én is örülök h. találkoztunk!
a meccsen végülis jól szórakoztam,bár ez nem a játéknak volt köszönhető...Remélem ezzel a döntetlennel elkezdünk kilábalni a hullámvölgyből,és jövő7en győzünk a Balassagyarmat ellen.
HAJRÁ LILÁK!
Szép volt fiúk...
A nagy arcú támogatott csapat ellen. Mikor becserélték a 16 éves srácot már röhögtem. Plókai meg szerencsétlenkedett.
Nem volt valami nagy a szinvonal de ha játékról volt szó akkor mi játszottunk...
Sajnalom nagyon, hogy nem tudtam kimenni, de sajna nem voltam kozel Budapesthez... amikor meg kozel voltam... szoval 2 orat utaztam ebben a k. varosban, rohadjonak meg...
Hajtott a tudat, hogy itthon meleg van. :))
Lehet, hogy ugyanarról beszélünk, de a végén tényleg lett volna egy nagy lehetőség, amikor egymást zavarták ketten.
1 pontot elhoztuk a Fay utcából.
Ahhoz képest, hogy ez a Vasas vissza akar jutni...
A Junior csapatunkkal nem bírt:)
Helyzetek itt is ott is akadtak. Az x reális.
Szánalmas és nevetséges volt, hogy a Vasas szuruklók minden egyes Bede sipolásnál szapulták a játékvezetőt és lázadtak. PErsze ezt már megszokhattuk tőlük.
drapi 99% hogy Balassagyarmat ellen már lesz,most még nem.Ha nem fog szakadni az eső,akkor tuti megyek,van pár Vasasos "haverom" az osztályban,lehet velük nézem meg,de még nem biztos.Ti vendégbe ültök?
HRJÁ LILÁK!HOLNAP NYERNI KELL!
Varjal Te meg azzal! Mert, ha a Vidinel torlik, akkor nalunk is! Mar pedig nagy a valoszinusege, mivel a zodek mennek hozzajuk...
Amugy nem utkozik, mivel tenyleg penteken lesz, a Sopron elleni meg szombaton. Ok, thx.
3-0 lett a REAC-nak.Hihetetlen...Ennyi gólt egyszerűen nem lehet kapni...És hova tűnt a gólerős csatársor?Egyszerűen nem hiszem el h. ennyire elfelejtettek volna focizni a fiúk,valami tuti van a háttérben,de ezt sajna sose fogjuk megtudni...
HAJRÁ LILÁK!