detto! Természetesen én sem szólnék senkinek, csak magamban boszankodnék (mint ahogy néha szoktam is...) Télleg pénteken lesz tali? Szívesen elmennék! :-)
Hidd el engem nem zavar, hogy más autója milyen, még ha minősített is. Ha az enyém lenne én nem alakítanám át. Ennyi.
De nem valószínű, hogy ebbe az átalakításba valaki valaha belebotlik és emiatt veszélybe kerülne a minősítés. Mindenesetre ha mégis átalakítja azt úgy lenne jó megtenni, hogy bármikor visszaállítható legyen az eredeti állapot. Na ezért én nem csereberélném el a lökhárítókat!
Szerintem előbb lesz a minősítés, aztán a lököscsere.
504LACI:
Ő egyébként nem az eredetiségre hajt, hanem a jó közérzetre. Szerintem fontosabb, hogy jól érezze magát a kocsiban, és azért ez nem olyan vészes dolog. Gázabb lenne, ha dízelezni akarná vagy mondjuk bele tenne Opel üléseket, mert az kagylósabb...
pizo:
Megmondom neki az infót, kiderül, hogy képben van-e.
Egyébként nem vágom fejből a W114-115-öt, azt tudom, hogy az európai lökös a 114-en dupla volt, de az amerikain?
Ne legyél benne biztos. Ha a többi részlete jó akkor még van esélye. Gondold végig, ha mindenre jó pontszámokat kap, csak a lökhárítóra 0 akkor matematikai átlagban több lesz 75-nél.
Más kérdés, hogy egy hozzáértő szemében ez mit jelent...
Ja, és nem teljesen kompatibilisek az európaival (2 amerikai W115-ösöm volt). A lökhárító felfogatása hátul 4-4 csavaros az európai kettő helyett (kissé eltérő a hátfal), elől pedig két nagy idom van felcsavarozva a homlokfal alsó részére. valamennyit mindenképpen faragni kell.
Egy kedves ismerősömnek most érkezik át a nagy vizen egy W114 280 kupéja. Az autó hibátlan, annyi a gondja vele, hogy amerikai lökösök vannak rajta - a nagygumis dupla - neki ugyanis ez nem tetszik. Ellenben nagyon szívesen elcserélné, hasonló állapotú, de európai kupé-duplalökösre. Ha valaki készen áll ilyen tranzakcióra, keressen meg és összehozom az illetővel. Fontos: a lökösök nem eladók, csak cserélhetők!
Sziasztok! Találtam még egy Mercis könyvet a "hogyan javítsunk Mercedes-Benzt otthon" eredeti német kiadás, van még egy w114-115-öshöz egy fénymásolt könyv is, és van egy kilóméteróra (benzineshez-ha jól tudom). Aki elviszi a gumikat, és a rádiókat, bónuszban megkapja ezeket a tárgyakat. CSAK ITT, CSAK MOST, CSAK NEKTEK!!! :)))) 06-30-4187435
ugy altalanossagban kellene egy weboldal, ahova ha beutom a 17 karakterek, kozli az adott autorol az infot. olyasmi, mint pl autoident nevu program. bmw -hez mar talaltam parat, k jol mukodik, de mercedes hez nem jon ossze. a reszletes leirasa papirformaban megvan mb vin dekodolashoz, de hat ez ma mar elavult modszer... :)
Bobo en falun lakom tenyleg a vilag vegen, de enyiert meg itt sem dolgozik a karpitos. Ja es en nem csak a karpitos munkat adom. Az ulesek vazat rugojat, stb. Ja es nehogy mar valami szet ult szarra gondolj.
Igazából ez nem is bontó, hanem egy roncstelep... szebben kifejezve "ideiglenes tároló", költőien rozsdafalatozó.
Nincs bekerítve, ott van a prérin a gazban, az állandó személyzetet két hajléktalan képviseli, akik gondolom vigyázás fejében ott laknak az egyik mikróbuszban (és egy kilakatolt, de vörös felületi rozsdás állólámpást használnak konyhának-étkezőnek).
Ha valami érdekel, akkor a tulajjal kell lerendezni 20/9572328 - őt még eddig nem láttam, csak az igérgetés van hogy a megbeszélt cuccokat megkapom. A hajléktalanoknak se kulcsa, se engedélye nincs hogy a kocsikhoz hozzányúljanak.