Keresés

Részletes keresés

Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1872
Egy kis érdekesség:
A 25. vagy a 26. részben kiderül,hogy Poppy 26 éves.Tök kábán néztem,és fel se tünt,hogy én erre már rég rájöttem.Néhány éve kikövetkeztettem.Ugyanis,ha James 1918-ban találkozott vele először,ez azt jelenti,hogy 9 éve ismerik egymást.James azt mondta,hogy Poppy 18 éves kora óta incselkedik vele(ezt abban a részben mondja,amikor azt a nehéz ládát cipeli fel miss Poppynak,és panaszkodik Stokesnak a konyhában).Namármost ha 18 éves kora óta csinálja ezt,akkor már előbb is ismernie kellet,tehát Poppyt vagy 17 vagy 16 vagy 15...évesen ismerte meg.Ha Poppy 1918-ban 17 éves volt,akkor most 26,ha 16 akkor most 25,ha 15,akkor most 24.De az tuti,hogy Ivynál ha nem is sokkal,de biztos,hogy idősebb.Ivy pedig 25 éves(a szavazós részben mondja).És ha Ivy most 25,akkor Poppy csak 26,27,28... éves lehet.De ha 27,akkor 1918-ban 18 volt és ennyi nem lehet,mert James már előbb is ismerte,tehát csak 26 éves lehet,mert Ivynál idősebbnek kell lennie,és Jamest legalább 17 éves kora óta ismernie kell.Így pedig csak 26 éves lehet.
Bocsi,ha kicsit hosszú lett,de az igazság mindig kiderül!Én mindig ezt mondom!
Tycho Brache Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1871
Poppy, hányszor kértelek, hogy a reggelizőasztalnál ne beszélj a következő részekről!
Előzmény: Poppy Meldrum (1859)
BlueBird Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1870
Igenis, vasárnap du. 5-kor mindenki vigyázz-ülésben a TV előtt!!!!!!!!!

: )

layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1869
Nem, tényleg nincs összefüggés, ezt csak egy esztétikai kiruccanásnak szántam. A mesekönyv pedig csodás kikapcsolódást ígér.
Előzmény: Poppy Meldrum (1868)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1868
Hát letöltöttem,de lehet,hogy csak én nem veszem észre a kapcsolatot a Mylorddal!Vagy tényleg nincs?
Előzmény: layout (1865)
layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1867
Az előbb elfelejtettem!

Nagyjából elkészültem a 2. kötet borítótervével, de még nem végleges, most ezekben a pillanatokban is éppen a 19. részen dolgozom.

layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1866
A felhívást a dartsra azt én tettem, azon okból kiindulva, hogy figyelmesen végigolvastam a 21. rész szinkronjára és hangmérnöki teljesítményére vonatkozó minden részletre kiterjedő alapos és kimerítő hozzászólásodat, melyben alaposan lehúztad a keresztvizet Lang Andrásról.

Ezért vettem a bátorságot.

Előzmény: Poppy Meldrum (1864)
layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1865
Valódinak tűntek a Miss. érzelmei, de mintahogy azt már lejjebb kifejtettem, tuti, hogy az infót IVYTÓL szerezte, és azért vett ő is mandzsettagombokat Jamesnek.

Más.
Kaptam egy e-mailt, hogy a 3. és 4. fejezet PDF fájlja ugyanaz. Itt szeretnék megkérni mindenkit, hogy nézzétek át a fájlokat és minden észrevételt (helyesírás, angol nevek stb.) szeretettel várok az alábbi címre:

sz.k.studio@axelero.hu

Poppy drágám, letöltötted a meglepit?

Előzmény: Poppy Meldrum (1862)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1864
Szivecském!
A TISZTELETREMÉLTÓ JAMES már járt a fórumon,s azt ajánlotta,hogy dartsot játsszak Lang András képével!
Előzmény: layout (1860)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1863
Még akkor is,ha ez az igazság!
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1862
A kedvencem:
Poppy:What are you doing James!
James:Nothing Miss Poppy!Tea is being served in the study!
Poppy:Come in here!
Poppy:Which hand do you want?
James:I beg your pardon?!
Poppy:Choose like you did me with little girl with sweets!
James:Oh,the right!
Poppy:Many happy returns!
James:But how did you know?
Poppy:A little bird told me!
James:Oh,miss Poppy!I didn't what to say!
Poppy:Open it!
James:Oh!Cuff-links!Oh miss Poppy they're beautiful!
Poppy:Yes they ...!18 carat gold!
emem Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1861
A 23.-ra gondolsz? Mert 22. már volt...
layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1860
Poppy drágám!

A 23. részre gondoltál, ugye? A 22.-et vasárnap láthattuk. Mit szólsz a Tiszteletreméltó Konrád James 12trees Antal e-mailjéhez? Fantasztikus, hogy kinyomozta a papagáj szinkron hangját, nem igaz? És az is szuper, hogy egyre inkább hajlik arra, hogy ellátogasson a fórumra.

Sziamia!

Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1859
Figyelem!
A 22.rész határozottan jobb volt a 21.résznél!Gratulálok!Persze korántsem volt tökéletes,de nagyon jól haladnak!A 22.RÉSZ LESZ A LEGJOBB az utolsó 6 közül,ez lesz a leghumorosabb,és az érzelmek is a tetőfokára hágnak!Nagyon szenvedélyes rész lesz!!!Jó hír az IVY+JAMES és a Rose+Teddy pártiaknak!Full romantic lesz!Stokes pedig a legszeretetreméltóbb oldaláról fog bemutatkozni!Meglett férfiak fognak zokogni!Poppy elég gonosz lesz,de legalább látszik,hogy teljesen bele van esve Jamesbe!Aki ezt elmulasztja,az jobb ha soha többé nem néz tévét!!
layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1858
Üdv mindenkinek!

Ide pattintanám Konrád James 12trees Antal Művész úr ma reggel érkezett elektronikus üzenetét.

Méltoságos Hölgyeim és Uraim,

Semmisem okoz nagyobb örömöt számomra, mint az Önök elismerése. Mihelyt időm engedi megjelenek a fórumon is, de ehhez lelkileg megfelelően fel kell készülnöm. A papagáj hangja amíg élt, Bartucz Attila kollégám volt.(Legalábbis így emlékszem, hiszen legutóbb már csak gyászos halálán szomorkodhattunk).
Fényképet majd megpróbálok készíteni róla. (az eddigieket is én készítettem). És most bemutatom Tahi Józsefet, amint Henryt szinkronizálja.
A viszontlátásig mély tisztelettel az Önök Jamese.

A képet máris küldöm Fotinak.

Mostanra ennyit.

Kiskanál Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1857
Szerintem nem volt jellemző ez a magatartás James-re. Amikor bejött a konyhába és meglátta a tortát meg az ünneplő tömeget az első szava az volt -a meg vagyok hatva után - hogy : Nézzék mit kaptam Miss Poppy-tól! Valódi 18 karátos arany!
Nem szokott ő ilyen közlékeny lenni.
Inkább megtartja magának.
De hát valahogy ki kellet csalogatni Ivy könnyeit...

Jajj a másik ami teccet!
Amikor Mable megtalálta a "felravatalozott papagályt" a kamrában! Aszittem megpucolja a vacsorához!:))))
De ahogy Stoks is mondta Őméltóságának:
A kamrában ravataloztuk fel.
Képzelem, hogy volt behajítva az egyik sarokba...:)

Előzmény: w8800 (1853)
en-gel Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1856
Én Mabel-töl voltam elájulva!! Mikor nem kap kakaót de M.Lipton nagylelküen a kalapját odaadja
és a rendőr "észreveszi" és megkérdi "Ascot (igy irják?-ba készül? Leirhatatlan ez a kettősség!!! és kicsi a feje, és kisérje ki a sarokig......

Előzmény: vorga (1855)
vorga Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1855
Én semmi különbözőséget nem véltem felfedezni a két rész között... Szerintem a szinkronrendező teljesítménye még mindig elmarad az átlagostól. A poénok minősége nem változott. Ugyanolyan jók, mint az első 20 részben. Csak a szereplők viselkedése...

Ami a valódi ezüst-másolat mandzsettagombokat illeti, szerintem oda fogja adni Ivy, sírás közepette, és lesz nagy meghatódás...
De Stokes kiszúrása Jamesszel szerintem nagyon jó volt :)))

layout Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1854
Mi van srácok, mindenki dolgozik, vagy tegnap senki sem nézte a Duna TV-t?

Na mindegy, indulok haza. Sziasztok.

w8800 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1853
Inkább ez egy jó próba lehetett volna James-nek, hogy bebizonyítsa elvhűségét, vagy hogy szembesüljön magával, hogy mennyire álszenten hangoztatja ezeket az elveket. Láttunk már példákat, amikor átlépett ezeken Miss Poppy kedvéért.
Nem hiszem, hogy elvei pl. megengednék, hogy rúzsos legyen egy lakáj füle, pláne, ha ez a rúzs elötte egy úri hölgy (amennyiben ezt mondhatjuk M. P.-ra, bár kétlem) száján volt...

w8.reboot.hu

Tycho Brache Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1852
Egy EREDETI ezüst utánzatot szégyellni? :)
Előzmény: emem (1851)
emem Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1851
Szegény. Egy ezüst-utánzatot a 18 karátos arany után... nyilván szégyellte volna.
Előzmény: Tycho Brache (1850)
Tycho Brache Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1850
Én úgy emlékszem, hogy nem adta oda.
Előzmény: Flora (1849)
Flora Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1849
"Csak szegény Ivy... annyira sajnálnivaló volt, amikor a végén próbált együtt énekelni a többiekkel, de a sírás fojtogatta..." - A kis szadista Flora éppen az ilyen jeleneteket élvezi... vagyis el van bűvölve tőle.
Tulajdonképpen az lett a vége, hogy Ivy oda sem adta az ajándékát egyáltalán ?
Előzmény: La Méduse (1842)
Tycho Brache Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1848
Én mindig azt mondom, hogy jó munkához idő kell, azaz a színészek-fordító-szinkronszínészek szentháromságnak is kell idő, amíg magukra találnak az újrakezdést követően. Ez a rész sokkal de sokkal jobb volt, mint az előző (a történet is, de most nem arról beszélünk). Egy kicsit engem az zavar, hogy még mindig túl bizalmas a viszony a személyzet és a háziak között, ami korábban egyáltalán nem volt jellemző.
Kapitány magyar hangjának ügye tényleg háttérbe szorult eddig, jellemző, hogy az életükben meg nem értett művészek csak a haláluk után kezdik el érdekelni a hálátlan közönséget. Úgy gondolom nekünk is magunkba kell néznünk ebben a kérdésben.
Előzmény: Wégé (1839)
layout Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1847
Miss. Poppyról jutott eszembe, hogy talán most tűnt a legőszintébbnek, amikor átadta a mandzsettagombokat. Mintha tényleg bele lenne zúgva Jamesbe. És látszott az arcán, hogy örül, mert megajándékozza Jamest. Ugyanakkor kétség sem férhet hozzá, hogy honnan az infó. És az is látszik, hogy egy kis bestia (a kis dög), mert vehetett volna mást is, de nem, ő éppen mandzsettagombokat vett, csak azért, hogy belegázoljon Ivy lelkivilágába.

Rendkívül sajnálatraméltó volt, ahogy megpróbált együtt énekelni a többiekkel, de a sírás a torkátszorongatta.

layout Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1846
Még valamit.

Nem érdekes, hogy Miss. Poppy is mandzsettagombot vett James-nek? Szerintem Ivy kotyogta ki neki, mert amikor James megkérdezi a Miss-től, honnan tudta, hogy születésnapja van, azt mondja egy kismadár csicseregte. Valószínűleg azt is elcsicseregte, hogy mit vesz Jamesnek.

layout Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1845
Kedves derek, ez derék!

Nosza, kutassunk azután a Képes Európa után!

Előzmény: derek (1831)
Wégé Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1844
Na és ez a két jelenet:
1,
Mabel: Kikisérne kapitány? Nálam van az egész napi keresetem. 3 shilling, 9 penny!
2,
Henry nagyon meghíztál, ha kihízod a libériádat mást kell felvenni helyetted. Őméltósága nem vesz másik ruhát neked!
Ahogy Henry végigméri!!!
La Méduse Creative Commons License 2002.02.25 0 0 1843
kikerekedeTT
Előzmény: La Méduse (1842)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!