Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 732

mquilla

jo nagy hulyeseget mondtal:

'A statisztikáknak azért nem mindig hiszek, főleg olyanoknak nem, amelyek mögött gyógyszergyár áll.'

majd megnezem hogy mikor nem veszed be a gyogyszeredet, plane az eletmento gyogyszeredet. hogy te nem hiszel. ja en meg hulye vagyok.

az ember hisz az orvosaban es a gyogyszeben. szinte vagy SZINTE ez tartja eletben.! nem is engedhetjuk meg hogy ezeket a dolgokat ne vegyuk komolyan es ne higgyunk benne. hiszen a gyogyulas 50%-ban hit kerdese. ha nem hinnel mar reegen halott lennel.

de poennak nagyon jo volt.

nem hiszel az aszpirinben es az aszpirinrol szolo statisztikakban.???

hiszen emberek PLACEBOTOL is kepesek meggyogyulni bizonyos szazalekban. komoly betegsegekbol. te meg itt mondod az eszt.!

Előzmény: Mantequilla (728)
Édy Endre Creative Commons License 2005.09.22 0 0 731
(Szerintem ugyanarról beszélünk, csak másképpen látjuk.)
Előzmény: Mantequilla (728)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 730

spooler

szerintem felreertetted maasok vitajat. lehet hogy pontos szohasznalatokkal igazad van de nem ez volt a lenyeg.

es a lenyeg hogy te valoszinuleg hogy szinte elo emberkent tiszteled edesanyad sirjat es viragot viszel ra. minden elved ellenere.

ha es stb stb edesanyad eel akkor elnezest!

Előzmény: spooler (710)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 729

spooler

szerintem hagyjatok abba (bar lehet hogy mar abbahagytatok)! ugye sokkal jobb a masikban az erteket keresni. es mondd meg kibe ne lenne/lehetne ertek?

Előzmény: spooler (696)
Mantequilla Creative Commons License 2005.09.22 0 0 728
A statisztikáknak azért nem mindig hiszek, főleg olyanoknak nem, amelyek mögött gyógyszergyár áll.
Az alacsony kornak oka lehet a mostani fene nagy szabadság, a gondolkodás, az olvasás hiánya, a készen kapott világ, a sok videoklipen felnőtt tizenéves. (Részemről örülök, hogy nem most vagyok tizenhét éves. És amikor a tinimagazinokat a tizenéves lánynak odaadás előtt cenzúrázni kell, mert dől belőle a szex, de hogy ez mivel jár és mit hogy kell, az már sehol.)
Én csak a magam nevében írhatok, és ebből adódóan a saját gondolkozásomat veszem alapul. És én úgy gondolkozom, ahogy leírtam. Elképzelhetetlennek tartom, hogy az abortuszt bárki is fogamzásgátlásnak használja, és megdöbbent, hogy egyesek itt milyennek tartják a nőket.

Amúgy meg azért, mert sok a meggondolatlan pipi és a nagy menő srác, akik összeugranak, aztán abortusz, és sok a hülye szülő, akiknek a fent említett gyerekeik vannak, én nem fogok ebbe belenyugodni, és nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy: ez van. Ne legyen ez. Legyen változás, aki pedig itt öli magát, hogy a megelőzés, az milyen fontos, az tegyen is valamit esetleg a környezetében, hogy megelőzzön akár egy abortuszt is. Én teszek. Éppen ezért aki csak beszél róla, azon keresztülnézek.

"Kérlek, vedd bele az érvelésedbe a "józan, igazi nő az esetek 99%-ában" kitételt is! Csak hogy ne érje szó a ház elejét, ha valakikre nem tartod ezt helytállónak."
Már hogy vegyem bele? Hányszor még? Ezt én írtam. Ezáltal bele volt véve.

És mint fent írtam: a hülye libákért - akármennyi idősek is - nem állok ki, akik valóban annyira ostobák, hogy igaz rájuk az, amit ti itt néhányan a nőkről leírtatok. Őket - mivel nem tehetek mást - kívül helyezem a látókörömön, mert képtelen vagyok velük azonosulni - ezáltal ők sem tudnak velem, tehát értelmetlen lenne bármiről is beszélnünk. Én azokkal és azokról beszélek, akik értelmesek, akik képesek a józan gondolkodásra, éppen ezért soha nem jutnának oda, hogy ilyen témában felelőtlenül döntsenek. És aki tőlük akarja elvenni az esetlegesen súlyos, kínzó döntés eredményeként elvégzendő kíméletesebb módszer leghetőségét, azt én demagóg, szűk látúkörű, begyepesedett, ostoba embernek tartom.

Arra pedig rá kell ébredni, hogy nem lehet jót tenni mindenkivel - akármennyire is tudjuk, hogy esetleg nem a helyes irányba megy. Hiszen ő is saját, szuverén jogaival rendelkező ember - amiért itt mindenki "harcol" -, de a buta libának is vannak jogai, és úgy dönt, ahogy akar - még ha az egy eszement ostobaság is. Az a fontos, hogy azért ne belőlük legyen a többség... :-)
Előzmény: Édy Endre (683)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 727

spooler

na most erre mit mondjak? talan azt hogy meseld el mi lett a gyerekbol. BIZTOSAN zabalnivalo es semmit nem bantatok meg.

es gratulalok.!

Előzmény: spooler (688)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 726

nd

szerintem es irtam is erre nincs szukseg. az elvagott nyaku csirkekrol is borzaszto kepeket lehet idehozni de tobbsegunk ennek ellenere nem vegetarianus.

Előzmény: NattyDread (685)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 725

ag

persze es mar irtam hogy valahol sok szimpatikus van az allaspontodban. es mindenki takarozik valamilyen adattal es peldakat hoz fel. arra a masik masik peldat hoz fel.

de a franc tudja mit csinaljunk.

nyilvan nem akarjuk hogy mashonnan ahol elnyomas van es lehetetlen az abortusz ide jojjenek abortalni. es nem azert mert zavar hanem alljunk a dolgokhoz egyforman.

Előzmény: Édy Endre (723)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 724

ag

nem ertem a szaamaid kulonleges relevanciajat. ezek mitol olyan jellemzo es irtozatos szamok?

talan 20 eeve kevesebb abortusz volt? vagy tobb? a 19 eev alattiak kevesebben voltak? tobben?

Előzmény: Édy Endre (683)
Édy Endre Creative Commons License 2005.09.22 0 0 723

Igen, csakhogy most éppen NEM róluk van szó.

Előzmény: alfredoo (720)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 722

mquilla

es vannak a ferfias nok es a noies ferfiak. az ember nem lehet eleeg okos. de ugye mindenki nagyon okos akar lenni es nagyon okos es utos dolgokat akar mondani.

pedig az elet marhara sokszinu!

Előzmény: Mantequilla (682)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 721

ag

ebben a dologban ketten vannak. ferfi es no. illetve van egy harmadik szereplo az ido. szvsz,

Előzmény: Édy Endre (681)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 720

ag

mindenkit a sajat ertekilete es a sajat gyakorlata befolyasol.

ezeket a dolgokat a szereto, egymas irant szeretettel levo paarok megoldjak. hiszen nem mindig lehet fogamzasgatlot alkalmazni es a felelosseggel eelo embereknel viszonylag ritka az abortusz. ha meg van akkor el kell fogadni. hiszen mindent megtettek az elkerulesere.

Előzmény: Édy Endre (666)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 719
"2. A magzatnak joga van az élethez. - A nőknek talán nincs? Vagy csak a saját testéhez nincs joga?"

Ebben az országban senkinek nincs joga a saját teste felett rendelkezni. Az alkotmányban sincs ilyen, ha jól tudom, vagy ha van, akkor az alkotmánybíróság nem ismeri ezt a jogot, azért nem nyilvánítanak alkotmányellenesnek bizonyos törvényeket, pl. olyanokat, ami arra vonatkozik, hogy mit juttathatok a saját szervezetembe.
Előzmény: Kacsibe (711)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 718

prowl

megtiltani? miert? hogyan jonnek en ahhoz? gondolkodni valamirol? gondolkodni arrol hogy elo van irva hgoy valsaghelyzet de vegul is nagyon sokszor nincs is valsaghelyzet.

nagyobb valsaghelyzetet okozna ha a ragott ragogumi valamiert izt valtoztatna es spermaize lenne. gondolkodnanak sokan hogy milyen ismeros ez az iz...

valsaghelyzet? hogyan lenne valsaghelyzet annal aki KEEPES gyereket kontenerbe vagy inkubatorba rakni? egy ilyen ember egyaltalan ember?

tudom hogy a kulsodleges jegyek emberre utalnak.

aki szeretettje holttestet sejthalmaznak tekinti? az ember? pedig tudja hogy sejthalmaz es azt is tudja hogy a szeretettje. edesanyja peldaul. akihez akaar 30 eeven keresztul is beszelni fog es legrejtetttebb problemait is elmondja. igazabbul mint a papnak, igazabbul mint  'szeretojenek'. mert az anyat nem KELL idezojelbe rakni, mig a szeretot nyugodtan rakhatjuk idezojelbe.

Előzmény: PROWL (653)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 717
díjazza...
Előzmény: NattyDread (715)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 716
Tudod, a sturcc nem azért dugja a homokba a fejét, amiért te: ő kaját kajtat...
Előzmény: spooler (695)
NattyDread Creative Commons License 2005.09.22 0 0 715
Wazz, az beteg szerinted, aki nem díjazzam hogy elevenen darabokra vágnak egy érző embert, még ha kicsi is?
Tudod mit, álljon ki az ilyen "orvos" Obata sensei-jel egy párbajra, ott legyen nagy hős :o(
Előzmény: Törölt nick (690)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 714

mquilla

errol beszelek de valahogy nem akarjak megerteni. meg nem adatnak oltast a gyerekeiknek. menjenek be a bortonbe es essenek aat egy jo kis szemelyisegvaltozason.!

Előzmény: Mantequilla (635)
alfredoo Creative Commons License 2005.09.22 0 0 713

mn

tenyleg nem a velemenyed erdekel, mert velemenye mindenkinek van mindenrol es kulonosebb relevenciaval nem bir, hanem hogy mi tortenik?

az amit az orvos akar. mert a szerencsetlen jognyilatkozos ott fekszik eszmeletlenul mint a hulye es megkapja a veratomlesztest. mert az orvos ugy akarja. utana vagy UTANA osszehanyhatja magat. ossze is szarhatja magat. de amig eletveszelyben van ADDIG az orvos dont.

Előzmény: matej nyikolajevics (632)
Édy Endre Creative Commons License 2005.09.22 0 0 712
704-es beírás utolsó előtti szava. Tudod, ezt fogják a fejedhez vágni, ha tovább használod a szót. Azok fogják a fejedhez vágni, akikkel amúgy egy platformon vagy. Jó dolog azt látnom, hogy előbukkannak a réges-régi berögzült dolgok a toleranciának álcázott felszín alól. :)
Előzmény: spooler (710)
Kacsibe Creative Commons License 2005.09.22 0 0 711

Az Abortusztabletta ellen a következő érveket hozták fel:

1. Kórházon kívül a használata veszélyes. - Kórházon kívül a szülés is veszélyes. Tiltsuk be azt is?

2. Megkönnyíti, és ezzel bagatelizálhatja az abortuszt. - Ha a mostani kötelező felvilágosító procedúra megmarad, akkor aligha!

3. Mert magát az abortuszt is be szeretnék tiltani.

Az abortuszt ellenzők a következő érveket szokták felhozni az abortusz ellen:

1. Veszélyes lehet az anyára. - A szülés is az! Még mindíg viszonylag magas a halálozási arány, és szinte mindíg(!!!!) marad valamilyen testi elváltozás a szülés után (a hormonzavartól, a gerincproblémákig).

2. A magzatnak joga van az élethez. - A nőknek talán nincs? Vagy csak a saját testéhez nincs joga?

3. Isten így rendelte. - Isten lehetővé tette az embernek, hogy feltalálja a fogamzásgátlás és a terhességmegszakítás eszközeit (ha elfogadjuk, hogy létezik). Miért tiltaná meg a használatát megfelelő körültekintés mellett?

spooler Creative Commons License 2005.09.22 0 0 710
Politika?
Te tényleg frankón kész vagy.
Előzmény: Édy Endre (707)
Édy Endre Creative Commons License 2005.09.22 0 0 709
Gyógyszeres kérdésre: "Minden hülyeséget lereagálni?"
Előzmény: spooler (706)
Édy Endre Creative Commons License 2005.09.22 0 0 708

Persze. Mindet. Hiszen itt egyfolytában ezt teszed. egy kis plusz meló már meg sem kottyan elvileg, csak elővigyázatosan elkerülöd, nehogy belefuss kényelmetlen dolgokba. :)

Előzmény: spooler (705)
Édy Endre Creative Commons License 2005.09.22 0 0 707
[Most még átmész politikailag inkorrektbe is. Remek! Vidul a lelkem, amikor ilyeneket olvasok. Lassan lehull a lepel. :)]
Előzmény: spooler (704)
spooler Creative Commons License 2005.09.22 0 0 706
Tudom, sejtcsomó.
Gondolom gyógyszert sem szedsz, nehogy a baktériumokat valami antibiotikummal legyilkold.
Előzmény: Édy Endre (703)
spooler Creative Commons License 2005.09.22 0 0 705
Minden hülyeséget lereagálni?
Azért mindennek van határa.
Előzmény: Édy Endre (703)
spooler Creative Commons License 2005.09.22 0 0 704
Látod, olyanok vagyunk, mint a vak zongorista, meg a süket dobos, de te Szivi Vanderként úgy tartod, hogy vaknak lenni nem is olyan rossz, sokkal rosszab is lehetne, pl ha néger lennél...
Előzmény: Édy Endre (699)
Édy Endre Creative Commons License 2005.09.22 0 0 703

Nem függ szervesen össze, viszont nem is áll olyan távol egymástól, mint amilyennek te azt láttatni szeretnéd.

A kínai példa már nem tetszett? Arra mintha nem reflektáltál volna annyira. :)

Előzmény: spooler (701)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!