A Tied a 8-as méretü. Valószinü hogy itthon nem fogsz jó áron kapni. A tapasztalat azt mondja,hogy az ebay-n fogsz találni kedvedre valót. Nekem Herzog sátram van ami téli sátor,itthon ezek baromi drágák,de külföldön emberi áron lehet hozzájutni
Ezek nagyon jó árak,csak nekem a befűző méret 950-es......
Még kettő együtt is megérné:csakhát a vasalat.....
Az enyém pont ilyen :http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=100853559&__lp=65&scopeId=MH&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=13300&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorhome&segment=Motorhome&minFirstRegistrationDate=1998-01-01&ambitCountry=DE&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&category=Caravan&lang=de&pageNumber=1
Semélyesen ismerem az öreget, láttam és ismerem a melóját is.
1) Rettenetesen nehéz holmikat gyárt - 1 km-ről ordít róluk, hogy maszek-holmik, nem gyáriak. A sátrai nem modulálhatók - vagyis nem 5-7 részesek vagy ilyesmi - hanem afféle jól megcsinált, "kis-maszek" minőség. Gyári sátor mellé égős velük beállni.
2) Az úgynevezett stabilitás jegyében irtózatos mennyiségű vasat rak alá - teljesen feleslegesen. Erről beszélgethetünk - bár volt már szó róla. Hülyeség az a rengeteg vas csak az árat és a súlyt nyomja - de azt nagyon.
3) Kurvadrága. Eszméletlenül drága - meg fog állni benned az ütő, ha megtudod a tarifáit.
4) Csodálkoznék ha irásos ajánlatot adna - mert nem az a fajta. Van egy pinceműhelye...de állandóan rinyál, hogy ebből már nem lehet megélni, állandóan be akarja zárni és max szívességet tesz neked - ha párszázezer forintért megcsinálja a cuccodat.
Ellenben: a minap bukkantam rá a Caravándor (vagy Karavándor) sátor-ajánlatára - és bár akiivel beszéltem nem dicsérte agyon ezt a céget de a sátor-ajánlatuk (új és használt) több mint figyelemreméltó.
Keress lejjebb, tán 1-2 napja tettem fel a linket. Én sátor-lekötő vihar-spanifert akarok rendelni tőlük - valami 3500 Ft-ért a 11 méterest. .
1. Legyen 750 kg-nál kisebb össztömegű papír szerint; erre van jogosítványom. Vagyis a lehetőségekhez képest a legnagyobb legyen, persze nem szeretném, hogy az autó stabilitásának és fogyasztásának rovására menjen.
2. Max 250e HUF, annál többet nem szeretnék kidobni, ha mégsem tetszik a műfaj.. Erről sajnos egy nappal csúsztam le:
Hát persze,hogy Neked vettem!!!Csak közben megtetszett!Még elősátrad se nincsen hhe!Megnézted a Váradikaravános akcijóókat?Hátha találsz a Tiédhez elősátrat.Aztán utána máá cirkuszúúhatsz..))