Keresés

Részletes keresés

Martin23 Creative Commons License 2003.12.10 0 0 1035
Sziasztok! Én december 7.-én küldtem pénzt a Bidpay-ra. 11.99 dollárt és 184.99 dollárt. A kisebb összeget postázták az eladónak, de a nagyobb összegnél még mindig Waiting...van kiírva, pedig a számlámról már elment a pénz. mi lehet ennek az oka? tudja valaki?
Zoli1024 Creative Commons License 2003.12.10 0 0 1034
Ok, akkor megy egy mail a bidpay-nak is, hogy mi a helyzet.
Remélem olyan gyorsan válaszolnak, mint Te ;)

Kössz a segítséget

Előzmény: Lackó koma (1032)
hellokocsivigyáztam Creative Commons License 2003.12.10 0 0 1033
nem tudjátok péntekenként 10-12 között még mindíg létezik az e-bay karbantartási fázis, amikor ugyan minden látható, de licitálni nem lehet? néhány éve még volt.
Lackó koma Creative Commons License 2003.12.10 0 0 1032
Most nem figyeltem rendszeresen a status-t, de úgy rémlik, 1 vagy 2 nap elteltével már elküldöttnek szokott látszani. Szerintem ezt is irja a BidPay az ismertetöjében, hogy általában 1 napon belül postáznak, ha nincs valami probléma.
Előzmény: Zoli1024 (1031)
Zoli1024 Creative Commons License 2003.12.10 0 0 1031
Nagyon koszonom a privatot!

Arra esetleg nem emlekszel, hogy az "order status"-nal Nalad kb mikor lett az irva, hogy "Money order sent"? Azt hiszem engem meg ez aggaszt kicsit igy 7 nap utan, meg mindig "Waiting for AuctionPayments approval" van irva nekem.

Koszi

Előzmény: Lackó koma (1030)
Lackó koma Creative Commons License 2003.12.09 0 0 1030
Zoli1024!

Elküldtem Neked privátba a legutóbbi BidPay-es fizetésem status infóit. December 3-án adtam fel a pénzt a BidPay-en keresztül, és a mai állapot az, hogy a webkártya számlámon az összeg dec.4-e óta zárolva van, de a számlatörténet szerint a BidPay még nem vonta le a számlámról.

Előzmény: Zoli1024 (1028)
zsampi Creative Commons License 2003.12.09 0 0 1029
Valahogy csak összejött a Bidpay. Úgy 12. kísérletre. Most reménykedem, hogy a csomag is megérkezik. Ez az els? ilyen akcióm.
Zoli1024 Creative Commons License 2003.12.09 0 0 1028
Koszonom a gyors valaszt.

Igen, ezt a CVC2-t sejtettem, hogy ugyanaz, bar ott asszem ebbol a 4 karakterbol kettot lecsiptek (tehat CV vagy mi), szoval nem volt egyertelmu. Az mar viszont nem volt eleg vilagos nekem, hogy kerdezett valami bank account-ot, vagy valami hasonlot, mintha a bankomnak lenne valami szama, na ez volt az amirol nekem fogalmam nem volt (a webkartya papirjan sincs semmi erre utalo ugyebar), es beirtam ide is a CVC2-t, mert semmi mast nem tudtam irni, ha meg nem irtam be, akkor asszem nem engedett tovabb. Szoval ezert tartottam tole - es most is tartok -, hogy nem irjak azt, hogy valami nem ok, hanem szenvednek egy hetig, es utana kozlik, hogy valami gebasz van a szamaimmal, probaljam ujra.

Arra nem emlekszel veletlenul, hogy ha levettek a penzt, vagy eltelt mar par nap a megbizas ota, akkor a bidpay oldalan kb ugyanaz volt, mint nekem?
Itt leginkabb arra gondolok, hogy nem tudja megadni nekem a money order szamat, amit kisse furcsallok, mert ha az ki lett allitva, es el lett kuldve, akkor azert ki kene irnia, nem?
Azert 6 nap alatt ez igazan nem lenne sok munka, mert ez igy arra enged kovetkeztetni, hogy azert nincs szama, mert nem lett kiallitva a money order valami gebasz miatt.
Vagy nem?

Ujra elore is koszi :)

Előzmény: Lackó koma (1027)
Lackó koma Creative Commons License 2003.12.09 0 0 1027
Zoli1024!

Az OTP webkártáyához jár egy 3 jegyü titkos kód (ez a CVC2 kód), ezt nem tárolja a BidPay, tehát ezt minden fizetéskor meg kell adni, úgy emlékszem valahol a fizetési procedúra legvégén.
A pénz leemelése a kártyáról nekem eddig mindig jópár nappal késöbb történt, mint ahogy azt a BidPay-es status-ból gondoltam volna, tehát amikor a BidPay szerint már megtörtént a fizetés én egy ideig még semmi változást nem láttam a webkártya számlámon.

Előzmény: Zoli1024 (1025)
zsampi Creative Commons License 2003.12.09 0 0 1026
Hát ez a bidpay nekem nem akar összejönni. Most már a fizetésnél a 7.lépés (a receipt- az elküldés) nem is működik. Belső kiszolgáló (500-as hiba) hibát ír ki. 2 helyen is próbáltam, cégben és otthon is, biztonsági beállításokat is állítgattam, de semmi. A lényeg: most már odáig sem jutok el, hogy ellenőrizze a kártya adatokat.
Amit viszont lehet, hogy rosszul csinálok: a history-nál kiírja a sikertelen kísérleteket(failed). Én ezt módosítva próbálom meg újra elküldeni a pénzt. Ez így jó, vagy új próbákozásnál kezdjek teljesen új fizetést, beírva az adatokat.
Köszi előre is és az eddigieket is.
Ill. még 1: bank issuernél mit írtok be K&H-s kártyánál? K&H, vagy kiírva, vagyesetleg Fotex?
Zoli1024 Creative Commons License 2003.12.09 0 0 1025
Lacko koma, vagy valaki, tudna segiteni bidpay ugyben?
Megprobaltam bidpay-el fizetni (elso fizetesem) egy eladonak, es nem tudom sikerult-e, mert nem tunik teljesen okenak a dolog. En is otp-s webkartyaval probalkoztam.
Kitoltottem minden marhasagot a bidpay oldalan, olyat is, amirol fogalmam sem volt micsoda, mert ugye az otp jo par dologrol nem vilagositott fel (pl a lenti CVC2-rol nem tudtak semmit mondani).
Tehat ilyen pl a CVC2, valami kod. Ezzel nem tudom mit kell kezdeni, beirtam 2 helyre is, de a fene sem tudja jol tettem-e. Az egyik helyen valami CV dolgot irt, de nem ugyanazt mint a fonti, a masik valami szamot, a banknak valami azonosito szamat.
A penz zarolva lett amit le kene vennie a bidpay-nek.
Nem ertem, miert van meg nalam??
A zarolt penz kozlemenyebe az van odairva, hogy "KÁRTYA AUTORIZÁLÁS - ZÁROLÁSHOZ".
Erdekesseg meg, ami a bidpay oldalan van ha beloginoltam:

Order Status: Waiting for AuctionPayments approval
Money Order Number: Money Order Number is not available

Billing Information:
Status: Processed successfully

A muvelet most 3.-an lett megejtve, es ugy csinaltam, hogy 3 nap alatt ott legyen a money order, mar eltelt majdnem 6 nap, es en ugy latom semmi.
Vagy rosszul latom?

Ja, a bidpaytol jott egy ilyen mail:
-----------------------------
...Your order is PENDING APPROVAL. More than 99% of our orders are approved
and mailed within 24 hours of being placed, but before that happens we
go through an extensive approval process. This process includes
gathering information about you, the seller and the auction you are
paying for. In almost all cases, everything is correct and the orders
are quickly approved and sent however, there are exceptions that would
slow an order approval where we would need additional confirmation
information from either the buyer or seller...
-----------------------------
Ez tortenik most velem? Esetleg azert, mert azt a 2 adatot esetleg rosszul adtam meg penzkuldesnel, vagy miert?
Azert megy egy erdeklodo mail az eladonak is, most mar azert erdekelne mi a helyzet, es sajnos nem is er ra a dolog nekem :(

Elore is koszi.

Lackó koma Creative Commons License 2003.12.08 0 0 1024
Zsámpi!

Nekem OTP webkártyával (ami egy virtuális MasterCard) simán megy a BidPay-es fizetés.

Előzmény: zsampi (1022)
hobe Creative Commons License 2003.12.08 0 0 1023
Akkor a postan utana kene nezni, hogy hol a le! Ott csak meg tudjak mondani, hogy a cimzett felvette vagy nem!
Előzmény: gerof (1021)
zsampi Creative Commons License 2003.12.08 0 0 1022
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Ebay.com-on megnyertem egy licitet. Írták, hogy a Western-Union (www.bidpay.com)segítségével tudok money orderrel fizetni Amerikába, ill. az eladó is írta, hogy elfogadja. Nem vészes, mert 44 dollára, 3.95-öt kér a bank a lebonyolításért ,DE... K&H-s internetes VISA kártyám van, többször használtam már. Itt viszont nem fogadják el, elutasítanak. Kb. 20 mp után. Nem hiszem el, hogy ennyi id? altt on-line le tudják ellen?rizni.
Ha valaki fizetett már így, legyen szíves megírni, hogy milyen kártyával müködött neki a dolog.

Köszönettel.

Zsámpi

gerof Creative Commons License 2003.12.08 0 0 1021
Én ezzel a piros postai feladással éppen most szívok. 15 napja adtam fel Németo.-ba, és most szólt a csávó, hogy na mi van már? Vagy kamuzik az eladó, vagy elfolyt a lé. Harminc rongyommal.
Előzmény: hobe (1019)
exseven Creative Commons License 2003.12.07 0 0 1020
Ha arra nem is, de komplett vonatszerelvényre lehet, sajna a linkjét nem tudom most, pedig érdemes megnézni :)

Új tapasztalat: nagy doboz, fél milka érték? cuccal No-ból, 80EUR-ra deklarálva bontás nélkül átsliccent vámmentesen. Duplán rizikós volt, mert ebay-en kívül vettem, nem volt rá licitáló, és lealkudtam a kikiáltási árat. Nagyon örültem a postásnak, pedig csak egyszer csengetett.

Előzmény: szilvasij (1015)
hobe Creative Commons License 2003.12.07 0 0 1019
En Nemetorszagba rozsaszin (kulfoldi) penzesutalvanyon adtam fel penzt a postan (az elado postai cimere), forintban lehet befizetni. Kb. 4-5 nap alatt meg is erkezett az eladohoz!
Szallitas ugyben nincs tapasztalatom, mert egy nemet cimet adtam meg es majd kimegyek erte.
Előzmény: -Henger- (1018)
-Henger- Creative Commons License 2003.12.07 0 0 1018
Szervusztok!

Tanácsot/segítséget szeretnék kérni, ebay übgyben.
Regisztráltam a német oldalon, és küldött egy levelet, amiben üdvözöl, meg hasonlók... De nem tudtam bevinni a kártyaszámomat (OTP Junior. Ez is Visa Electron), tehát a postaira klikkeltem.

Konkrétan digitális fényképezőgépet keresek.
Ha már megvan a kiszemelt, hogyan tudok könnyen fizetni? Az OTP, vagy a Posta megy Nországba is? Mik a felmerülő plusz költségek? Mennyiért hoznák el a cuccot? 100 Euro alatti gépeket nézek, tehát belefér az ajándék kategóriába.
Jó volna, mert 25%-al olcsóbb lenne, mint itt megvenni (A gép ára+átutalási költség+szállítás).
Esetleg, ha valakinek útba esik, elhozná nekem?

NLQ Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1017
szerintem nem, DE MINDEN a CSOMAGOLASON MULIK!!!!

azaz a kerdesed volt rossz! tehat nem veszed hanem ajandekba kuldik!

egyebkent en ma nyitottam fedex accountot, igy meg lehet oldani azt, hogy az ebeyen raveszed az embert, hogy ajandekba adja a cuccot :))
utana megbizod a fedexet, hogy vegye fel xy embernel a csomagot es hozza be a te cimedre, utana itthon fizetsz forintban, es ha ugyes vagy es egyeni vallalkozo, akkor meg afas szamlat is kapsz rola :)))

azert igy kell, mert ugyan meg lehet tenni, hogy a fedex account szamodat megadod a kulfoldi partnernek, de akkor a kulfoldi urge amit felad a te account szamoddal, de pl del afrikaba Mandelanak, akkor azt is te fizeted...

arakat meg ne kerdezzetek, meg nem tudom :)))

Előzmény: sala71 (1006)
souris Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1016
hát igen, a határon is lepődtek már meg párszor; -szilvasij kollega nem áll messze a valóságtól, főleg "tébolyult" dolgokat veszek; telefonfülke, ipari tűzcsap ilyesmi, asszem az ágyon meg az asztalon kívül normális bútor nincs is a kérómban.
Előzmény: hobe (1014)
szilvasij Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1015
...nem tudod elképzelni?? :)) sztem még 2. világháborús t62-ért is lehet licitálni, de annak kicsit más a mérete, na meg a súlya. :)
Előzmény: hobe (1014)
hobe Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1014
A, csak vicceltem! Nem tudtam elkepzelni, hogy mi a fene lehet ekkora meretu!
Előzmény: souris (1010)
fabee Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1013
souris!

Irj egy mail-t, hogy hogy erted a "tisztan uzleti alapot" es a begyujtest. Milyen gyakran? Mennyire er ra? Vamot szeretsz-e fizetni? Ha nem, kinek a rizikoja (igazabol csak a "szallito"-je lehet)? Stb. Megdumaljuk.

fabeekukacwap.hu
Ertelemszeruen a kukac @-cal helyettesitendo.

-fabee-

Előzmény: souris (1010)
souris Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1012
Kösz, keresnélek, ha valamelyik aukció komolyra fordul.
Előzmény: das_wunder_von_lengede (1003)
edk440 Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1011
Csak bizonyos országok polgárai regisztrálhatnak a Paypalen. Ha sikerülne valahogy mégis, a Magyarországon kiadott kártyát nem fogadja el.

Azt írják, az illegális tevékenység legkisebb gyanúja esetén befagyasztják a számlát, és hosszas procedúrával lehet - jó esetben - felszabadíttatni. A veszély fokozottan fennáll a mi esetünkben, mert ugye mi nem is használhatnánk...

Ed

Előzmény: sala71 (1009)
souris Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1010
Nem ragadtam le a gorenjénél ha erre gondolsz, régi gépeket gyűjtök..
Előzmény: hobe (1004)
sala71 Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1009
És miért nem használható? Én azt hittem, hogy elég egy dombornyomásos hitelkártya, amit külföldön is elfogadnak.
Kb mit írnak ebben a paypalsucks-ban? Most nagyon nincs időm elolvasni.
Előzmény: edk440 (1008)
edk440 Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1008
Amellett, hogy Magyarországról nem használható, kockázatosnak is mondanám. Lásd pl. www.paypalsucks.com

Ed

Előzmény: sala71 (1007)
sala71 Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1007
Ja, és azt is szerettem volna kérdezni, hogy a PayPal mennyire biztonságos fizetési mód?
Előzmény: sala71 (1006)
sala71 Creative Commons License 2003.12.04 0 0 1006
NLQ!
Téged ajánlottak, mint tapasztal beszerző!
Ha sikerül, veszek egy tizenéves számítógépet az USÁ-ból vagy UK-ból.
Szerinted vámot kell rá fizetnem?
Előzmény: NLQ (1005)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!