel, valszeg valami nincs jól beállítva. Nekem vételrő és eladásról 1-1 1/2 percen belül jön a mail. NÉZD ÁT A BEÁLLÍTÁSAIDAT.
Jó levegőt!:-))
muggli©
Előzmény: hxm (842)
fabee Creative Commons License 2003.11.06 0 0 843
Hello.

Biztos nem, de azert megkerdem:
Nem allitottad at a profilodban, hogy mirol varsz e-mail ertesitest?

Masik lehetseges ok:
Az e-mail szolgaltatod nem all a helyzet magaslatan. Mas leveleidet rendben megkapod?

Előzmény: hxm (842)
hxm Creative Commons License 2003.11.06 0 0 842
Sziasztok...

Mért van az hogy az ebay eleinte mindenről küldött emailt ha rám licitáltak stb. most meg már arról sem küld ha megnyerek egy licitet.A múltkor is kb. egy hét mulva küldte a mailt hogy nyertem. Tegnap északa is sikerült nyernem de semmi?

Köszi ha valaki tud valami okosat mondani...

gomboc artur Creative Commons License 2003.11.05 0 0 841
"És akkor az osztrák muksó nem fog nekem ugatni, hanem visszaadja a lét?"

Annyira azért nem egyszerű a helyzet! A kérdés az, hogy mit vettél és milyen értékben.
A határon pl. Hegyeshalomnál bemész az autódal a visszafordítóba, megállsz, kiszálsz az autóból bemész a házíkóba lepecsételteted a számlát az osztrák fináncal. Ő nem foglalkozik vele mit vettél, nyom rá egy pecsétet és elbucsúzhatsz tőle.
Beülsz az autódba és megállsz sorompó előtt, magyar finánc elkéri a számlát (ha akarja) és megnézheti az árút. Ha rendben van mehetsz tovább.
Beváltási lehetőség mwst.-ra.
1, A magyar oldalon van a határnál a házikó amiben a vállakozó abból él, hogy kifizeti az osztár helyett az Áfa-t neked, némi kezelési költség levonásával. Korábban ezt csinálta néhány Ibusz iroda is, nem tudom, hogy most ez hogyan áll.
2, Amikor legközelebb kint jársz ugyanott, akkor levásárlod az értéket, vagy az árús kifizeti neked.
3, nagyobb értéknél pl. autó vásárlásnál kiküldött ajánlott levélben a lepecsételt (kiléptetett) számlát a kereskedőnek, aki bankon keresztül visszautalja neked a pénz. (bizalom kell hozzá)

Ha valaki tud más lehetőséget is, írja le, ne tartogassa magában.

Előzmény: Tamás000 (826)
gomboc artur Creative Commons License 2003.11.05 0 0 840
Most volt a német RTL híradóban, hogy az ebay-en sok a lopott cucc! A rendőrség mondta, hogy tudnak a dologról, és figyelnek erre. Mondták, hogy az ebay anonimitása kimondottan kedvez a tolvajoknak.
Lesz erről egy részletesebb műsor is ha jól emlékszem akkor ma este. Talán a Stern TV-ben de nem vagyok 100%-kig biztos benne (Günter Jauch remélem jól írtam a nevét konferálta be az előzetesben).
MarQczy Creative Commons License 2003.11.05 0 0 839
Köszi szépen!
Bírom a jókedvű embereket:-)
Előzmény: edk440 (836)
Ariel Creative Commons License 2003.11.05 0 0 838
tothn!

Frage an den Verkäufer (jobboldalon fent)

jah es nem tudod ot kenyszeriteni a valaszra :(

Előzmény: tothn (837)
tothn Creative Commons License 2003.11.05 0 0 837
az ebay.de-n ha kérdezni akarok az eladótól hova kell kattintani, mert ahol eddig érdeklődtem nem adtak választ, csak írták hogy nézzem meg az eladó árucikket stb.
Bocsánat a buta kérdésért, de hátha tudtok segíteni
edk440 Creative Commons License 2003.11.05 0 0 836
Már volt, de jókedvemben vagyok...

A Deák térnél lévő American Express irodában. Bemész, megmondod, mekkora összegről kéred, kifizeted forintban a díjukkal megfejelve, postán feladod az eladónak. Az eladó nevét talán neked kell ráírni a MO-re, nemtom.

Eccerűbb és gyorsabb a Bidpay. A kártyáddal a weben megveszed, ők elküldik az eladónak.

Ed

Előzmény: MarQczy (835)
MarQczy Creative Commons License 2003.11.05 0 0 835
Sziasztok
egy kis segítség kéne.
Most rendeltem valamit az ebayról, és money orderrel fizetnék. Hol lehet ilyet kapni Pesten?
És hogy működik?
Előre is köszi!
Márk
Ariel Creative Commons License 2003.11.05 0 0 834
NLQ!

airmail parcelben is van biztositas, leglabbis USPS-nel..en ugy kertem, par dolcsival tobb mint nelkule..

Előzmény: NLQ (833)
NLQ Creative Commons License 2003.11.04 0 0 833
nekem is ez volt a velemenyem reggeben azaz hogy minek ems amiko ott az airmail parcel post... azt amikor 1 fontos csomagom a az altalad emlitett 2 het helyett 6 hetre erkezett meg, mert a vamon alt 4 hetet es utana meg mehettem be hozzajuk mert sk kellett megmondanom nekik mi is az, raadasnak az airmailban nincs insurance (emsben alapbol 100dolcsig benne van)
szoval elgondolkodtato....
Előzmény: hxm (831)
szilvasij Creative Commons License 2003.11.03 0 0 832
Én most a leglassúbbat választottam. kiváncsi leszek mennyi idő múlva ér ide. Elvileg 4-6 hét :))
Előzmény: hxm (831)
hxm Creative Commons License 2003.11.03 0 0 831
Ma kaptam meg egy csomagot...

Pontossan kető hét alatt ért ide Airmail Parcel Post-al azért talán kezd fejlődni a magyar posta.

Mit gondoltok még mindíg érdemes a drágább EMS-t választani?

4ndr3w Creative Commons License 2003.11.03 0 0 830
Érdekes dolgokat olvastam a PayPalról az alábbi oldalon....

http://www.paypalsucks.com/

_paha_ Creative Commons License 2003.11.03 0 0 829
erről csak szóbeszédek / legendák vannak. állítólag osztrák-magyar határon ez kockázatos dolog, mert ha visszaigényelsz, akkor a határ másik oldalán már úgy várnak, hogy tudják: van nálad valami...

de olyan legendát is hallottam, hogy Sopronnál messze van egymástól a két oldal és itt nincs ilyen...

Előzmény: Tamás000 (826)
hobe Creative Commons License 2003.11.03 0 0 828
Az eladok korrektul informaltak a hetvegen, csak hat az angol postas sztrajk egy kicsit lassitja a dolgokat:-(
Előzmény: NLQ (827)
NLQ Creative Commons License 2003.11.01 0 0 827
valoszinuleg.... egyeb infoert fordulj az eladohoz....

nlq

Előzmény: hobe (822)
Tamás000 Creative Commons License 2003.11.01 0 0 826
Na ne mondd!

És akkor az osztrák muksó nem fog nekem ugatni, hanem visszaadja a lét?

Előzmény: _paha_ (825)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!