Keresés

Részletes keresés

Foti Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1902
Jöhet, de ha jó neked, küldöm a forrást, s abban átírhatod.

Ahogy teccik akarni.

Előzmény: asciimo (1901)
asciimo Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1901
Foti!

elolvastam figyelmesen az elso harom reszt, es a helyesirasi hibakat kigyujtottem. Kuldjem?

asciimo

Előzmény: Foti (1887)
layout Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1900
Az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, mosolyt varázsolni egy másik ember arcára.
Előzmény: Poppy Meldrum (1899)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1899
Dear Layout!

Megkaptam!!!!!!!!!!!!!Jöjjön be az irodába és megkapja azt a csókot!

Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1898
Oh James!
Maga fantasztikus!Egy nagy csókot érdemelne!...De nem akarom felkavarni az érzelmeit!
Mikor kapom meg?És csak nekem írja?Írj meg mindent!
Szia-mia!
Előzmény: layout (1896)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1897
Series D EPISODE 3:
(George is in Ivy's room,because he is cheeking the servants' rooms.There is a picture in George's hand.A picture about Stokes.Stokes is in cowboy dress.)
George:Is your father?
Ivy:Yes Sir!...No Sir!
layout Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1896
Óh igen. Ez lett volna az a kis extra meglepi.
Előzmény: Poppy Meldrum (1895)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1895
Dear Layout!
A "Miss Poppynak írok röviden"az nekem szól?Nekem írta az én magyar Jamesem?
Előzmény: layout (1889)
layout Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1894
Óh Miss. Poppy!

Mindig lenyűgöz a kristálytiszta érvelés és a logika.

Előzmény: Poppy Meldrum (1893)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1893
Itt van egy bizonyíték Poppy tiszta érzelmeire a hitetlenkedőknek:
A 10.részben,amikor Poppy és Cissy ruhát próbálnak Cissy szobájában,Teddy jön be és panaszkodik:Töltsem az életemet nyomorultan,szerelemben,ami nem szerelem,vagy boldogan szerelemben,amit nem lehet kimondani!
Cissy:Oscar Wilde is ezt mondta.
Teddy:Ő is cselédlányt akart elvenni?
Cissy:Nem egészen.
Erre Poppy:Tudom hogy érzel Teddy,a legtöbb srác akivel járok teljesen hülye!
Cissy:POPPY BELE VAN GABALYODVA JAMESBE!!!
Erre Poppy nem szól semmit!Hallgatás beleegyezés!
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1892
FIGYELEM!
Márc. 2.,szombat RTL KLUB 23:25 Frankeinstein!!!!!
Miss Cissy játszik benne!!!!!!!
layout Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1891
Én némileg eltérő véleményen vagyok ezügyben kedves Miss. Flora. Szerintem inkább arról lehet szó, hogy Konrád Művész úrban jelentősen mértékben felerősödtek a már eddig is meglévő MYLORD-SZIMPÁTIA tünetei. Bárhogyis, nevezhetjük ezt szimptómiának is. Egy a lényeg, valószínűleg meg fog jelenni a topicon és ennek én szívből örülök. Főként azért, mert egy nagyon kis részem nekem is van ebben.
Előzmény: Flora (1890)
Flora Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1890
Konrád Antal e-mailje:
Attól tartok, a művész úron egyre jobban elhatalmasodó Mylord-szimptómákat figyelhetünk meg. Az azonosulás folyamata igen előrehaladott. Kíváncsi vagyok, mit szólna ehhez prof. von Mannheim. (Persze, tudjuk, mit mondana: "skizofrén alkat".) ;-)
Előzmény: layout (1889)
layout Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1889
ÜDV MINDENKINEK!!!

Ide pattintanám a Tiszteletreméltó Konrád James 12trees Antal művész úr ma reggel érkezett elegáns hangvételű elektronikus üzenetét. Íme:

Jóestét Uram!

Ismét akadt egy kis időm, hogy egy pillantást vessek a villanypostámba és örömmel vettem az Ön üzenetét.
Kedvességét egy újabb képpel honorálom, mely kegyes és remélem elnézhető hazugsággal egyszerre ábrázol bennünket Hollósi Frigyes úrral a velejéig romlott Alf Stokessal. Sokat vívódtam, hogy egy képre kerülhetek-e vele anélkül, hogy kivívnám esetleg Őméltósága nemtetszését, vagy gyanakvását. De minthogy Őméltósága oly méltatlanul és vakon bízik benne, - úgy döntöttem tán nem lesz baj, ha együtt látnak minket a háztól távol is. A hazugság pedig abban leledzik, hogy mint mondtam, sajnos soha nem voltunk együtt a felvételek alatt, csak amikor az Önök kedvéért elmentem lefényképezni őt, akkor megkértük Láng Andrist, a hangmestert, ugyan kattintson le bennünket a régi szép idők emlékére, amikor még néha hatan is szorongtunk a mikrofon előtt.

Íme, a kép! Most már fogyóban vagyok, csak az elküldöttek variációi állnak rendelkezésemre, mert egyszerűen nem volt időm elmenni mindenkit megörökíteni, pedig valamennyiüket nagyon szeretem és sajnálom, hogy nem sikerült együtt lennünk. Ahogy mai életünket ismerem, lesz olyan közöttük, akivel tán soha többé nam találkozom.
De így is szép volt és igazi öröm. Várom további kedves leveleit. Miss Poppynak írok röviden és megigérem, hogy eljövök a topicra is, dehát láthatták, még a születésnapomon sem vettem ki szabadságot.

Mély tisztelettel James

Azt hiszem ez önmagáért beszél. Mostanra ennyit.

agi_sch Creative Commons License 2002.02.27 0 0 1888
tettem fel nehany kepet a szinkronokrol. sajnos sok mindenkirol nem talaltam semmit, mert inkabb a radioban vagy szinhazban jatszottak.
remelem azert hasznos.

http://metacortex.sch.bme.hu/~agi/mylord/szinkron/

Foti Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1887

Hírlevél !
Tahi József (angol hangja: Henry) is látható a szinkron szakaszban !

Triopod.com: http://fodortibor.tripod.com/mylord/index.htm

Freeweb.hu: http://www.freeweb.hu/fodortibor/mylord/index.htm

(már 7 perc kész a 20. részből !)

Előzmény: layout (1858)
layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1886
Majd' elfelejtettem!

APRÓ BAKI!!!!
Amikor a (mű)papagáj lefordul a rúdról, amikor már az alsó pozícióban van, kétszer is bevillan a filmes "láthatatlan" damil, amivel alulról vagy oldalról megránthatták.

layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1885
Magam is. És ezektől az apró dolgoktól lesz ilyen bájos ez a sorozat.
Előzmény: La Méduse (1884)
La Méduse Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1884
Hát senki nem tesz említést Mabel eddig rejtve maradt zenei tálentumáról?? :o)) Én teljesen meg voltam rökönyödve.
emem Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1883
Least said, sooonest mended. Maga mindig ezt mondja, nem igaz, Miss Poopy?
Előzmény: Tycho Brache (1882)
Tycho Brache Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1882
>De tudja, Miss Poppy milyen: "nem bír magával"!

Tudom, minél többször szóvá teszem, annál inkább csinálja! Jobb lenne, ha nem ugatnék. Ne szólj szám, nem fáj fejem.
Pedig sohasem eszem Gorgonzolát este nyolc után, igazán tekintettel lehetne rám!

Előzmény: Flora (1874)
layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1881
Miss. Poppy!

Olyan megható volt a tegnapi epizódban, amikor átnyújtotta a mandzsettagombokat, hogy én is készítek egy kis meglepetést kizárólag az Ön számára, és talán annyit elárulhatok, ehhez Konrád Antal Művész úr segítségét is kértem. Remélem Ő is partner lesz ebben, mindenesetre az eddigiek rendkívül bíztatóak.

Előzmény: Poppy Meldrum (1879)
Berbi Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1880
Sziasztok!

Attisch vagyok. Már hosszabb ideje olvaslak titeket :)) De irni, még valahogy nem sikerült. Viszont Layoutnak én voltam az info a hibás PDF-ről. :)))))
Azt szeretném kérdezni, hogy tudja -e valaki, honnan lehetne szerezni angol szövegkönyvet Mylordhoz?

Köszi, előre is,
Attisch

Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1879
Semmi baj,James!
Tudja,hogy magának nem tudok ellenállni!
Előzmény: layout (1866)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1878
James,ugyan mire gondol?
Előzmény: layout (1876)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1877
Kedves Flóra!
Köszi a bókot,egyébként a 23.részről van szó,a bálosról!Őrjítő lesz!Papírzsepiket elő!
Előzmény: Flora (1874)
layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1876
Óh Miss Poppy!

Ezt nem is mertem remélni. Az én helyzetemben! Egyébiránt: WHERE IS THE KITCHEN?! PLEASE SHOW ME, SWEET LADY!

Előzmény: Poppy Meldrum (1875)
Poppy Meldrum Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1875
Akkor megnyugodtam!Tényleg nagyon szép!Mindig is tudtam,hogy kiváló ízlése van,James!Maga olyan precíz!Jutalmul megmutatom,hogy meddig ér a barátnőm szoknyája!Várjon a konyhában éjfélkor!
Szia-mia!
Előzmény: layout (1869)
Flora Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1874
Igen, Tycho Brache, maga mindig ezt mondja. De tudja, Miss Poppy milyen: "nem bír magával"!

Tetszett Poppy ajánlója az akárhanyadik részről: különösen a "meglett férfiak fognak zokogni" ízlett. ("Volt olyan, mint Mrs. Liptoné ? Mert Mrs. Liptoné volt!")

Előzmény: Tycho Brache (1871)
layout Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1873
Óh Miss. Poppy!

Ilyenkor értékelem csak igazán, ha művelt hölgyek megjelenésükkel emelik társaságunk színvonalát. Egyszerűen lenyűgöző.

És még én gondoltam magamról, hogy igazi fan vagyok. A részenkénti 6 db videókazettáról meg nem is beszélve.

Egyébként mi hír a DVD változatról?

Előzmény: Poppy Meldrum (1872)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!