Keresés

Részletes keresés

lyukas csokoládé Creative Commons License 2017.10.24 0 1 976

Legyünk pontosabbak: leginkább egyetlen emberről jönnek ki a történetek, a távoli múltból. Lehet felhagyott már ezzel, nem tudom. De ugyanaz a baj, mint Weinstein esetében: lebukik egy görény, de lényegében nem változik semmi, a többinek ugyanúgy falaznak tovább.

Előzmény: AeNau (971)
AeNau Creative Commons License 2017.10.24 0 0 975

"Ez a fórum remekül megmutatja miért nem mer sok nő jelentkezni egy erőszakoskodás után, pláne ha az elkövető még befolyásos is. "

Nem a fórum

Roman Polanski pl még mindig ünnepelt sztár... akiért a kényes pc-jű szakma oda van meg vissza...

No az ilyen polanskik miatt vannak martonok, verebesek....

Előzmény: Aliander (965)
gitana19 Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 974

A kiskorú az teljesen más tészta. A kiskorút - nagyon helyesen - védi a társadalom (a törvényeken keresztül). De egy 20éves felnőtt nő miért szorulna a társadalom gyámságára? Az erőszak ugye megint más. De a nem kívánt közeledés meg az erőszak között egy fényév van. Egy felnőtt nőnek tudnia kell visszautasítani, és ezt a terhet nem helyezheti át a társadalomra. 

Előzmény: ejropa2 (970)
martinaxe7 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 973

Szabó István is irtó rendes fazon

Előzmény: Törölt nick (972)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 972

"Neki köszönhetem, hogy nyugdíjam van."

https://szinhaz.org/csak-szinhaz/csak-szinhaz-hirek/2017/10/23/kornis-mihaly-levele-marton-laszlo-ugyeben/

És akkor mi van?

AeNau Creative Commons License 2017.10.24 0 0 971

Nézd. Nem ők a hibások. A művészvilágnak azonban magába kellene nézni egy kicsit.... nagyon...

Az meg különösen érdekes hogy 20-30 évvel ezelőtti történetek kerülnek elő...

És egyetlen mai sem....

Előzmény: Aliander (965)
ejropa2 Creative Commons License 2017.10.24 0 1 970

A saját esetemmel szeretném megvilágítani, miként működik ilyesféle esetekben a kárvallott.

Középiskolás koromban egy vidéki amatőr társulatnál voltam bábszínész, és igen tiszteltem, kedveltem annak vezetőjét, aki egyébként rendkívül lenézően, megvetően bánt a legtöbb nővel, ám velem mindig kedves volt. Kedvességét apai érzéseinek tudtam be, mert valóban minimum a lánya lehettem volna kora szerint.

Namármost a legtöbb fiatal a saját korosztályából választ partnert, gyakorta taszítja is testileg az éltesebb korú, illetve meg sem fordul a fejében, hogy mást is érezhetne iránta az idősebb ember, mint atyai szeretetet.

Ám a szóban forgó illető bizony mást érzett irántam, és ennek a másnak jelét is adta, mikor kettesben maradtunk, és megpróbált megcsókolni.

Borzasztó szégyent éreztem, és a továbbiakban lázasan igyekeztem elkerülni, hogy egyedül maradjak vele, nehogy ismét megpróbálkozzon.

Csak a barátnőmnek mertem elmondani az esetet, annyira szégyelltem.

Tulajdonképpen nehéz megmondani, miért is az áldozat restelkedik, talán arra gondoltam, hogy bizonyára okot adtam rá, vagy félreérthető volt a magatartásom, amelyből azt a következtetést lehetett levonni, hogy nyugodtan lehet testileg is közeledni.

A Martonnal kapcsolatos esetek is mind lényegesen fiatalabb lányokkal estek meg, ilyenkor fellép a tabusértés is, már-már incesztussal felérő sérelem esik, melyet az ember lánya takargat a végtelenségig, mert szégyenteljesnek tart akkor is, ha ő az áldozat.

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 969
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.24 0 0 968

Csortosról szól az anekdota, ami szerint egy protezsált, tehetségtelen színésznőcske így üdvözölte őt: Á, kolléga úr! Mire Csortos a jellegzetesen kimért, vontatott, gőgös hanglejtésével valahogy így riposztolt: Mióta… vagyok én… kurva…?

Aliander Creative Commons License 2017.10.24 0 1 967

Most képzeld, egy két neandervölgyit ez most hogy összezavar, eddig azt hitték ez normál udvarlás és a nők imádják az ilyesmit. Most ezek után hozzá se mernek majd szólni nőkhöz, és örök agglegények maradnak, szegénykék.

Előzmény: Törölt nick (966)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.24 0 0 966
Aliander Creative Commons License 2017.10.24 -1 4 965

Ez a fórum remekül megmutatja miért nem mer sok nő jelentkezni egy erőszakoskodás után, pláne ha az elkövető még befolyásos is. Mert ő a hibás, biztos ő is akarta, meg amúgy is biztos kurva. Jelentkezik még 7 áldozat, de ez sem elég, biztos be vannak szervezve, meg kurva mind.

Idióták.

martinaxe7 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 964

Falcsik végül visszatámadt, és egy vaskos Régi magyar költők tára kötettel csapta fejbe az idős férfit, így szabadult zaklatójától. A költő – beszámolója alapján – nem tett feljelentést az abúzus miatt, és bár az adott félévben kettest kapott régi magyar irodalomtörténetből, a „kivénhedt vadász” nem üldözte tovább.

https://mno.hu/belfold/a-professzornal-szex-volt-a-vizsgatetel-ujabb-magyar-zaklatasi-ugy-bukott-ki-2423157

Jiří Menzel jó kis jelenetet csinál6na ebből...

IVPetya Creative Commons License 2017.10.24 0 0 963

A férfiúi erővel visszaélni valóban csúnya dolog. Tudom megköveznek, de nem bírok magamban tartani néhány történetet!

Egy régi vicc.

A képtárban a férfi egy klasszicista kép előtt:

-Nézd egy faun ölelgeti a faunáját!

A felség:

Egy szatír ölelgeti a szatíráját!

Legenda? a vizsgáztató professzorról.

A szép leányok székét vizsga közben kihúzta a szoba közepére és körbejárta a hallgatónőt. Ha nagyon csinosnak találta elégtelent adott és újra találkoztak.

Megtörtént eset sok sok éve az ELTE-n növényföldrajz előadáson. Innen kitalálható kiről van szó.

Névsorolvasáskor fel kellet állni és megmutatni magát a hallgatónak.

Egy szőke hölgy jelentkezik, amikor a professzor magkérdezi.

-A neve mellé oda van írva fcs és az mit jelent?

-Nem tudom professzor úr.

-Azt jelenti, hogy feltűnően csinos!

Pár hét múlva igazolással jelentkeztem a tanszéken és saját szememmel láttam, hogy minden szőke lány neve mellett ott ált: fcs.

Isten nyugosztalja a professzor urat, erősebb hatásokról nem szólt a pletyka.

AeNau Creative Commons License 2017.10.24 0 0 962

Vagy azt mondja, hogy ő ilyen esetre nem emlékszik...

Aztán ott vagyunk ahol a part szakad....

Előzmény: martinaxe7 (959)
AeNau Creative Commons License 2017.10.24 0 1 961

Hát persze Enikő, hát persze....

Miközben te is seggéd színésznek hívtad az ilyeneket....  Te tudod miért....  

És szörnyülködve meséltétek egymásnak, hogy mire nem képesek ezek a kis tehetségtelen k*vák. Egy szerepért.... egy mondatért....

Ha egy ilyen nagy tekintélyű művész nem hallott ilyenről akkor ezt kénytelen vagyok elhinni.

meglehet ott se' vót

Előzmény: 3A3a (956)
zöldeskékek Creative Commons License 2017.10.24 0 0 960

Eztán még több agglegény lesz.... na meg vén lány.

a félősek  egyszerűen nem fognak merni kezdeményezni, mert rájuk sütik, hogy zaklató  !

martinaxe7 Creative Commons License 2017.10.24 0 0 959

Alapvetően két állítás áll egymással szemben, nem is lehet tehát semmit sem igazolni – mondják sokan az ügyet kirobbantó esetről. Csakhogy annak van egy harmadik szereplője, akit az áldozatok egy része saját elmondása szerint beazonosított. A hvg.hu is kereste a Marton barátjaként több nő előtt is feltűnt illetőt, de egyelőre nem értük el. Ő azonban tarthat attól, hogy a bíróság előtt Sárosdi megnevezi, amit akár egy írásos, nevét elhallgató vallomással meg is előzhet.

http://hvg.hu/itthon/20171024_Sarosdi_Lilla_Marton_Laszlo_zaklatasi_ugy_tovabbi_aldozatok_Vigszinhaz

zöldeskékek Creative Commons License 2017.10.24 0 0 958

nem értesültem ilyen, mert hallgattak róla  !  Vagy nem akarta meghallani.

ha eszük lett volna  spinéknek, akkor névtelen levél  + egy ajánlott az Enikőnek  a z ajánlott levél blankettát elhelyezni a közjegyzőnél és  szembesíteni az Eniköt ezzel. de hát a csajok is hallgattak erről

Előzmény: 3A3a (956)
zöldeskékek Creative Commons License 2017.10.24 0 0 957

Azért régen is volt posta.   Írja az index, hogy forró drót lesz ezeknek az incidenseknek a bejelentésére.

Tegyük fel régen inzultálták a spinét. Ok. Megírhatta volna  az inzultáló főnökének... természetesen névtelenül  és még a levél végére , hogy kapják X, Y , stb.

Azért az a főnök csak behívatta volna a beosztottját , hogy hátrébb , mert ő se tudta hogy még kikap levelet. csak nem reszkírozta volna ha egy felsőbb szerv kap.

Nyilván elítélni ilyen lapján nem lehet, de azért figyelmeztetni  igen !!

ez még a márton lacikánál is bevált volna !

egy esetet ilyennel megakadályozni nem lehet, de a rendszerességet  igen !

3A3a Creative Commons License 2017.10.24 0 0 956

"Jómagam 35 éve dolgozom a Vígszínházban, amelynek 2009 óta vagyok az igazgatója, ez idő alatt nem értesültem ilyen, vagy ehhez hasonló esetről" – áll Eszenyi levelében

liebElla Creative Commons License 2017.10.24 0 1 955

"Engem Shakira környékezett meg, és mindhiába hajtogattam, hogy Shakiráé nem leszek, nem leszek, akkor inkább elmegyek, elmegyek...."

:DDD

A szatíráért megteszed, megteszed.... ;)

Előzmény: 5496 (948)
lyukas csokoládé Creative Commons License 2017.10.24 0 1 954

Elég előítéletes dolog zakkantnak nevezni azokat a nőket, akik nem a te ízlésed szerint választanak párt maguknak.

Előzmény: á-m (941)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.10.24 0 0 953

A férfiak ellen szabad gyűlöletet kelteni.

Mondjuk a nők 80%-a is inkább ezeket a kígyó spinéket utálja, akik most verik a palávert, hogy őket "megerőszakolták".

Előzmény: Abszolút Igazság (947)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 952

Mondd csak, te érted, amiket én leírok? Ki beszélt itt zakkant nőkről?

Arra válaszolj, amit írtam és ne arra, amit beleképzelsz.

A funkcionális analfabétizmus nem ritka a feministáknál, ám értelmező olvasással gyógyítható :-)

Előzmény: á-m (941)
baculum Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 951

:-)))

Jobban is teszed, mielőtt kiherél:-)

AeNau Creative Commons License 2017.10.24 -1 0 950

:)))

És fogadjunk elmentél.....

AeNau Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 949

"Szerintem ez csak egy szerencsétlen kolléga volt, akinek szintén indult a gépe. Eltévesztette a szobát, "

Nono!!!

Hát Gurmai elvtársnő egy senki?!  Hát Gurmai elvtársnő nem számít?!?  Őt már nem is akarják abuzálni?!

Hogyan állíthat ilyet az elvtárs.  Tessék elfogadni, hogy Gurmai elvtársnőt a gaz imperialista NATO akarta abuzálni!!!

Elvtársak!  éberség!  A nemzetközi helyzet fokozódik....

Előzmény: Abszolút Igazság (940)
5496 Creative Commons License 2017.10.24 -1 3 948

Engem Shakira környékezett meg, és mindhiába hajtogattam, hogy Shakiráé nem leszek, nem leszek, akkor inkább elmegyek, elmegyek....

Előzmény: AeNau (945)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2017.10.24 -1 1 947

A feministák olyan frusztrációkat és indulatokat hordoznak magukban, amit ép ésszel fel sem lehet fogni... Azért érdekes, hogy ha pl. a zsidók ellen mondanák ugyanazt, már régen mind börtönben lenne, de a férfiak elleni gyűlölködést még támogatják is állami szinten.

Előzmény: Kerepessy Jenő (943)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!