Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

kreutzb1 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 4144

?belevalóóó!!!:-DDDDD

Amúgy f9q760 van benne szétugorva!!!Most mennek Hollandusba érte,me ott pihen 3 napja!!!!

Előzmény: vanyek82 (4140)
YURA ua Creative Commons License 2011.11.01 0 0 4143

küldj képeket meg árat,lelek neki egy jó gazdit ukrajnában

Előzmény: vanyek82 (4142)
vanyek82 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 4142

Nemnagy hely van a rövidbe a csomiba szerintem... tuti hosszút vennék. Juteszembe! Van egy törött (tetőreborult) 2007-es hosszú fapados Trficunk eladó - kaszni nagyjából kukás - Érdekel valakit?

Előzmény: Mikolt (4141)
Mikolt Creative Commons License 2011.11.01 0 0 4141

sziasztok!

nagyon gondolkodunk Opel Vivaro vasarlason. a parametereink: 4 gyerek, ket szulo es a kutyak. persze tudjon Pest belvarosaban parkolni, tehat a long kizarva, de a nemet dognak bele kene fernie a csomagtartoba akkor is, ha kilencen ulunk az utasterben. van valami rejtett dolog, amire erdemes figyelni vasarlaskor?

vanyek82 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 4140

Milyen?

Előzmény: kreutzb1 (4138)
Zemiator Creative Commons License 2011.11.01 0 0 4139

Az egyik zsebemben van egy 2500 cm3-es 75 lovas !  60 000-ret futott......

+ váltó, trapézkarok,féktárcsák,kormánymű !

Előzmény: kreutzb1 (4138)
kreutzb1 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 4138

Üdv fiúk-lányok!!!

Kellene egy motor a traficba!!!!!Nincs zebbe valakinél?:-DD

csumpala Creative Commons License 2011.11.01 0 0 4137

Üdv.Itt van pár teloszám,hivatkozás Gál Tibi:06 70 9401370,06 20 9349316,06 30 4333724 valamelyik biztos segít az összest kérdezd meg.

Előzmény: YURA ua (4136)
YURA ua Creative Commons License 2011.11.01 0 0 4136

van valakinek  olcsó autószálitós ismerőse?   egy Pest-Záhony fúvar kellene

vargamunka Creative Commons License 2011.10.31 0 0 4135

Szép napot!

Talán nézd meg a üzemanyag rendszert ,(szűrő ,üzemanyag csövek,) 

igazából oly sok minden lehet a gond hogy csak találgatni lehet így ....

ezért nem bocsátkoznék így javításba. 

üdv mindenkinek balesetmentes szép napot ...

Jelenleg ép Egerben :)

Előzmény: ktmfun (4134)
ktmfun Creative Commons License 2011.10.29 0 0 4134

Halihó!

2003-as 101 lovas vivarom van és elkezdett az alapjárat le-fel ingadozni valamint indításkor túl sokat kell tekerni az önindítónak mire belindul akár hidegen, akár melegen. Akkor is olyan mintha nem akarna beindulni és éppen csak elkapja a végén. volt pár nap amikor meg pöccre indult és az alapjárat is rendben volt aztán megint elkezdte. Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban már tapasztalata, vagy esetleg megoldás ilyen hibajelenségre? Semmilyen visszajelző lámpa nem világít és amúgy normálisan megy nem lett gyengébb stb...

Köszönettel

GARFIELD Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4133

Van benne szivattyú, vezérlésem meg van.Szerencsére ez a kályha egy tápot igényel, és már működik is. Kell egy AC pumpa, ami tolja bele a naftát, meg egy vizkeringető szivattyú, ami keringet. És máris működik.

Előzmény: BiharyG (4132)
BiharyG Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4132

A beépített kisegítő fűtés, ami ugye egy olajkálhya (ebenspracher D-5000 ha jól emléxem), azt mi vezérli? Van valahol egy relé, ami ha behúz, akkor kap áramot az AC pumpa, a vízpumpa, és a kályha? Vagy ez mind külön van valamerre? És ha igen, hol?

Webasto-s ember azt mondta, hogy ha állófűtésnek akarom átalakítani, akkor egy plusz szivattyú és a vezérlés kell hozzá, szakember meg tudja oldani.

Előzmény: GARFIELD (4127)
vargamunka Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4131

Szép napot !

Ha már megszólítjuk ugye egymást ...

Nem forgatom ki a szavaid Tíz éve nem gyártanak autót csak termékeket  (saját vélemény )

Mindenki szerethet akármilyen autót, ezt úgy nem vitatod ?

szerintem aki ismer tudja hogy lelkiismeretesen szeretem csinálni a verdákat ....

Még csak nem is akartalak megbántani téged hisz csak a saját gondolataid írtad le ,ahogy és is 

Igaz vagyunk egy páran akik szeretik itt ezt a verdát de senki sem haragudhat meg ha épp ellenkező véleményen vagy .

Az országot pedig feleslegesnek vélem belekeverni hisz azt is magunk alakítjuk olyanra amilyen ...

üdv és balesetmentes jó utat továbbra is,  legyen gumifa ha esetleg letérnél és olcsó gázolaj ha kifogynál 

Autóstársi üdvözlettel 

Előzmény: Samy Dawis (4128)
Samy Dawis Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4130

Ebben teljesen igazad van. Én nem azt mondtam hogy mind szar, csak leírtam a saját tapasztalatomat.

Előzmény: GARFIELD (4129)
GARFIELD Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4129

Nem bántani akarlak, félre ne értsd. Minden autóban kb ugyanannyi hibalehetőség van. Mechanikusan, és elektromosan is. Van amelyik egy picit jobban sikerül, van amelyik peches darab.

Nagyon fontos, hogy mennyire vigyázunk a kocsira, az elöző gazdit meg nem tudod ellenőrizni. Hogy autópályán, amint letért a kávézóba, várt-e picit alapjáraton, hogy a turbó ne legyen túl forró.

Hidegen kitaposta-e a belét, vagy addig óvatosan ment vele

Önött-e bele valami szuper adalékot, amitől + 40 lóerő lett, no meg beálltak a porlasztók.

Törődött-e azzal, hogy nincs olaj a motorban?

Cserélt-e olajat időben?

stb, stb.

És ez nem feltétlen autó függő.

Előzmény: Samy Dawis (4128)
Samy Dawis Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4128

Kedves Vargamunka.

Sajnálom hogy kiforgatod az ember írását, és nem azért nem költöttem az  Incámra mert sajnáltam rá költeni hanem mert nem ment tönkre.

Igaz nem olyan korszerű , meg nem olyan nagy mint a Vivaró,de fele annyi hibalehetősége sincs mint az általatok istenített  gépeknek.

És immáron megint bebizonyosodik hogy ha valaki leírja a véleményét és az másnak nem tetszik akkor az csakis hülye ember lehet.

Én így szeretlek Magyarország:(((((((((((((((((((((

Előzmény: vargamunka (4118)
GARFIELD Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4127

A beépített kisegítő fűtés, ami ugye egy olajkálhya (ebenspracher D-5000 ha jól emléxem), azt mi vezérli? Van valahol egy relé, ami ha behúz, akkor kap áramot az AC pumpa, a vízpumpa, és a kályha? Vagy ez mind külön van valamerre? És ha igen, hol?

vanyek82 Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4126

Najó, van még 2db 205/65 16C-m nem nagy márkájú de 8-9mm-es mintával akciós 25-ért

vanyek82 Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4125

Lekéstél róla, mivel 4-en jelentkeztek rá mondhatni egy éjszaka alatt, és csak ide raktam fel! Mondjuk nemcsodálom, mert nem lehet kapni téligumit már ebbn a méretben... nevetséges a helyzet.

Előzmény: ateszmester888 (4121)
YURA ua Creative Commons License 2011.10.28 0 0 4124

Egy hete vettem egy vito 111-est automata váltoval.Az első hosszabb utam tegnap volt Debrecenbe,szép az autó meg minden de nem tudtam vele ugy szlalomozni mint a traficcal,kemény a felfüggesztés az üllést félúton ki akartam dobni.Müszakilag tökéletes,a váltoját szivesen be raknám a trafiba.      Ha eladom renyót veszek megint....

vargamunka Creative Commons License 2011.10.27 0 0 4123

szép estét mindenkinek .

köszönöm a méltatást 

üdv

Előzmény: ateszmester888 (4121)
fehértour Creative Commons License 2011.10.27 0 0 4122

Nekem közel 3 éve van meg a vivaróm. Bizton állítom hogy én ilyen kényelmes és vezethető autóba mint ez nem volt részem, igaz ez minden földi jóval megáldott kivitel semmi kishaszon jellege nincs .Bár én javarészt városban használom ,ezidáig a kötelező rezsi dolgokokn kívűl csak egy töltőnyomás érzékelőt cseréltem benne. / most lekopogtam /. Sőt amióta a KC felpakolta 128 LE re azóta olyan élvezettel vezetem, hogy ihajcsuhaj. Persze ésszerű gázpedál nyomogatás mellett. Tekintélyt parancsoló, a városban nem kell tolakodni csak vki mellé állsz tuti bekerülsz elé. Szóval ha ez kirohad alólam akkor is ezt választanám márcsak a gyerekek miatt is, mert lehet nekik benne bújócskázni akkora... no és imádják, kilátnak belőle szeretik vezetni ...az ölemből.

ateszmester888 Creative Commons License 2011.10.27 0 0 4121

Sziasztok!

Vanyek engem érdekel a téligumi!!!

Ezuton üdv a legjobb szerelőmnek, tudjuk kiről van szó.

Ismeritek a sácot?  

Zsolti! 

A toronycsapágyam cseréje továbbra is rád vár.

Egyébként a traficról egy pár gondolat.

Nagyon féltem amikor megvettem, hisz kapásból légtömegmérő és turbó csere (cca.2kiló)

Ekkor azt gondoltam, hogy ez egy végeláthatatlan folyamat és ez folytatódik tovább, de nem így történt!

Bár ebben nagyon sokat köszönhetek Vargamunkának, Ő volt az az ember aki megpróbálta elhitetni velem, hogy nemvolt rossz választás egy 2002-s Renault Trafic 1.9 dci 101le.

És azóta szó szerint semmi. Beülök tankolok és hajtom. 

Viszont ha bajom van nem viszem máshova az autót csak Pomázra a Zsótiho;-)))

Szép estét mindenkinek

Ja Vanyek tényleg kell a gumi!!!

Előzmény: vanyek82 (4120)
vanyek82 Creative Commons License 2011.10.27 0 0 4120

Akinek téligumi hiánya van! 195/65 16C-s Matador 1000km-t futott (igen ezer) 4db 50e ft-ért eladó.

vargamunka Creative Commons License 2011.10.27 0 0 4119

üdv 

igen jó :)

Előzmény: T_H (4115)
vargamunka Creative Commons License 2011.10.27 0 0 4118

Szép napot !

Hát persze az előző tulaj gondatlansága miatt ....

nem cserélt húszbordás szíjat amiért a generátor csapágy tönkre tud menni ,mivel a szentem a veszítő csapágyat is hagyta szétmenti.Milyen tulajok ezek? eladják neked a korszerűtlen verdáikat és még csak nem is jelentkeznek mikor költeni kellene rá.

igazad lehet a seatodra nem is kell költeni csak megyen suhan és bóóódogság .

akinek esetleg eladod a incát annak vaj említed -e hogy évekig egy fillért nem tettél a gépbe ?

De lehet akinek a trafic-ot eladtad, biztos megemlítetted milyen sz@r nehogy megvegye csak a felét éri 

részemről ennyi nem is kívánok egyebet, sem sértődést . 

Mindenkinek balesetmentes utazást 

Üdv :

Előzmény: Samy Dawis (4116)
GARFIELD Creative Commons License 2011.10.27 0 0 4117

Volt tranzitom. nagyon nagyon nagyon xarnak tartom. 3 évesen kilyukadt, hangos volt, gyenge, és korszerűtlen. Más probléma nem volt vele, csak esett szét. Mindene. 3200(!) km volt benne, amikor megvettem. 150 ezer alatt szétesett. Nem gyulladt ki rajta semmilyen lámpa, csak szétesett....

Előzmény: Samy Dawis (4116)
Samy Dawis Creative Commons License 2011.10.27 0 0 4116

Az biztos hogy pályán megállja a helyét a 140 utazót könnyedén tudta,

viszont a negatívumok pedig csak 4fél évig volt meg: nem volt olyan hét hogy valami lámpa ne gyulladjon ki, de sokszor semmiféle hibaüzenetet nem lehetett kiolvasni belőle. Lehet hogy csak az elöző tulaj gondatlansága de folyamatosan hullot szét a hosszbordás vezető csapágy, rá 2 hétre a feszítő csapágy, kb 3 hét mulva a generátor csapágy.

Sokszor már féllve indultam el hogy vajon hazaérek vagy esetleg trélernek kell értem jönnie.

Azért azt elkell ismerni hogy elektromosan nem álltak a helyzet magaslatán a tervezők.

Előtte seat incám volt,vásárláskor le lett szervizelve, átnézve és a  2 év alatt abba jóformán csak tankolni kellett, soha nem volt gondom vele, pedig bő 4 évvel  öregebb volt.

Most átültem egy tranzitba, elég jók a hírek róla mivel a sogoroméba  800 ezer van  és még a motor nem volt megbontva, igaz lassab

és többet is fogyaszt  mint a vivaró ellenben nagyobb terhet  tudok vele vinni

Előzmény: llaller (4114)
T_H Creative Commons License 2011.10.26 0 0 4115

Nekem meg folyton világítanak, lámpa felkapcsolás nélkül is.

Ez így biztos jó?

Előzmény: geneth (4102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!