Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Tegnap sikerült tönkretennem a Nano-mhoz használt Sennnheiser pmx-60 fejhallgatómat, így aktuálissá vált egy új beszerzése:-(
A tanácsotokat szeretném kérni, hogy milyen fejhallgatót tartotok megfelelőnek a Nano-hoz? A fülhallgatókat kevésbé szeretem, viszont fejhallhatóban valami kisebb (legalább is nem teljes méretű hifi fejhallgatót) szeretnék. Fontos lenne a bp-i beszerezhetőség, a szép tiszta hangzás és az előbb említett kisebb méret. Árfronton elég flexibilis vagyok.
Magyar bankkártyával nem lehet, csak az iTunesben látható nemzetek valamelyikével. Remélem hamarosan lehet majd vásárolni itthonról is, már leveleztem velük ezügyben, de csak ígérik, hogy hamarosan.
Végül is egy komplett CD-t megkapsz 2000-2500 ft-ért. Az azért nem olyan rossz nem? Persze ott a Kazaa meg az e-mule + stb...
A közelmúltban történt alapos virusírtás, Windows reinstall után (amivel a library-m is odaveszett) ma újra felraktam a gépre az iTunes-t, mert pár új számot akartam átpakolni az iPodra, de már előre paráztam. Próbáltam beállítani még a csatlakoztatás előtt, hogy ne automatikusan töltse át a zenéket az iPodra, de az istennek se engedte. Nem tudtam mást tenni rádugtam. Sikeresen áttöltötte a 4 új számot, és letörölte a korábban rajta levő cirka 600-at (amiknek 1 része szintén elveszett a féregírtáskor).
Bocs, de megint én vagyok. Használtam már két féle konvertert is, de az iPod-on mindkettőnél ugyan azt csinálja. Elindul a film,megy kb 20-60 mp-ig aztán megáll, vár 2-3 mp-et aztán fojtatódik, de hang nélkül. Valaki tud erre egy értelmes magyarázatot?
Visszaolvastam egy csomót, de nem tudom hogy én vagyok-e a hülye vagy csak rosszul kerestem, de megköszönném ha elmondanátok. Vagy valaki akinek van egy kis ideje és ért az iPod-okhoz és van MSN-je akkor lécci írjon már vissza mert én semennyire se igazodok ki ezen az ördöki kütyün:) Köszi
Szasztok, megint lenne egy kérdésem. Átkonvertáltam az avi fáljaimat egy Jodix Free iPod Video Converter nevű programmal mp4 formátumá. Ez eddig jó is volt, csak amikor felmásoltam az iPod-ra és elkezdtem nézni a filmet fél/egy percenként megállt, várt egy kicsit majd fojtatódott, de hang nélkül. Viszont ha beletekertem 2-3 másodpercet megint volt hangja de kezdte elölről. Miért? ez a kérdésem
ja és hogy lehet egy DVD filmből mp4-et csinálni ezzel a progival?
ha valamit postán rendszelsz, arra nem kell vámot, meg áfát fizetni? plusz szimplán nem tünik el utközben? ugy hallottam, h amerikából rendelt dolgok mo-ra nem nagyon érkeznek meg, postán valahogy mindig eltünik