Igen, de akkor lehetett volna akár a spanyol meccsen is, vagy most az első félidőben, vagy bármikor. Persze ezeknek a horvátoknak nem ellenfél senki a nyolcaddöntőben sem, vagyis nem végzetes.
Ha a 93. percben 2:0, 3:0, akkor nem. :D Ritka, hogy a hosszabbításban 2 gólt rúgjanak, de az iksz mindig 1 gólon múlik, nagy különbség. 5:0-nál már nem lesz 5:5 a 94. percben.
Héder Barna helyében pedig Knézy felültetném az első hazafelé tartó repülőre, itthon pedig július 01-el megszüntetném a munkaviszonyát az M4 sportnál. Lehet egy szpíker szókimondó, de ennyire hülye nem.
1. ezért kell a vénaszkenner, mert barmok mindenhol vannak, lesznek.
2. ha az eb-n nem tudják megoldani a biztonságot, akkor mi se tudjuk, szereljük le a szkennert.
Persze tudom, az 1. pont lesz a döntés. Itt ősztől mindenki az oroszokra, horvátokra fog hivatkozni, hogy ezek ember ölnek, meccset szakítanak félbe, a magyarok is ezért mentek ki, stb. Persze a dinamósok biztos most élik ki magukat, mert egész évben bojkottálják a bajnokikat, már évek óta.
Sokat köszönhetnek a csehek a horvát szurkolóknak...
Én mondjuk jobban örültem volna egy horvát győzelemnek, mert ma este egy spanyol siker esetén garantált lett volna egy olyan csoport, ahol a harmadiknak max 3 pontja lehet.
Emlékszem, mikor 2002-ben Kukás Lajost dobták meg Újpesten hanggránáttal, még ismételték is lassítva a földre lepihenését. :D Itt meg szinte nem is mutatták, mi van. Most bezzeg nincsenek közeli arcról kameraképek, mikor verekednek a szurkolók, csak akkor, mikor mosolyog a napszemcsis műkörmös picsa? :D