Keresés

Részletes keresés

Attilio Dolcetti Creative Commons License 2009.08.25 0 0 196

Aha. Akkor elnézést, nem tudtam, hogy ez egy ilyen komoly kezdeményezés. :)

Persze arra még nem válaszoltál, hogy ki ez az őrült a képen. Ilyen fizimiskájú játékost akarsz a csapatodba? :))))

Előzmény: Oroszlány (195)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.25 0 0 195
Hátrébb az agarakkal!Ez a parasztok miatt ujjáalakult Milan topik, egyben menedékhely arra az esetre, ha a golyósok visszatérnének...:-)
Előzmény: Attilio Dolcetti (194)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2009.08.25 0 0 194
Mi ez a vicc topik, és ki ez az őrült? :)
Előzmény: Oroszlány (190)
lechevalier Creative Commons License 2009.08.12 0 0 193
"volt a posztján a világ 3 legjobbjában"

itt a baj,hogy csak voltak és már nem azok...
Előzmény: araya (192)
araya Creative Commons License 2009.08.12 0 0 192
nemár. ha dida, zambrotta, nesta, pirlo, gattuso, seedorf, inzaghi, ronaldinho élete formájában játszana, akkor az tényleg nagyon durva lenne a többiek részére. mindegyik játékos volt a posztján a világ 3 legjobbjában, és talán pippo kivételével még a koruk se lehet nagyon kifogás.
Előzmény: Attillio (184)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.11 0 0 190

Biztos hogy őt akarjuk??:-))

Weah_ Creative Commons License 2009.08.11 0 0 189

nem hinném, h visszaigazolna olaszba, ott fog ő még maradni pár évet. nincs mit elsietnie.

Előzmény: lechevalier (188)
lechevalier Creative Commons License 2009.08.11 0 0 188
semmi baj nincs azzal a lufttal,a linkelő önmagát égette be vele.

ha viszont elviszi a fiókcsapat,arra már nem lehet kategóriát mondani.a legnagyobb égés úgyis idény végén lesz.
Előzmény: Oroszlány (187)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.11 0 0 187

Nah, elég kacsának tünik, de a goal.com lehozta, hogy a kuzinok éredklődnek, a mások szerint luftkirály Gourcuff iránt!

Hát ha ez megvalósul(mármint a transzfer), amire kevés esélyt látok, akkor az nem kicsit lesz ismét égés nekünk, pláne ha a Derbyn gurít nekünk kettőt!:-))Meg mondjuk rúg egy luftot, mert ugye az a lényeg...

Attillio Creative Commons License 2009.08.11 0 0 186
Sőt...vki nem is nyújtotta és nem is fogja soha !
Előzmény: vénólánzsahleF (185)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2009.08.11 0 0 185
csak az a baj h ennek a keretnek legalább a fele az élete formáját má rég kinyújtotta.
Előzmény: gejzagyerek (183)
Attillio Creative Commons License 2009.08.11 0 0 184
Hm...érdekes, amit írsz ! Mondjuk az előbbi felvetésem eleve kizárt, de azért arra kíváncsi lennék, hogy te, mint kívülálló, hogyan látod a nagy városi ellenlábas jelenlegi helyzetét és közeljövőjét !
Előzmény: gejzagyerek (183)
gejzagyerek Creative Commons License 2009.08.11 0 0 183
Ha ebben a keretben mindenki élete formáját nyújtja, még a BL megnyerése is sétagalopp, és ebben egy csepp irónia sincs.
Előzmény: Attillio (182)
Attillio Creative Commons License 2009.08.11 0 0 182
Ez a keret nem alkalmas kétfrontos harcra, mivel minőségileg igen "vékony" a keret ! Ha mindenki hozza az "élete" formáját, akkor tarthatjuk a lépést az favoritokkal a bajnokságban ! A bl felejtős !
Weah_ Creative Commons License 2009.08.10 0 0 181

valami ilyesmit taglaltam én is... :))

Előzmény: lechevalier (180)
lechevalier Creative Commons License 2009.08.10 0 0 180
az a nagy baj h a "papíron" semmit sem ér...
Előzmény: Weah_ (179)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.10 0 0 179

azért ha jobban belegondolunk az interhez képest tényleg nem vagyunk sokkal gyengébbek papíron(!), ha egyáltalán gyengébbek is vagyunk. sztem még egy klasszis szélsővel vagy egy klasszis csatárral vagyunk olyan jók, mint ők. csak a baj az, h a papír "máshogy mutat" a valóságban mint a gyakorlat. ehhez kellene a kurva életbe végre egy jó Pirlo és Dinho. :)

Előzmény: Oroszlány (178)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.10 0 0 178
Hát nagyon remélem, hogy a pozityv fele jön be!Teljesen igazad van abban, hogy a puska így is, úgy is elsülhet!Mert ez a keret azért nem gyenge!Ha csapat alakul belőle, nagyon jó is lehet!Kérdés hogy lesz-e csapat!Mert a két szélső védőnk kivételével erősek vagyunk!Én leginkább Zambrotta, Oddo, Favalli, Bonera, Antonini quintett sorozatos gyengélkedésétől tartok, egyáltalán nem gondolom, hogy megütik játékban és főleg sebességben azt a szintet, amit a mai csócsfociban meg kellene ütni!Nem hiába repkednek még velünk kapcsolatban De Silvestrik, meg had ne soroljam!Ezt a vezetőség is látja, valószínűleg érkezik még szélső bekk!
Előzmény: Weah_ (176)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.10 0 0 177

Én sem nézek túl bizakoróan a következő szezon elé, de azért ennyire borúsan nem szabad elébemenni!Reménykedni kötelező!Mi mást tehetünk?

Valami majdcsak kialakul, én nagyon bízom Huntiban, és abban, hogy Pato formahanyatlása nem sokáig tart!

Előzmény: Attillio (175)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.10 0 0 176
az biztos, h az első 5-6 forduló vízválasztó lesz. ha jól szereplünk majd, sztem mentálisan űzni-hajtani fogják egymást a srácok. ha pozitívan akarok a jövőbe tekinteni, azt mondom, h a védelmünk Nestával és Silvával kurva jó lesz, a kppályán Pirlo és See talán összekapja magát, Dinho is sokkal jobb lesz mint tavaly és Hunti is betalál majd szinte minden meccsen. ha negatívan, akkor ezeknek mind az ellenkezője fog bekövetkezni... :)))
Előzmény: Attillio (175)
Attillio Creative Commons License 2009.08.09 0 0 175
Szerintem tök fölösleges bizakodni, mert ebben a szezonban nem lesz sok köszönet ! Kopaszék álomvilágban élnek, ez a keret nem tud már olyan erős lenni ebben az átigazolási szezonban, hogy a 10. fordulót követően ne legyen leszakadva az éllovasoktól ! Pirlo nem Milan szint (jó pár "harcostársával" együtt), nagy hiba volt, hogy itt maradt ! Az apró reményt talán a 2010-es vb jelentheti, hátha hajlandó lesz az alibifocin kívül mást is mutatni ! Valljuk meg erre azért kevés esély van ! A legnagyobb baklövés viszont Leonardo kinevezése volt ! Ennyi erővel valamelyik nagyokos (S.B., A.G.) is ülhetne a padon ! Egyszerűen katasztrofális és siralmas szezon elé nézünk, amely egyáltalán nem méltó a klubhoz ! Az égvilágon semmi pozitívumot nem tudok mondani ! Huntelaar leigazolása persze lehetne az, de mivel nincs csapat, így tök értelmetlen is volt egyben !
Előzmény: sonomilanista (172)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.09 0 0 174
Kösz modi!!!
ivanandras2 Creative Commons License 2009.08.09 0 0 173
Ha valaki gyenge erőnlétileg, miért futja minden meccsen a legtöbbet a csapatában?
Előzmény: sonomilanista (172)
sonomilanista Creative Commons License 2009.08.09 0 0 172
Pár gondolat,amíg távollétemben történt ez-az.

1. Huntelaar REMEK vétel volt! (aki nem hiszi majd bebizonyítja nekik a holland gyerek)

2. Nagy-nagy baj, hogy Pirlo a csapatnál maradt (egy gyenge akaritilag, erőnlétileg) játékos, aki csak hátráltatni fogja majd a csapatot. Ez egy tragikus hír.

3. Ezek nooormálisak?? :-)) 'A bajnoki cím a terv....' jön megint a bla-bla és úgy pofára esünk, mint a budiajtó amelyiket kidönt a szél. + ott a BL is.

4. Az 1. ponthoz kapcsolódva > igazolni vki szervező embert S.O.S.!!!
lehet Hernanes, de én szívesen láttam volna Zucculunit is (őt a Hoffenheim szipkázta át Európába a Racing Clubtól) Továbbra is égető gond a szélsőbekk kérdés, télen én megvenném a Bayerntől Pranjicsot kerül amibe kerül! (Láttátok mit csinált ellenünk...)

Gattuso8 Creative Commons License 2009.08.09 0 0 171
Reméljük hozzá is fog járulni eredményesen ehhez,mert rohadtul kéne...
Előzmény: Weah_ (168)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.08 0 0 168
Pirlo  -eddig mégis mi a nagy büdös kakit képzelt, mi a csapat célja évről-évre?!?! azért ez így viccesen hangzik...
Senor Rata Creative Commons License 2009.08.08 0 0 167
Üdv!

Szerintem Huntelaar madridi fél évéből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Ennyi idő alatt nem lehet beilleszkedni, és megsüvegelendő, hogy 20 mérkőzésen képes volt 8 gólt elérni.
A helyzeteit jó százalékkal használja ki, és tizedmásodperc alatt is jó döntést hoz a kapu előterében.

Hülyén hangzik, de ha van, aki kiszolgálja, akkor nagyon hasznos a játéka. Nálunk az volt a baj, hogy Juande valami olyasmit kért tőle, mint a Sevilla-ban Kanoute-tól: tartsa a felívelt labdákat vagy játssza vissza az érkező középpályásoknak. Amíg ezt a fekete az andalúzoknál szépen megcsinálja, addig Klas-Jan erre – legalábbis úgy tűnt – nem nagyon alkalmas. Madridban pont azért engedték el könnyű szívvel, mert a test-test elleni küzdelmekben és a passzokban gyönge volt. De ha a Milanban nem ezt kérik tőle, hanem például éket játszatnak vele, akkor be fog válni.
A legjobbakat!
Előzmény: Oroszlány (165)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.06 0 0 166

akkor jelenleg egy Abbiati- Zambi, Nesta, Silva, Janku- Gattuso, Pirlo, Ambro- Pato, Hunti, Dinho sor néz ki, ami papíron ütős, de azért mi ismerjük Janku, Pirlo és Dinho formáját. ebből reálisan még Janku az, akit esetleg lecserélünk.

és ha belegondolok, h mekkora csapatunk lenne egy jó Cissokhoval és Kakával Dinho helyett...

Előzmény: Oroszlány (165)
Oroszlány Creative Commons License 2009.08.06 0 0 165
Az A.C. Milan a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodott a Real Madrddal Klaas-Jan Huntelaar szerződtetéséről.
A holland támadó holnap esik át az orvosi vizsgálatokon, majd 2013 június 30-ig szóló szerződést ír alá a klubbal.

acmilan.com
Előzmény: Weah_ (164)
Weah_ Creative Commons License 2009.08.06 0 0 164

Galliani szerint este ír alá Hunti!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!