Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

caerleon Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2995
szerintem meg itt valaki qrva vicces kedvében van.
patyi63 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2994

Sztem ez az újság bakija,vagy az eladó elöre kifizetett nemtom hány hirdetést s elfelejtette lemondani.....

Előzmény: Gruau (2993)
Gruau Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2993
Nem tudom, ha Te vásárolnál bódét, utána meg látnád újra a hirdetésben mit szólnál hozzá.
Nem egy vicces dolog.
Mover kollégából meg bohócot illetve orgazdát csinálnak, mivel minden okmány GPS-nél van.
Érdekes felborul és mover nem ugyan az a személy? :)))))
Előzmény: felborul (2992)
felborul Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2992
A vicc tárgya, aki utólag olvasná a történetet... :-)
Előzmény: felborul (2991)
felborul Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2991
felborul Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2990
:-)
[mover] Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2989
Mindjárt indulok. Mondta az eladó, hogy már a kedvemért le is vette a hirdetést. Úgy néz ki, 180-ért is odaadja. De el kell vontatni egy fél órán belül.
Meg azt is mondta, ha valami gond lenne, vagy valaki akadékoskodna (ezt nem teljesen értettem) ne foglalkozzak vele, csak húzzam haza.
Előzmény: patyi63 (2987)
felborul Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2988
:-))))))))))))))))))))))))))

GPS Te most lúzer vagy?
Előzmény: [mover] (2986)
patyi63 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2987

Basszus, már te is úton vagy ???

Előzmény: [mover] (2986)
[mover] Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2986
Sziasztok emberek!

Úgy néz ki, én is beállok a klubba. Most veszek egy lakót, képeket már láttam róla az expresszen, 200-ért ideadnák, de szerintem valamivel többet is megér.
Valamiért nagyon sürgős az eladónak, azt mondja, nagyon gyorsan el kéne hozni Polgárdiból.
felborul Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2985
De tegyük hozzá GPS ez azért kurva vicces......... :-)))))))))))))))))
felborul Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2984
Hát ezek a csúnya, gonosz emberek milyenek...
Szerintem gyorsan vetesd le, mert mindjárt megveszem 300-ért...........

GPS májszter.. ;-)
Előzmény: GPS (2980)
Gruau Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2983
Hát az biztos, hogy ha felborul kolléga ébersége nem lett volna. Már bódédnak annyi lenne.
Májusi fórumot meg tarthattuk volna a sátradban.
Előzmény: GPS (2982)
GPS Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2982

Egyébként kössz, felborul-májszter.

Annyira viszont már ismerhetnél, hogy én azért ritkán keverem össze a Volt-ot a Wattal - tehát vajmi kevés esélye van annak, hogy én adtam volna fel ezt a "daliás hírdetést".
Előzmény: felborul (2969)
Gruau Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2981
Most néztem meg az expresszen le van róla szedve a hirdetés.
Jobb ha mégy, és haza huzatod míg nem késső.
Előzmény: GPS (2980)
GPS Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2980

Most indulok Polgárdiba. Állítólag már levette az Expressről.

Bassza meg, milyen emberek vannak? Közben az összes eredeti papírja itt van nálam a fiókban - dehát számít az a mai világban?
Előzmény: Gruau (2979)
Gruau Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2979
Hát öregem jobb ha sarkadra lépsz, ha már meg vetted.
Szélhámoskodik aki eladta Neked nem semmi.
Jobb ha azzonal haza húzatod,mig van mit.
Előzmény: GPS (2977)
Transvan Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2978
Na ezt velem is eljátszották,de én itthon csináltattam az egyik okmányirodás ismerösömmel egy Z rendszámot. Azt hittem a másik vámos fog szörakozni velem,de a magyar vámos szedett ki a sorból. 3-an nekem ugrottak hogy Z rendszám fanyar mosollyal majd minden papir be az irodába,mert megakartak vámolni. Kérdezgették ám egymástol hogy ez mit jelent magyarul,majd fél ora után megkérdeztem,ha nem tudnak németül,ami nem gond akkor mit szarakodnak? Merthogy a Z rendszám csak belföldre érvényes. Mondom bele van irva hogy külföldröl behozandó jármüre érvényes 1 hónapig,de ha nem lenne jó és csak Magyarország területén érvényes,akkor meg már jó mert itthon vagyok,na erre köpni-nyelni nem tudtak,s elengedtek
Előzmény: patyi63 (2976)
GPS Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2977

Baszdki, a nagy lendületben meghírdették mégegyszer a lakómat.
Hát ez remek, basszameg.

Ne én vagyok az Adorján, nyugi.
Előzmény: felborul (2969)
patyi63 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2976

Csúnya-nem csúnya, mi szombaton voltunk érte (akkor nincs hivatal) s a motorszállító futóm rendszámával hoztuk be.......annyi szerencsénk volt,hogy pont akkor mentek hazafelé a vendégmunkások déli irányba s beálltunk a konvojba......

Akkor lepődtem meg, amikor itthon kérdezték vmelyi hivatalban,hogy hol a rendszám....kis csend....vagy tréleren hoztuk ???----igen,igen....

Előzmény: Transvan (2974)
patyi63 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2975

Igen,nem az a jellemző rájuk mint amit én is írtam...

A másik történet a mostani lakómhoz fűződik.

A mobile-n néztük ki, s sikerült is lealkudni arra az árra amennyit nekünk megér s megbeszéltük hogy mikor megyünk érte. Nem is volt messze,München mellett.( előleget nem küldtünk )....

Indulás előtti este írt a pofa, hogy sorry eladta a lakót ott helyben. Puff,volt nagy szomorúság mert már nagyon beleéltük magunkat . Tovább nézegettünk az oldalakon de nem volt olyan ami tetszett volna.

Eltelt kb egy hónap, s jön egy mail a pofától hogy megvan a lakó ha gondoljuk mehetünk érte.......húúúúú--- ismerősök mind le akartak beszélni róla hogy tuti átverés vagy nagy baja van biztos, ha másik vevőnek nem kellett.

Egy kollégám aki jól beszél németül,felhívta hogy akkor most mi is van ? Az történt hogy a vevő leelőlegezte de nem ment érte. Várt egy hónapig s szólt nekünk.

Kimentünk,minden stimmelt,még plusszba adott egy kettes kerékpártartót hozzá s így végül is jó szájízzel jöttünk haza.

Előzmény: Transvan (2974)
Transvan Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2974
1x én is beszivtam,a barátomnak akrtunk venni 1 hobby-t,s azt irta hogy gyönyörü állapotban van, (makulátlan)na ennek függvényében licitáltunk,s meg is nyertük potom 3800 eu-ért,majd irány Deutschland röpke 1476 km oda s láss csodát egy rakás szart akart ránk sozni. A hátulján kb 4 doboz szilo volt mert elvált a lemez az alja meg logott,én mondtam neki hogy eme apro jelentéktelen hibákat meg se emlitette,majd közölte hogy bocsika ,de nem ö rakta fel a képeket hanem a barátja,igy nem tehet róla.
Na elöntötte az agyamat a sza..r,volt ott anyázás rendesen. De ez az egy negativ dolog volt igaz közel 3000km-t tettünk meg linkre + ELINTÉZTEM Münchenben a vámrendszámot 100 euért.
De nem ez a jellemzö,én amit magamnak hoztam utoljára azzal 100%-ig elégedett vagyok,söt annyira korrekt volt az osztrák eladó,hogy egy fillér nélkül aláirta az adás-vételit,odaadta a forgalmit,majd mikor hazaértem és kértem származás ell.-t és megfelet csak utána fizettem ki a vételárat. (még csokikákat is küldtek a gyerekeknek)Na ez a jellemzö. Sok mindent vettem már az ebayon,mivel kb 50%-kal olcsobb
Előzmény: patyi63 (2973)
patyi63 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2973

Háát nemtom.....majd nézelődöm a külföldi oldalakon is.

Látatlanban olyan rossz érzés venni valamit ( lehet hogy csak én vagyok így vele)   

a "kézzelfogható" ügyleteket jobban szeretem.

A lakót az igaz hogy a Németektől vettem ( a mobile-n akadtam rá ),de előtte volt  egy rossz tapasztalatom az Ebay-on.

Sokan mondják s lehet télleg így van,hogy ezen a licitálós oldalon mindenki korrekt (?!?!)mert szigorú szabályok,szankciók vannak.

Én a tavasszal licitáltam egy fiatal, a képek alapján kitünő állapotú,sérülésmentes

lakóra ( TEC ) ami fenn volt a tengernél.

Kiszámoltam hogy mennyi az utiköltség s úgy licitáltam hogy beleférjen a keretbe.

Előtte még kértem több képet a tulajtól,mert csak az egyik oldalát fotózta,meghogy

írjon valamit a "kis" horzsolásról amit egy jelzőtábla okozott.

Küldött is a fickó pár távoli felvételt a másik oldalról (amin nem látszott semmi),s   megnyugtatott hogy csak   minimális horpadás van rajta. Csak volt vmi rossz érzésem ( bár ismerőseim megnyugtatak hogy a Németek korrektek) s még kértem képeket de mondtam hogy próbáljom már közeliket is mert nem igazán jól látszik a távolság miatt.

Addig-addig míg letelt a licit s megnyertem. Mit ad isten a képek is megjöttek( minő véletlen!!! ) s egy magyarázat, hogy igaz volt sérülése a lakónak ( a jelzőtábla végigszántotta az oldalát), de ki van javítva,csak egy nagy oldalsó ablak kell bele,mert az törött. Mostmár a képen is látszott.

Két hétig ment a levelezés hogy most mi legyen--ő fenyegetett hogy beperel ha nem megyek érte---vagy fizessem meg az Ebay-nak a díját ( vmi 750 juró) mi meg írtunk szintén az Ebay-ra s elküldtük a levelezésünket,meg a képeket amiket először tett fel s amit utólag.Hál istennek nekünk lett igazunk s kapott egy rossz minősítést (igaz ez nem boldogított) de okozott pár rossz éjszakát.

Szóval ennyi dióhéjban a látatlan vásárlás. Tudom ez nem általános de ilyen is van.

Előzmény: Transvan (2970)
Transvan Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2972
Ez nem lehet olyan rossz,szerintem nem drága.

http://cgi.ebay.at/Wohnwagen-Buerstner-Club-440TN_W0QQitemZ360128107703QQcmdZViewItemQQptZDE_Auto_Motorrad_Fahrzeuge_Wohnmobile_wagen?hash=item360128107703&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Ha valaki szeretne venni skif sátrasfutot,tudok egy eladót,szép állapotban vizsgával,narancs szinben,szinte hibátlan gyári állapotban
felborul Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2971
Mik vannak, még ilyned is van? :-)

http://www.expressz.hu/auto/egyeb/showAdvert12368575.html

Nem kis pályás a csávó...
Előzmény: GPS (2956)
Transvan Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2970
A posta elhozza kb 40 euroért,de az osztrák oldalon is szokott lenni,és a z már nincs olyan messze,persze az itteni rész.
Előzmény: patyi63 (2966)
felborul Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2969
GPS májszter!

Ne haragudj, hogy beleszólok ez mit jelent?

"220w-rendszer, 12w-rendszer" :-)

Eddig azt hangoztattad, mennyire jó vétel volt még a származási papírokat is adta hozzá a kereskedő!

"Külföldröl behozott lakókocsiról van szó, forgalomba nem helyezhető"

Most akkor mégse?

Asszonynak van igaza: inkább Andersen-t kéne olvasnom!
Előzmény: GPS (2956)
caerleon Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2968
Szimpatikus....., 400-et adnék érte....,belül eléggé zsufolt lehet 360cm-e megoldani mindent..., .alkudja le...... 480-az sok egy olyanért....
Előzmény: patyi63 (2965)
felborul Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2967
Jó reggelt Bódésok!

Nini mit találtam már megint; vannak emberek nem tudják mit vesznek és pár hónap után akarnak szabadulni dolgoktól.. :-)))) HATALMAS!!
Prsze erre is meg lesz a válasz, ahogy mindenre megszokott lenni........... ;-)

http://www.expressz.hu/auto/lakokocsi/showAdvert12867312.html
patyi63 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2966

Én is úgy vettem a lakót hogy van hozzá egy kicsi téli sátor,de az nagyon 

merev,sötét.

Az ebay-on is nézegettem---de most menjek egy sátorért 2-3 ezer km-t ???

Előzmény: Transvan (2964)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!