Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Tegnap este 7-kor vad vitába kezdtem az zniköcsémmel aki széljobber gyeker ittunk. Látom, Béla is rám rám él s komolyan mindta; Éljen Béála ésje4n a párt, a Fujdesz!!
Bélát persze csak a frontvonali paraszt szerepében tudom elképzelni, de ő nyilván Harry Potternek képzeli magát... Ronnak nem elég okos, ezt ő is beláthatja.
Azér'... a dresszek szárhosszainak nemi egyenlőtlenségén feldemhedőktől szívesen megkérdezném, hogy mekkora szárhosszt tartanának megfelelőnek arra az esetre, ha az átlag labia is olyan hosszú lenne, illetve annyi helyet foglalna el a testen kívül, mint egy átlagos fasz?
( És akkor még a görög olimpiákon eredetileg viselt ruházat kérdéskörébe bele se mentünk, mert az semmi. :) )
1. Igazad is van, meg nem is: a "gitárszinti" nevet mi találtuk ki neki anno, a gitárra hajazó nyaka miatt (pluszban asszem sokszor épp gitárhangzást is játszott vele). Ezzel együtt ez tényleg nem egy valódi gitárt szintetizáló szintetizátor.
2. Engem csalt meg a memóriám ezzel a jellegzetes szintivel. Dieter Bohlen igenis sokszor látható rendes gitárral a kezében és TUD is rajta játszani.
Az egyik --- nevezzük TK-nak --- önkívületi állapotban ordétozik a fórumon, olyanokat ír, hogy egy kocsmában már a kezdőbetű kiejtése után feldugnák a seggébe a söröskriglijét.
A másik --- legyen PÁ a neve --- rájön, hogy túl sokat pofázott az előbbinek és az olyan információkkal dobálózik, hogy azok most már az ő (PÁ) fejére esnek vissza és púpokat fog növeszteni tőle a kobakja.
Az információkkal egyenként nem lenne gond, mert itt a topikban gyakorlatilag mindenki rendelkezik 1-2 darabkájával. De az összefüggésekkel és 1-2 még védettebb információval csak egy valaki. És most kezd bajban lenni, mert tudja, hogy én soha nem hazudok, legfeljebb nem kötök mindent mindenki orrára. És ha azt mondom, hogy egy egész ügyvédcsapattal tárgyaltam ki a dolgot, akkor az úgy is van.
Emiatt PÁ elkezdi elsikálni saját magát, hátha nem vesszük észre, mert így láthatatlanná válik, mint piroson lehajtott fejjel átkelő banyatankos öregasszony, hiszen ha ő nem lát senkit akkor őt sem látják.
Vannak még apró, érzelemdús spinoffok a történetben, de azt nem ragoznám (még), mert megyek reggelizni és nem óhajtom a kakaót hányinger közepette elfogyasztani.
Nna...végre felálltak a bábuk, saját maguktól a helyeikre mentek és elkezdték teríteni egymás lapjait. Az egyik olyan információkat tereget, amelyeket csak egyvalakitől kaphatott meg, az viszont pánikszerűen romeltakarít, hátha nem jön rá egy harmadik.