Carolina Panthers - Atlanta Falcons 24-9 Cincinnati Bengals - Cleveland Browns 12-20 Jacksonville Jaguars - Houston Texans 30-27 Kansas City Chiefs - Denver Broncos 33-19 New Orleans Saints - San Francisco 49ers 31-17 New York Jets - Arizona Cardinals 56-35 Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers 30-21 Tennessee Titans - Minnesota Vikings 30-17 Oakland Raiders - San Diego Chargers 18-28 St. Louis Rams - Buffalo Bills 14-31 Dallas Cowboys - Washington Redskins 24-26 Chicago Bears - Philadelphia Eagles 24-20 Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens majd késöbb
vannak érdekes eredmények és szabadnapos csapatok is
Kedves Béla miért nem válaszolgatsz a mailjeimre pedig már irtam neked vagy 2 darabot ami elég "fontos" dolgokat feszeget.Tudom hogy sok dolgod van meg minden de azért írhatnál.
Annyira egy ratyi ez a mafl.hu!! Ezt nem figyeli senki hogy mikor ki mit tett meg ilyenek!De johogy csak nekunk irjak el!:S Koszonom a jatek lehetoseget es a kovetkezokben is megteszek mindent a csapat erdekeben tudom lehettem volna jobb is es tobb labdat is elkaphattam volna! Koszonjuk a biztatas : Georgi,Tamas,T.U. Dani, Borisz:) (+ koszonet a Tancert:D )Szente es meg nem tom ki!...