Keresés

Részletes keresés

AZS Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1155
Csak lábtörlő, vagy komplett első szőnyeg?

Ha komplett, akkor elképzelhető, hogy ennyi, ha csak lábtörlő, akkor durva...

Előzmény: minim (1154)
minim Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1154
Sziasztok!

Segitsegeteket kernem...
Lehetseges, hogy Nemeto-bol 25euro egy autoba valo labtorlo Budapestre szallitasa, postan csomagkent feladva?
Picit sokallom, es eppen most irok levelet az eladonak...
Eddig 10-18 euro volt a szallitasi koltseg...

koszi elore is
minim

edk440 Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1153
Nem nagyon lehet mit tenni, ha nem úgy postázzák, mint kérted. Hüjje amerikaiok...

A Bidpay nekem általában a rendelés utáni munkanapon küldte ki a MO-t, legalábbis a visszaigazoló levél szerint (egy visszaigazolást küldenek a rendelés beérkezése után, egyet pedig az elfogadása után). Lehet, hogy nálad ennyi ideig tart, amíg a bank vagy a kártyatársaság igazolja a fedezetet?

Ed

Előzmény: Zoli1024 (1144)
edk440 Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1152
Külföldi címre nem lehet utánvétet kérni az államokban.

Ed

Előzmény: popsicle (1139)
edk440 Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1151
Az Economy Parcel Post lehet, hogy hajón jön. Vagy csak bedobják a tengerbe, mint a palackpostát... :-)

Szóval ne csodálkozz, ha soká tart, mire megérkezik. Az Orczy téri posta, ill. vámhivatal vagy a a feladóvevény száma (itt talán a Label No.), vagy a címzett neve és címe alapján tudja megmondani, jött-e valami.

Ed

Előzmény: vwaircult (1136)
vwaircult Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1150
Hát én nem tudom hol a gond, az ember 97,4 %-os, theát nem csak engem vágott át...
Előzmény: popsicle (1149)
popsicle Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1149
a gond ott lehet, hogy még a dolog kurva jól működik a saját hazájukban, szállitás egyéb, minden pontosan kikalkulálva, aztán bejön egy külföldi nyertes,aztán az már olyan mintha egy másik bolygóra kellene küldeni. Az eladók, meg ilyenkor elengedik a dolgokat, sajnos.Sok már előre kiköti, hogy csak amerikai licitet fogad. Ezért én úgy csinálom, hogy itthonról licitálgatok, és ha veszek valamit ami nagyobb értékű a kinti barátom lezongorázza.
Előzmény: vwaircult (1148)
vwaircult Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1148
Engem már vágott át úgy egy amerikai ebayes (mexikói származású), hogy 1430 positive feedback-je van.Kiküldtem a pénzt szeptemberben és sehol az árú.Pénzt megkapta mert írta, de kb 1 hónap elteltével kérdeztem mi van, mondta várjak még.Novemberben kérdeztem, azt mondta küld egy újabb csomagot.Most már egyáltalán nem válaszol!!!
10.000 Ft bukta eddig...
Előzmény: popsicle (1146)
vwaircult Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1147
Én sokszor küldtem már Western Union pénzátutalással de úgy, hogy a címzettnek be kellett mennie az ottani WU irodába, ki kelett töltenie a pénzvelvételi lapot, be kellett mutatnia a személyiét, és ez után felvehette.
A lapon kérték tőle a pontos összeget, a Money Transfer Control Number-t, és a feladó nevét címét, amiket én küldtem el neki emailen.
popsicle Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1146
Ha 500 pozitiv feedbackje van valószinü, hogy nem nálad kezdené elszúrni 2 eurójé'. Mindenesetre akkor sem kellene lebarmozni, stb. Lehet, hogy a kommunikációban volt a hiba. Hagyhatsz negativ feedbacket mivel az első vasárlásod nem vesztessz semmit ha visszair legfeljebb beregisztrálsz mégegyszer. Vagy külgyé' rá oroszokat:))
vwaircult Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1145
De, szerintem is az lesz az, köszi!
Előzmény: AZS (1142)
Zoli1024 Creative Commons License 2004.01.15 0 0 1144
Hi

NLQ, edk440, vagy valaki nagy ebay-es, tudnatok segiteni?
Gondom akadt egy hulye eladoval, es nem igazan tudom mitevo legyek.
Vettem tole egy notebook-ot + par tartozekot, de az a hulye nem ugy kuldte, amirol szo volt. Arrol volt szo, hogy EMS-el kuldi, ehelyett az a barom sima legipostaval kuldte vagy mi, szoval az elobbi asszem max 10 nap lett volna vammal, ez meg 10 nap alatt ert ide, +2 hete a vamon van, es allitolag meg 1 het kb mire megkapom, szoval 3x annyi ido alatt er ide mint ahogy jo lett volna nekem, a szallitasbol lenyult egy adag penzt ($20, ez meg nem veszes), es egyaltalan nem biztos, hogy epsegben erkezik meg a csomag, es talan biztositast sem kotott ra az az allat, mikozben EMS-nel ez feltetel volt.
A kerdesem az lenne, Ti mit csinalnatok ebben a helyzetben?
Penzt asszem nem nagyon kerhetek, mert annal a penznel vagy 15x tobbet buktam a kesedelem miatt, mint amennyit lenyult az olcsobb kuldessel.
Az elso uzletem volt, szoval talan a negativ feedback sem nagyon celszeru, mert nekem kapasbol lenne 1 negativ (valoszinuleg viszonozna, lent irtam, hogy a bidpay ult 2 hetig a penzemen amit kuldtem neki), neki meg eleg jo eddig (tobb mint 400 feedback, es 99,5%).
Mivel lehetne megszivatni kisse, amibol nem lehet bajom, ill. mit csinalnatok?

Lenne egy masik kerdesem is.
Ennel a penzkuldesemnel a bidpay ult 2 hetig a penzemen, es vegul ki sem kuldte, kuldhettem WU money transferral.
Most fizettem 2-3 napja egy masik cuccomat (WU auction payments), es meg mindig nem hagytak jova a fizetest, nem kuldtek ki a money ordert. Marhara nem ertem mi a halalert van ez, de mar kezdek aggodni, hogy ez a bidpay (ill. auction payments) nekem egyaltalan nem akar mukodni, pedig nem hiszem, hogy valamit rosszul csinaltam volna.
Aki hasznalja ezt a penzkuldesi modot, az meg tudna mondani, hogy mennyi ido utan szoktak altalaban kikuldeni a money ordert? (Tapasztalat erdekelne, nem az a hulyeseg, amit ok irnak a levelukben)

Koszi!

kivi Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1143
Én is vártam egy csomagot október óta Németországból, majd dec. elején írt a srác, hogy visszament hozzá a csomag, a magyar posta jelzésével, hogy nem lehetett kézbesíteni. A cím, a név jó volt... Anyám egész nap itthon van, tehát átvette volna. De még egy értesítő sem volt a postaládában...
Előzmény: vwaircult (1141)
AZS Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1142
Esetleg az a label # CP978.... satöbbi?
Előzmény: vwaircult (1136)
vwaircult Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1141
Hát bemehetnék, de utálom a postát, sorban állni várni évekig, itt nem találják, ott nem találják stb stb
Elöször megvárom, hogy írnak e, a nem akkor személyesen megyek be, de abban nem lesz köszönet:-))
Előzmény: cx25tri (1138)
popsicle Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1140
az expressz levelek, kiscsomagok pedig be vannak biztosítva 100 dollárig automatice. A feladási összegben bennefoglaltatik.
Előzmény: cx25tri (1130)
popsicle Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1139
Javítson ki valaki: az USÁ-ban nincs utánvét szolgáltatás

De van C.O.D. nak hivják, (Collect on Delivery) de azt, hogy ez itthonról hogyan működik, nem tudom.

Előzmény: gerof (1131)
cx25tri Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1138
Elso lepesnek nem rossz, de akar be is mehetsz az "illetekes" postara, ahova pl. akkor kell bemenned, ha az ajanlott kuldemenyt vagy a csomagokat kell elhoznod, ha akkor hoznak, ha nem vagy otthon, es azoknal erdeklodni, elvegre oda kell valamikor megerkezzen...

(remelem ertheto voltam valamennyire)

Előzmény: vwaircult (1137)
vwaircult Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1137
cx25tri

Remélem, hogy az enyém is megjön.
Most írok a posta ügyfélszolgálatának emailt, kiváncsi leszek válaszolnak e rá...

Előzmény: cx25tri (1135)
vwaircult Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1136
minim!

Sajnos én nem látok ilyet, hogy tracking number.
Ezt küldte az eladó:
http://www.tar.hu/vwaircult/INV-14171-POSTAL.jpg
Ami be van karikázva, az vonatkozik rám, mert egyszerre több csomagot adtak fel.

Előzmény: minim (1133)
cx25tri Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1135
Hi,

mint ahogy a 1126. hsz.-ban is utaltam ra, volt nekem is hasonlo balhem, nekem is megvolt az amerikai feladoveveny, azzal mentem a postara, es erdeklodtem, aztan nagy nehezen megjott a cucc (most nem irom le, hogy szarra volt zilalva). Aztan rakerdeztem, hogy miert csak egy doboz, mert tudniillik kettot varok, ugyanakkorak es egyszerre lettek feladva! Volt habogas, de erdekes modon a masodik is meglett masnapra. Mivel egy rakas "jo cucc" volt bennuk (ajandekok) szvsz jol el akarta valaki tenni maganak az egyik dobozt...

Előzmény: vwaircult (1132)
cx25tri Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1134
Na latod most megfogtal, nemtom, hogy van-e...

Az viszont tuti, hogy a hataron/tengeren tuli utanvettel konnyen lehetnek bonyodalmak...

Amit en nem irtam le, hogy en nemeto.-bol ausztriaba, vagy ausztrian belul kuldozgetem a cuccaimat, tehat nem magyarorszagra.

A Te problemadra mindenkeppen azt javasolnam, hogy ne (csak) ajanlva, hanem biztositva legyen a cuccos feladva, akkor nincs felreertes, ha nem jon meg a csomag...

Előzmény: gerof (1131)
minim Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1133
Sziasztok,

Eddig nem irtam a listara, csak olvastam, es kozben parat licitaltam...
Szal
vwaircult: szerintem a feladovenyen szerepel egy tracking number, es az adott szallito ceg weboldalan, esetleg telefonszaman erdeklodj.

minim

Előzmény: vwaircult (1132)
vwaircult Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1132
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy hogy lehetne utána nézni egy csomagnak, amit november 14-én adtak fel és még mindig nem jött meg az USA-ból??
Az eladó elküldte a feladóvényt, tehát gondolom az alapján???
gerof Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1131
Javítson ki valaki: az USÁ-ban nincs utánvét szolgáltatás. Amit tudok biztosra, hogy biztosítási lehetőség nincs. Legalább is a postán asszonták, nincs egyezmény az államokkal erre vonatkozóan. Azért a pénzt attól még el lehet kérni... Ha elkallódik egy ajánlott küldemény, a Magyar Posta kb 8.000 Ft-ot ad. Ennyit lehet kapni kárpótlásképpen. Tud valaki más megoldást biztosításra (az USÁ-ba)?
Előzmény: cx25tri (1130)
cx25tri Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1130
Nemtom miert, de egyenesen UTALJAK vagy talan nem ismerik az utanvetet, nem egy elado irta, hogy utanvetrol szo sem lehet, mar a vasarlasi felteteleknel, es eddig ha meg volt valaki, akivel tudtam egyezkedni a feladason (csomag v. kiscsomag, ilyen vagy olyan atutalas, stb.) senki fel nem hozta volna az utanvetet...
Előzmény: gerof (1123)
cx25tri Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1129
En igen...
Előzmény: kivi (1111)
cx25tri Creative Commons License 2004.01.14 0 0 1128
Nincs mit...

Makod volt, legalabbis nekem ahany (privat, nem ebay-os) amerikabol jovo csomaggal volt dolgom, mindet jol felbontottak es kb. ugy erkezett meg, mintha a repulo egy madzagon huzta volna maga utan... :(

Előzmény: kivi (1110)
AZS Creative Commons License 2004.01.13 0 0 1127
NLQ, küldtem egy mélt, úgy látszik, aktualizálódik a dolog.
dx Creative Commons License 2004.01.13 0 0 1126
sziasztok,

paypal ugyben a regisztracional az ember megadja az UK-t, aztan a reszletes adatoknal keri a country of residence-t. az sem segit?

(bankkartya adatokat egyelore nem mertem/probaltam regisztralni.)

udv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!