>elég szűkszavúan :) Megpróbálom nem szét Offolni a fórumot, ezért vagyok csak ilyen szűkszavú, de majd ha legközelebb összefutunk, és nem felejtjük el a témát, személyes is kifejtem egy kicsit bővebben a véleményem! :)
Olvastam a monológodat, de szerintem elég szűkszavúan fogalmaztál ICE! Egy kicsit még bővebben ha tudnál írni a Benned rejlő gondolatokról, akkor biztos, hogy a jövő nemzedéke tanulja munkásságodat majd magyarórán. 8)
Hát valljuk be, láttam már szebb leállítógombokat is, de persze ha ez jó /vagy inkább szép :O/ a Hondának hát csinálják így, mondjuk most belegondoltam, egyébként menetközben én nem is szoktam nézegetni a motor kormányát, hogy jaj de szép az a leállítógomb, de ha megállok akkor meg igen, hát mégis csak jobb lenne egy szebb gomb! :) Dilemma a leállítógomb köröl kis írásomat olvashattátok! :O
Az a baj, hogy még most az idény elején az első verseny után nem tudod pontosan mennyit is veszítettél ezzel a szarul szerelt gumival, így nehéz forintosítani a kártérítési összeget, hacsak nem majd munkában fizetnek, bár ezzel meg az a baj hogy kitudja legközelebb meg mit találsz belül! :( Sajnálom hogy így jártál, és gratula a 12. helyhez, defektes gumival azért nagyon nem semmi, felér simán egy első hellyel!
Majd akkor lesz, ha kész lesz, ez pedig akkor lesz amikor az utolsó csavar is a helyére fog kerülni, szóval majd akkor, amikor én akarom, így az sem kizárt hogy csak nyár végén! ;D
nem ez csak a jól bevált honda leállítógomb :) szerintem még valamikor a történelem előtti időkben fejlesztették ki, vannak kőbe vésett írásos emlékek is Egyiptomból :)
Szeva én csak a kilógó csupasz vezetékre és sarura gondoltam,hogy szebben is kivitelezhették volna,de félreértés ne essék amúgy nincs semmi bajom a hondával
Mikor lesz már a BIG-depó szentelő party??? Más-Holnap 6-körül indulunk 421-es pajtás-sal,kötelező megálló a rántotthusinál,sport társak bevárása.Kb 8.30-ra vagyunk Sóskúton.
Ha tudnék motorozni még akár el is indulhatnék egy ilyen DRZ-napi versenyen! Szeretném megkérdezni, ha már így szóba került a téma, az idén is boldog boldogtalan elindulhat majd kölcsön DRZ-vel, mert akkor végképp nem szimpatikus számomra az efféle vetélkedés?
Sajnos ma a palacsintáról lemaradtam, mert Herka a pofámba dugott egy hurka darabot, ráadásul családi vacsora is volt még ezután! És néhány jobban sikerült kép a mai pini p. történt edzésről, én hulla voltam / a tennapi betonozás igen kivette a nem létező erőmet :O/, nem is ment nagyon a kölcsön motorozás, bár nagyon jól esett, kössz! /Jó "kis motor" ez a DRZ, nagyon tetszett! Ja, a képek! :O