Nem árulja el!Szerintem tuti,hogy politikus!Már nem is tudom mióta ez a téma,de még nem árulta el a lényeget.Mesterien beszél mellééé...Mi lesz ennek a vége?Ez már majdnem szappaaanoopeeraaaa!Llalalala-tírarí!
Aminek az ára 3 hónap alatt nem nő meg 240 ezerről 280 ezerre!!
De folytathatjuk a témát, konkurenciával szemben ez már agyon van reklámozva, hátha valamelyik olvasója a fórumnak megcsörget holnap, ha már iszugynak se kell tyúkólnak! ;-)
Persze,hogy elhoztam.Szétszedtem apróra és ledzsuváztam.Megtetszett!De ígérem lesz másik,ha nem akkor meg a Tiéd!Csak ne került volna olyan sokba..))Na ez a mai szerzeményem!
Ezennel visszavonom a "tyúkszálló" jelzőt a Predomra - és "postagalamb-szállító utánfutóra" módosítom.
Persze, ehhez is kéne egy kis módosítás a kasztnin - plusz oldalajtók, szellőzés, miegymás - de kiindulásnak és erre a célra - megfelelne, azt hiszem. .
Nekem van egy kis tapasztalatom eme csigaházat illetően.
A felépitmény üvegszállas, beázás mentes, ha jó az ablakok szigetelése. Felépitmény szigetelés nincs(üvegszál+kárpit) Az alváz 12" kerekek, (kis Polos), ha jól tudom torziós rúgókón, nincs lengés csillapitása. A beltér hossz 272cm, szélessség 188cm, magasság nem mértem, de a 180cm-emmel nem tudtam kiegyenesedni. Fekvő felülettek a "nagy ágy" 188x125cm a kicsi 147x87 cm A felszereltségűk általábban 2 lapos tűzhely mosógatóval, és egy gardróbb szekrény, körbe polccal.
A régebbi hózászólásaibban van egy link, ahol vannak róla képek.
Nem szeretem a német dolgokat, de a Qek sokkal komfortosabb és 50cm-rel nagyobb.
A súly miatt nem érdemes ezen gondolkodni, mert a qek-et egyedűl könnyebben mozgatom,és mivel van rajta kézifék biztonságosabb is kézzel tologatni.
Az enyémen nem voltak nyithatók az ablakok.
Én 280EFt-ért adtam el a kis predomot. Sombaton meghírdetem és vasárnap szóban már le is foglalták. A Qek-et 360Eft-ért vettem és nem bántam meg, ígaz tavaly mikor vettem még 400Eft-felett is voltak Qek-ek.
A hozott anyag: a garázsomban, ami innen onnan maradt pl ugyancsak egy konyhaszekrény vagy szobabútor gyártásából maradékok, természetesen azt is megvettem, de kidobásra kerül nálam minden 2 éven belül, sajnos ahol lakom ott sincs sok hely!
"Aki nálam olcsóbban vesz bútor-alkatrészt - az már lopja." Pár dolgot írhatnál mit veszel Te annyira extra olcsón, hátha én is rendelnék általad!
"Másodszor meg a 3,5 méteres bodé az eleve féloldalas - nem szimetrikus - azaz nincs külön háló és külön nappali része - vagyis startból szinte már csak a fele anyag kell a mutatványhoz."
Nem tudom honnan szedted, de ezt is kitárgyaltuk ennyit bír az autóm, tehát mégegyszer: 3,5 MÉTERT SZERETNÉK BERENDEZNI!
Ez az ótvar nem lakókocsi, hanem egy guruló hálófülke.
Ha egy lakókocsi jellegű nyűgöt veszek a nyakamba - mint ahogy vettem is - akkor biztos hogy nem egy ilyen tyúk-szállót vennék a pénzemért.
A műanyag kasztni tuti, hogy előnyös - bár egyáltalán nem vagyok meggyőződve, hogy ne lenne benne egy gram fa se.
Bár lehet hogy nincs benne fa - annyira nem ismerem - csak a kampeszban láttam vagy két darabot belőle - az ex keleti-blokkból érkezett túristákkal benne. Mellette. .
Mondom rothad! Volt szerencsém belekukucskálni, tele van szórva minden vacakkal, és a benne levő sok sz.r elázva rohad. Épeszű ember belenéz és elrohan.
Előszőr is, mi az hogy "hozott anyag" ? Az ingyért van, azt lopják valahonnan...vagy hogy van az, hogy annak nincs ára, vagy értéke ?
Én mindenért fizetek - még akkor is, ha tudom, hogy mit honnan kell vásrolni hogy jó is, meg olcsó is legyen. Aki nálam olcsóbban vesz bútor-alkatrészt - az már lopja.
Másodszor meg a 3,5 méteres bodé az eleve féloldalas - nem szimetrikus - azaz nincs külön háló és külön nappali része - vagyis startból szinte már csak a fele anyag kell a mutatványhoz.
Illetve, éppenségel lehet ez is-az is - de akkor összesen bruttó 70 centi ha marad a két szekció között (valójában csak vagy 50)....dehát ez már ízlés dolga, mit ne mondjak ? .
Rohad az túlzás, mert nincs minek max az alvázon lehet némi rozsda, tetszene! Hozzáteszem kb 1,5 hónapja van fenn a neten, biztos el fogják ezt is vinni.
Ha azt megteszed nekem, összeállítasz egy konkrét árlistával, anyaglistával, lehet elismernéd mégsem kell az a 100-as, főleg ha hozott anyagból van egy része!! És az tényleg olyan, amilyen a szádíze szerinti!
Amúgy már párszor leírtam két Bastei-ről maradtam le igaz nem 120-ért adták de nem is ilyen kategória volt, hanem olyan mint a Tiéd (200e volt)! Írjuk már ki, hogy Te is 240-ért vetted, akkor csoda történt (nem 10 éve; 3 hónapja)?