Akkor könnyű dolgod lesz Druszászin igért egy kávéfőzőt amit fel kell tölteni kávéval és vizzel, majd meg nyomni egy gombot, alátenni a poharat és kész.
Biztos elkerülte a figyelmedet, hogy én beleettem magam a konyhamalaczkodásba, ebbe benne foglaltatik a folyamatoss K.V.-főzés is!
ps. Most kaparászok a szekrénybe, mert kell hogy legyen még valami zacsiba eltéve egy kis szárított-poritott teveszar - az izesítéshez. Nehogy már ne legyen majd feledhetetlen élmény....
Téged foglak megtisztelni azzal, hogy a kisdoktori diszertációmat előadom a "Lerántom a leplet a nagy tisztaságú monokristályos rézhuzalok mint a népbutítás eszközei" címmel....... :))))
Úgyhogy ha időd engedi, gyurjál kérlek egy kicsit kristálytanból, és elektrokémiából.....
Beles banda! Lehet, hogy hoppon maradtok, ha krizsink megvilágosul általam.......
Azt hittem, a becsapódásoknál félrecsusszanó textil alól kificcenő halradar + antenna kombó végzi ezt a kemény munkát, de hát az ólom az ólom. Végülis lőni is lehet rájuk, de akkor inkább miért nem robbantasz? :))
Megkeresed a krizsi becenevü topiclakót, és a nevére rákattintva levelet küldc nekéje, hogy mikor, mettől meddíg kívánsz a tivornyán résztvenni. Utána már "csak" oda kell jutnod, és ha úgy teszel, biztosított a gondtalan pihenés.