Nekem is be szokott kapcsolni, de csak akkor, ha megyek ki a telekre. Az utolsó 1 km rossz minőségű földút. Itt nagyon lassan megyek és szinte nics is menetszél, ekkor szokott bekapcsolni, de ha odaérek viszonylag hamar kikapcsol. Egyébként elég csendes, van hogy csak akkor veszem észre, hogy megy, ha megállok.
Amennyire vissza tudok emlélezni (lassan egy éve, hogy cseréltem), elég volt lehúzni az elektromos csatlakozót és kicsit elfordítani az izzót és már jött is kifelé - az újat meg fordított sorrendben... Nem nagyon kellett szétszedni semmit, talán valami kis gumi borítás van még rajta, de az is lejött simán, talán az izzóval együtt (?). Ha délutánig nem ír senki tutit akkor holnapra megnézem, hogyan is néz ki belülről a motortér, aztán elmondom pontosan, de sajna látnom kéne, mert az emlékeim elég homályosak már e téren és lehet, hogy ezt azt keverek másik autókkal :-) Egy biztos, hogy hamar megvolt! ;-)
Igen, már volt, amikor beindult a hűtőventillátor. Legutóbb tegnap, Bp. a Dagály fürdő előtt ácsorgó sorban, várakozás közben. Pedig nem is volt 35 fok, de a légkondi az üvegház hatás miatt ment. Beinduláskor kis plusz rázkódást érezni. Amikor a sor végre megindult, gondolom leállt, mert utána már nem éreztem.
Nem tudom hol laksz, de ha ott nincsenek komoly ácsorgó dugók, akkor menet közben a menetszél is elég és nem indul be. Kivétel lehet a hegymenet.
Arra lennék kíváncsi, hogy az Thaliatokban beindult már egyszer is a hűtőventillátor pláne az utóbbi napok 35 fokos kánikuláját figyelembe véve? Természetesen nem a klímás üzemmódra gondolok. Az én Thaliam mióta megvan (2003 szept) még a hangját sem hallottam a hűtőventillátornak kivéve a klíma használatát.
Szerintem nem olyan sokat számíthat az a filc.
a 9304-re pedig a téli üzemi hőmérséklet tartására a termosztát tökéletesen megfelel hőszigetelés nélkül is. :)
Köszönöm a válaszokat hőszigetelő filc ügyében. Következtetés: régebben volt, a mostaniakban nincs. Most már csak a 9304-es hozzászólásban felvetett kételyeimre várom egy hozzáértő válaszát. A kereskedő elutasított azzal, hogy ezekben filc nincs, csak a Clióban.
Különben remekül megy, még a tolatóradar is kitűnően működik, csak a kisördög incselkedik velem, lásd 9304.
A kolléganőm megnézte és a 2001-es évjáratú benzinesben van hőszigetelés a motortháztető belső oldalán. Egyébként azt mondta, hogy 3 év (kb. 42000 km) után sem tudta ezt fejből megmondani, mert nincsen semmi baj az autóval, ezért nem is nyitogatja. :o)
Egész gyors a Kőbányai RB. Múlt hétfőn rendeltem az autót, tegnap megjött. Ma megyek szerződést kötni, elvileg jövő hét elején-közepén átvehetem.
Féltem, hogy sokkal tovább fog tartani.
Na most kipróbálom a képfeltöltést. Talán valamennyire látszik az ajándék szőnyeg. Rá van írva, hogy thalia. Ez is marketing, nehogy már elfeljtse az ember miben is ül. :o)
Én is Comfortot vettem és nekem adtak szép textil szőnyeget + beszereltettem saját cd-s rádiót, a hangszórókat tölük rendeltem, de hátra jobbakat tettek, de a megrendeltet kellett fizetni. Megnéztem üzletbe 10.000 Ft a külömbség a kétféle hangszóró között. :o) Közel lakom a Kelet pestihez, de ezek szerint nem baj, hogy a kőbányai Baumgertnert választottam, mert ehhez meg közel van a melóhelyem. Bent voltam Én is Kelet Pesten, de le sem tojtak, meg sem kérdezték mit akarok, pedig pont nyílt hétvége volt. Ezért nem is mentem többet oda. Másoknak meg a Baumgartnerrel volt gondjuk, úgy látszik függ ez az üzletkötők hangulatától is.
Én sem a futószőnyegre, hanem a gumiszőnyegre gondoltam. Egyébként én Confortot vettem 2.180 e-ért, tudtommal ez a lista ár volt. Bár igaz, hogy kaptam egy olyan reklám "füzetet" is, amely szerint ennél a típusnál 405 e. Ft.-os kedvezményt tartalmazott az ár. Na mindegy. Szóval pezsgőt sem kaptam.
A 320E engedmény júniusig szólt! Utánna ha jól láttam 450E Ft-ot engedtek el az Alize modellekből. Ez nagyon jól hangzik de akkor volt még? Mármint aki július 31-ig megrendelte. Érdemesebb lett volna várni? ( -én már úgy sem bírtam ki volna-)
Én sem kaptam se pezsgőt, se virágot :) !!! (hiszen autót akartam) Viszont gumiszőnyeget és KRESZ cuccokat igen. +320E kedvezményt. 11 v. 12. ajánlat közül választottam Nyíregyházát. Full correct.
Látva, hogy milyen hiányosságokat észleltetek, azonnal lerohantam Natáliához, és alánéztem a szoknyájának, mármint a motorháztetőnek. Hát igen. Nála is hiányzik a szigetelő filc.
Ráadásul az átvételnél én nem kaptam se szőnyeget, se pezsgőt. Mikor az értékesítőnek ezt a másoknál alkalmazott ajándékot megemlítettem, azt válaszolta, csak nem képzelem, hogy ilyen olcsó autóhoz járnak kiegészítők. Ennyit a Keletpestiek marketingjéről.
Szerintem lassan felfedezzük a "hogyan készítsünk Thaliát limitált szériában" hiányosságait.
Azt hiszem én az elsők között voltam aki az egyik limitált szériához jutottam. Mivel friss volt bennem az előző 2003-as expression élménye, én már jeleztem, hogy itt-ott minőségi változáson esett át az autó. Persze az árát is változtatták ennek megfelelően, aminek én egyáltalán nem örülök.