Mit akarsz te a Jogértelmezőtőll?A Jogértelmező megértette a Relativitás elméletet ,és nagyon korrektnak tartja. Miért mutatnék én Jogértelmezőnek fekete lyukakat.A Jogértelmező, Emil A te barátod nem az enyém.
A Jogértelmező clonja? Honnan veszed, hogy én milyen szinten vagyok és mit gondolok?A ti tudásszinteteket én biztos , hogy nem érem el. Én a magam feje után járok.
Szuperfizikus . Te amikor a Jogértelmezővel beszélsz elbizonytalanodsz.Ilyen már volt a világtörténelemben, hogy az egyik matematikus bemutatta a munkáját a másiknak.Mire a másik azt mondta , hogy ez évek óta ott van a fiókjába. Én ebböl azt a következtetést vontam le , hogy a fiókos nem volt bisztos a dolgába.Ugy látom, hogy te nem vagy bisztos magadban.A Jogértelmező bisztos a korrektségben.
Tömegek nyujtása zsugoritása.Te megemlited a Matematikát.Miért nem a matematikához fordulsz magyar létedre?Tiszta matematikával a Relativitás elmélet nem érthető-
Te megértetted a Reletivitás elméletet.Korektségre hivatkozol. Korektnek lehet , hogy korekt. A Gimnáziumi matematikával megérthető.Nekem egyetemet végzett emberek a szemembe röhögtek,amikor azt mondtam, hogy már a Relativitás Elméletnél tartok.
Jánosi Lajos egyik könyvében azt irja ,hogy a a Relativitás Elméletet nem látja bizonyitottnak. Véleményem szerint igérgeti, hogy vannak még más könyvei.