Én is azt szeretem, ha jó nagy a víz felület nem kell heringként fürdőzni. Ezért is töltöttem eddig szabadságom nagyobb részét a balcsínnál. Nem beszélve az ottani éjjeli életről.
Mi lenne, ha az Almádi talit pünkösd kor tartanánk meg .Abban, esetben 5 napot tölthetnénk el Így senkinek sem lenne anyagi kiesése, jóformán szünnap lenne Akkora GPS is meg lenne az átalakítással. Vélemény?
Halkan megjegyzetelem, hogy egy 5 méteres, jó struktúrájú, jókinézetű - ám belül lelakott, lepusztított, hiányos vagy a berendezési tárgyaitól kirabolt bódéra - én is vevő lennék.
A doboza legyen hibátlan, az ablakai törés-repedésmentesen a helyükön, az alvázt ne egye az ótvar. A többi nem érdekel, vagyis a szemétre minden benti maradékkal - ami még bennmaradt.
Ha egy ilyet idedobnának egy 100-asért...hát a következő szezonra garantáltan lenne egy saját-ízlésre faragott, vadiúj bódém.....max.250 -ből. Összesen.
Nade abban aztán nem lenne kompromisszum ám - hogy "hát ázééé nem záródik rendesen, hogy occsó legyen" - na, ilyen dumák nem lennének ám. .
Hát akkor már mér'nem a Balaton? A távolság-különbség, vagy a lóvé-diferencia nem számottevő...dehát más élmény, nem igaz? Szerintem, legalábbis.
Én egyszer voltam a Velencein - hajózni....hááát, hogyan is mondjam, hogy ne sértsen senkit ...szóval kicsit olyan érzésem volt, mintha egy rally-pálya után - valemeyik vasárnapi gyerek-gokart pályán lettem volna - valamelyik áruház parkolójában. .
- a bútorlap vagy funér-panel négyzetméterét, - a bútorvasalatot...(az utolsó teleszkópos kitámasztóig) a felső szekrényeknél, - a minimum ABS-es élszegélyek méterét (rengeteg összejön) - az ülőpárnák és az ágybetétek szivacsát és arra a textil négyzetméterét (ettől ledöbbensz)
Akkor még nem beszéltünk egyetlen apparátról sem - mert az opció, ugye. Én ezt a tésztát már megettem anno.
Készítettem egy konyhabútort - újrahasznosított anyagból (!) - és kb. 40-50 rugóra jött ki a tervezett anyagköltségem. Mondanom sem kell, hogy 80 felett megálltam a számolással - mert a guta ütött már ...pedig én aztán tudok gazdaságosan vásárolni, hidd el nekem. .
Az a helyzet, hogy én is barkácsoltam már eleget életemben.. ("nem csak itt a fórumon") és tisztában vagyok az árakkal, épp ezért is merem állítani nem kell 100e HUF!
Vigyázz, mert egy üres bódéba úgy bele lehet szórni egy 100-ast, mint a huzat. És hihetetlenül sok melót.
Én már barkácsoltam ezt-azt életemben - komplet bútorokat is - ezért már picit óvatosabb vagyok, amikor egy ilyen melót költségben és munkaórában is fel kell becsülni.
Az én gyakorlatom azt mondja hogy - üresből indulva - minimum-minimórum egy 100-as lenne az anyagköltség - de akkor semmi luxus (csicsás-ajtók ilyesmik: almás). csak a legszükségesebbek kerülnek ennyibe. .
A kemping a fürdőtó partján helyezkedik el, és gyalogosan 5 perc alatt minden elérhető, beleértve a horgásztavat is. A Szajki-tavak erdő közepén, csodálatos nyugodt környezetben 11 tó szomszédságában található, Vas megyében Hosszúpereszteg határában. Ebbe a jó levegőjű, nyugodt kempingbe várjuk önöket nagy szeretettel.
Tisztelettel
Németh Lászlóné
További információk és képek www.gidranlovasudvar.5mp.eu